Ahojte baby pichala som si 25.1 ovitrille. Dna 27.1 mi robili IUI
Dnes rano som si robila z ranneho moču test bol ta slabulinky
Duch. Myslite si ze by to robil este ovitrille?
Prikladam aj fotky je tam ta slabucky duch alebo sa mi to len zda?
Moze byt este ovitrelle veru, skus zajtra, ak je to nove hcg, tak posilnie.
Test som fotila niak po 10 minutach a skusim si ešte spravit na obed test alebo zajtra rano... Dost sa citim jak pred mrchou.
@zdravazena a ešte otázka,ake to máš testy?
Dr max? Majú strašne málo farbiva...odporúčam teta drogeria majú taku červeno /ružovú krabičku a je tam nakreslené srdiečko...(vyzerajú ako mamatest)
@majka_3 ano dr.max a ďakujem velmi pekne zbehne skusit kúpiť
@zdravazena daj vedieť 😉
Držím palce
@majka_3 ďakujem jasne dám vedieť 🙂
Do teti drogerii som sa nedostala dnes tak bola som v dm test som si robila a hned fotila posielam foto ale ciarka je silnejsia sa mi zda...
@zdravazena ale nieje to pepino,že 🙃
@majka_3 to ze je to pepino citala som si o pepine niekto bol spokojny a niekto nebol ze falosne ciarky daval a do mesta sa nemam lahko dostat az v stredu takze budem musiet asi cakat do stredy
@zdravazena ja tam ziadnych duchov nevidim, sorry, vidim negativny test. Tien, ci netien, pockaj normalne par dni a budes mat istotu.
@zdravazena tak ovitrelle by to uz nemuselo byt, od 25.01. uz ubehlo par dni. testuj v case ocakavanej MS
@zdravazena tak niekomu robí falošné a niekomu nie.a ty si v ktorej skupine ? 😀 to je to ,že nevieš.. a tak taky test je úplne nanič...
Véd v DM majú aj iné značky,top test atď...
@zdravazena Po počatí putuje oplodnené vajíčko - zygota, z vajíčkovodu do maternice. Zygota migruje 5-7 dní, pričom sa neustále rozdeľuje. Počas delenia najskôr dosiahne stav morule, čo je 32-bunková fáza. Tá sa ďalej vyvíja a štvrtý deň sa dostane do stavu blastocyty.5-7 deň po oplodnení dorazí blastocyt do maternice. Následne je potrebné počkať 2-3 dni na uhniezdenie, ktoré trvá 5 dní. Proces uhniezdenia sa končí rýchlym zvýšením množstva hormónu HCG.Hormón HCG je možné zistiť už 14. deň po oplodnení. Takže ani môže to byť Ovitrelle. Viem aké je byť nedočkava, ale ak by aj test niečo zachytil pred MS tak to neznamená že to vyjde. Každé 5 tehotenstvo konci spontánnym potratom. Na tvojom mieste by som sa radšej vyhla sklamaniu a s testovaním počkala tých 14 od 27.1. Jedine že by si musela kvôli tehotenstvu vysadiť nejaké lieky a preto potrebuješ vedieť čo najskôr či to vyšlo.
Rozhodla som sa ze uz sa nebudem testovat radsej si pockam na krv to je teraz 10 kedy mam dostat aj menzes
@zdravazena ak vkladaš progesteron ms asi len tak nepríde...no ale krv ti povie viac veru😉
baby ano davam si progesterón rano aj vecer mne nic nepovedali ze vysadit iba ze mam ho brat a prist na krv 10.2... nic viac.... A ze podla krvy sa uvidi.... Ale niak uz si nechcem pripúšťať ze moze sa to podarit uz som bola dost sklamana uz nechat to len na nahodu a na odbornikov.... Ďakujem vam velmi pekne sa ochotu a rady 🙂😊
@zdravazena v každom prípade daj vedieť...držím palce ❤
Foteny bol po 3minutach
@zdravazena noo tak myslím že je to jasnee🙂..je to ten s drogérie?
Ukáž keď uschne...
Ano je to ten z drogerie nedokazala som vydrzat 😂
Ale skutocnosti je silnejsia ta ciarka ani nemusim hladat hned je vidno
@zdravazena no paraaada...🙂
Tak nech len pekne silne
Takze vidis ju aj ty nie len ja hej? Lebo uz duchov som sa nahladala dost za 4roky a toto je moje prvy krat takto vidiet 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zdravazena múdrejšia budeš keď spravíš zasa ďalší test...napríklad kľudne aj cez obed...alebo zajtra ráno... a uvidíš... ak to ovitrelle nebolo bude čiarka viditelnejšia...
Skus pridať foto,lebo ak je v príspevku fotka tak sa nedá zblížiť....
Za mokrá si test nefotila? Skus pridať takú fotku a kde si netieniš.keďže po uschnuti to môže byť kanalik....