Ahojte hľadám snazilky čo idú tiež na IUI v auguste pre psychickú podporu.
@voskovka ja som mala 3.7 iui ale keď to nevide pojdeme v auguste tretí krát. Teraz to bolo neplánovane toto druhé náhodou som bola na prehliadke a dohodnúť sa čo ďalej bol to 14sty deň a lekár že ale my tam mame krásny folykul musíme to využiť tak som si hneď pichla injekciu a na druhý deň som mala vklad tak som zvedavá😄
@voskovka My sme boli na zakladnych vysetreniach, samozrejme, ze aj spermiogram a to bolo v poriadku. Mne zistili mepriechodnost jedneho vajcovodu, takze som absolvovala Hyfosy ale ani po tom sa nam nepodarilo otehotniet. Tiez som bola na zakroku kde mi odstranili dva polypy z maternice. A akurat zajtra idemdo centra na vysetrenie, lebo menstruacia stale nechodi a testy su negativne, tak dufam, ze bude vsetko v poriadku.
@voskovka mala som 2 folikuly vľavo a jeden vpravo
@soncita22 tak okrem toho ze mam už malu zásobu vajíčok na svoj vek a manžel iný tvar spermií tak sme boli v poriadku...neverila som ze IUI nám vyjde...boli sme nastavení na IVF a jeeejda...vyšlo IUI na prvý šup 🤗🍀 ale teraz mam zasa strach aby bolo miminko v poriadku a aby sa v plnej sile a zdraví vyvíjalo...a ďakujem moc za gratulácie...stále tomu nemôžem uveriť...zajtra ideme na sono... hádam už budeme bublinku vidieť ❤
@soncita22 ďakujem kraaasne...my sme vždy chceli 2 detičky ale nikdy som si nemyslela ze budu naraz...ale ako vravíš...už budeme mat aspoň vystarane 😁 s jedným sa aj druhe vychova...no manzelova sestra ma tiež dvojvajecne dvojičky a ma sesternicu s bratrancom dvojicky...jeho otec ma súrodencov dvojicky 😁 všetko chalan a baba...tak verím ze aj u nás to tak bude 😅 ale hlavne nech sú zubrienocky zdrave 🥰❤🍀 aj keď je to šok...hlavne do nášho dvojizbaciku ich zmestiť...časom budeme musieť meniť...
@soncita22 ja som z MT takže v MT na.mestskom úrade na informaciach overujú podpisy...ale to môžeš ísť hocikam kde sa overujú...k hocijakemu notarovi ale aj na tom úrade to urobia v pohode a je to tam aj tusim o čosi lacnejšie...verím ti ze mas nervy na prasknutie...ja som tiež mala...ale môžem ta ukludnit...je to úplná pohodicka...nič ta nebude bolieť a treba veriť ze sa všetko vydarí 🤗
@dzankah Ano snazim sa o to aby som bola kludna ale ked to je take tazkeeeeee! 😅 Dlho som cakala na zdrave babatko a velmi by som si priala aby to vyslo! 🙏
@voskovka Jeeej, tak drzim silno silno palce! Neboj sa, ja mam tiez jeden nepriechodny, no pani dr povedala, ze sa budu viac sustredit na ten priechodny. Tak dufam ze aj v tomyo to vyjde. A moznoze ti to takto vyslo, lebo je to osud! ;)
Ahojte snazilky 😊 tiež sa chystáme teraz august na IUI prvý krát manžel má zlý SPG 😕. V akom centre ste? Držím vám všetkým palce 🤗
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@voskovka ahojcek, tak predsa len som niekoho nasla 🙂 my sa chystame v auguste, resp na druhy cyklus, lebo tento prvy nie a nie dojst... 🤔