Baby kde ste boli viac spokojnejší v Iscare alebo v Heliose? Zajtra by som nas s manzelom chcela objednať ale neviem kde. Plati sa aj pri vstupnom pohovore?
Ďakujem lenkalienka 😉
ja som bola aj v Heliose ale nikdy viac sklamanie velké teraz chodím do Iscare a môžem len doporučit budeš spokojná 🙂
@lenkalienka01 @tinka9075 a prečo máte zlé skúsenosti s Heliosom? 😕
@tanitta Iscare je v Ružomberku? 😕
prepáčte, že sa vám tu pletiem do debaty, ale možno nás bude čakať Helios, tak nech viem... 😅
baby sorry... ale jedneho casu presiel dr tomas z heliosu do RK do ambulancie a odtial sa asi prestahovali sem http://www.iscare.sk/kontakt/kontakt/martin takze aktualne...
@tinka9075 po tom MA som sa môjho dokyho pýtala, či ma pošle na nejaké testy, že čo bol dôvod MA... a on že by mi mohol napísať odporúčanie do MT na genetické testy... ale neviem, či myslel do Heliosu alebo Iscare, alebo kde sa to robí, sama neviem... ale on spolupracuje s Heliosom, takže asi skôr tam myslel... ale neviem, či tam pôjdeme, či ešte raz neskúsime bez nejakých testov.... 😅
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som absolvolala aj Helios aj Iscare a mozem povedat, ze do Heliosu by som uz nikdy nesla. Pri vstupnej konzultacii by si nemala platit ani v jednom CAR- e.