Čaká niekoho ?
@barju držím palce, aby ste už nemuseli ísť. Mňa v stredu čaká folikulometriu, tak uvidíme. Snáď sa všetko podarí.
@martina357777 Bodaj by to bola pravda, ďakujem 🙂
ahojte, ja idem v sobotu 8.4.
Budem vám obom držať palce. 🍀
Plánujete ísť v deň zákroku aj do prace ?
@martina357777 ďakujem 🙂. Ja uz mam po tom,do práce nejdem keďže je veľká noc. Je to naše 2 IUI ,dufam ze sa podari❤️. Na prvom IUI som bola tiež cez víkend. Je v tom so mnou ešte niekto ?
@ivett_ka mne podľa mojej bežnej ovu tiež teraz vychádza na víkend. Uvidíme však, čo povie krv. Ja som ani nevedela, že to cez víkend robia. Chodím do gyn-fiv v Žiline. Kam chodíš ty ? Myslela som, že pokiaľ to vychádza na víkend, dáva sa vyvolávačka a robí sa to v piatok. Som teda zvedavá. Budeš si robiť test skôr, alebo počkáš na krv ?
@martina357777 chodím do gyn-fiv v Bratislave. Predpokladám že to bude v ZA rovnako. Ja som bola na 1. IUI v nedeľu a teraz v sobotu. Je to super lebo človek sa nemusi stresovať s robotou. Ale zas krv na HCG neberú cez víkend takže sa to čakanie natiahne o 1-2 dni😅. Po prvom IUI som testovala na 8. deň a mala som slabého ducha,ktorý potom "zmizol". Ten duch bol ešte z ovitrellu. A odvtedy som testovala každé ráno a dúfala že sa tam niečo objaví. Bolo to riadne sklamanie. Ale v podstate aspoň som uz nečakala že krv bude pozitívna. Ty plánuješ prvé IUI?
@ivett_ka áno mňa čaká prvé. To som si ma potešila, že do gyn-fivu. Bala som sa, že keď to padne na nedeľu tak budem musieť prísť v pondelok. Snáď fungujú rovnako.
Ja si tiež plánujem robiť test doma. Aby som bola pripravená na to, čo mi povie.
Verím, že to muselo byt sklamanie. Teraz to ale určite vyjde ❤️🍀
@martina357777 Ďakujem ❤ . Aj ja tebe držím palce 🍀 Ak budeš mať chuť napíš po tom ako sa budeš cítiť po IUI 🙂
@ivett_ka tak dnes som bola na kontrole a IUI mi robiť nemôžu. Mám 8 vajíčok, takže to robiť nemôžu lebo hrozí, že by som mala 8 deti. Odporučili mi rovno IVF. Pravdepodobne tam pôjdem.
@martina357777 to čím ťa prosím ťa stimulovali že tak veľa? Ja by som mala po letrozole iba jedno a IUI zrejme nevyšlo,dnes 12DPO a test takýto 😔
@martina357777 som prekvapená že toľko vajíčok, ja som mala len 1 po stimulácii clostylbegitom. ale Dr. mi hovoril že sa môže stať že ich budem mať viac keďže mám PCOS. Tiež som rozmýšľala keby som ich mala viac že by som rovno riešila IVF, bolo by škoda nechať tie vajka "len tak"
@barju vždy je ešte aspoň malá nádej 🍀, kedy ideš na krv?
ja som ešte len 4. deň po IUI, príde mi to ako celá večnosť. Beriem utrogestan 1-0-1, a mám dosť bolesti v podbrušku, skôr také ťahanie. ale to som mala aj pri prvom neúspešnom IUI. máš aj ty utrogestan a nejaké príznaky ?
@martina357777 držím palce ❤
@ivett_ka v piatok HCG 34 ,kvôli tomu že to bolo nízke v pondelok kontrolný odber HCG 178. Predpísaný kludovy rezim, žiadny styk. Na ultrazvuk má objednali az 2.5. Akurát ale dnes som na toaletnom a na nohavičkách našla dve ruzovohnede kvapky. Volala som do CAR,zvýšili mi utrogestan na 1-1-1 a ja som si dala ešte magnézium a citrónovú vodu, to som sa dočítala tu na MK že si baby dávajú a nezostáva iné ako čakať čo sa z toho vykľuje. Ak by sa to v noci zhoršilo,mám ísť na pohotovosť alebo zajtra ráno do CAR. Podla poslednej ms som 4t+4 a včera bol termín kedy som mala dostať ms.
@ivett_ka ďakujem,dúfam že to spinenie bola len náhoda a bude to dobré 🙂 Robila som si test na 12 DPO(samostatna fotka) lebo som mala ísť na rontgen zubov a nič som tam nevidela. Keď mi volali prvý výsledok HCG 34,tak som si spravila test a vtedy tam už bola slabá čiarka. Po včerajšom spineni som dnes robila ďalší test a silnie
Ja som bola 26. na IUI. Po koľkych dňoch ste si tobili tehu test ?
@d920
Ahoj, ja som bola 29.4..
12.5 ráno si mam urobiť TT a prísť na krv.
No test si spravím už 10-11.5..už by mi malo ukázať.
Dnes len zo srandy som si robila..lebo kamoška neverila, že tam budem mat dve čiarky..
Ja som po druhom IUI...preto viem, že skôr ako na kedenasty alebo dvanásty deň sa neoplatí testovať- koli falošnej druhej ciarke.
V ktorom centre si bola ?
@sontamuycruel Ja dom bola v Splne v Ke
@d920 a máš nejaké pocity alebo niečo?
Lebo si dnes 6 deň po..a to je čas uhniezdovania.
@sontamuycruel cítim taky jemný tlak v podbrušku miestami pichanie. Nemožu to spôsobovať vagin. tablety Utogestan ?
@d920
Jj..to poznám.. určite môžu aj lieky za to.. ja používam progestanele 200mg kqzdy večer zo spodu.
Včera ma bolelo brucho pol dna...a dnes absolútne nič.
Toto je moje druhé IUi...a keď to porovnám tak pri prvom som necítila celých 14 dní nič.. a teraz cítim pomaly každý deň niečo.. až na dnešok...ale deň ešte neskoncil
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@martina357777 ak 10.4. ukáže test že nie som tehotná,tak ideme na 3.iui v apríli