Ahojte 🙂 Plánujete niektorá podstúpiť IVF v júni 2020? Nás to čaká prvýkrát, tak som plná očakávaní a zároveň obáv, ale verím, že sa dopracujeme k vytúženému bábätku 🥰
@smajli87 caw caw🙂... my sme síce rozohrali už v máji, ale iba cakame na mesiacky aby sme mohli zacat. Injekcie su v chladničke, psychika vcelku ok a viac riešime konícky. Nemyslieť na to je vyhra sama o sebe, pretoze kazda navsteva, vysetrenie, vybavovacky nam zdvihaju síce stres a adrenalín, no skúsame to tlmit spolocnostou nas dvoch pri nejakej inej cinnosti. Pomáha to, a zblizuje. Ver mi, je to skúska no zvladneme ju všetci. 😊
Ahojte, mňa čaká v juni KET už sa neviem dočkať 🙂 držím Vám palce nech sa podarí nastimulovat čo najkvalitnejšie vajíčka 🙂
Ahoj ak sa vsetko podari tak my tiez. Teda zacinam stimulovat a uvidime ako to pojde. Som plna ocakavani obav ako ty Radsej si uz necitam a dufam ze vsetko dobre dopadne a budeme mat babatko.
ahojte, pridavam sa ak mozem..Tiez cakam na MS a ide sa do stimulky. Teraz v maji som podstupila uz prvu stimulaciu no nedopadlo to dobre. Z 8 vajicok prezilo len 1 do 5 dna. Teraz je zmrazene ale mizernej kvality, asi sa ani nerozmrazi. Takze ideme hned do dalsej stimulky teraz po MS. Ak bude vklad, tak dame 1 to mrazene a 1 cerstve , uvidime co nas caka ...
@smajli87 ahojky, navzajom si budeme drzat palceky ..😇,min. mesiac som stimulovala s Gonalom a menopurom. Ku koncu som prala az trojnasobne davky takze 3 x 225. Podla letaku sa moze max 225. Skoro vobec nereagujem na tie injekcie. Ani mi z nich nich nebolo. Normalne som cvicila brusaky cez stimulku. Az potom som sa docitala, ze sa nema cvicit..Ja asi potrebujem nejake davky pre kravy.😂, asi zajdem radsej za veterinarom...😂
Ahojte . Ja nakoniec stihnem este opu v maji. Ale vklad asi v juny. Tak som si dovolila pridat sa k vam do skupiny😃dnes som bola na sone, som 11den od zaciatku ms a doktorka ma na sone privitala, ze gratulujem, vyzera to na peknu urodu😂😂
Amh mam len kusok cez hodnotu 1, ale folikulov dnes videla na sone 15 . Snad sa im bude aj nadalej darit.
Drzim vam vsetky palce nech zaciatkom roka 2021 kocikujeme😘
@maxxim super, tak nech vam to ide hladko. Ja som dnes bola v centre a mám dilemu, či začať, keď príde MS tento mesiac alebo buduci... manzelik vybral v marci dvoje antibiotik a že to ešte môže mat vplyv.. tak uvažujeme, či sa ešte nedopovat vitamínmi mesiac a potom ... :-/ a ja som už bol nastavená, že ideme do toho... 😔
Pridavam sa, Ket v prvy junovy tyzden. Pred 2 rokmi pozitivne IVF😊. Drzim palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@smajli87 ja by som mala začať začiatko júna ✌