Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
Ahoj aj ja sa chystám v júli na svoj prvý Ket len teraz čakám na mrchu a hneď sa do toho dám.... Môj prvý Et som mala v Maji no nevyšiel.....
@lilkim1 Pre mňa je toto moje prvé IVF..neviem, čo mám čakať, ako to bude prebiehať..Najradšej by som to už všetko mala za sebou..Kam chodíš do centra?
Nieje to nič strašné.... Taky pocit som mala s toho aj ja keď som isla prvý krat tiež som nevedela čo mám čakať.... Ja chodím do gyncare kosice som s nimi spokojna
Ak ta niečo konkrétne zaujíma kľudne sa pytaj....
@lilkim1 Ako prebieha celý proces, keď sa robí vklad embrya?
Prídeš ráno tak ako ta objedná lekár musíš mat plní mechúr pôjdeš na pripravenú sálu zo sestričku ahoj kde ti urobia vklad ktorý je úplne bezbolestný nemusíš sa vôbec báť..... Mne to prišlo ako kontrola u gynekológa s tým rozdielom že som videla svoje embrio potom ta odvezú na izbu kde si polezis tak minimálne 30 minút a tak odchádzaš domou.... A potom čakanie ktoré aspoň pre mňa bolo nekonečné dlhé.....
@lilkim1 Ďakujem 🌷 Bojím sa hlavne toho čakania a asi sa budem báť testovať..
Musíš sa nejako zabaviť aby ti rýchlo ubiehal čas....
Ja sa testovať nebudem urobila som to pri prvom pokuse a bola som nešťastná z výsledku....
V každom prípade ti držím palce nech ti to vinde 😊
@lilkim1 Ďakujem, aj ja tebe držím palce 🌹
Ďakujem 😊 daj potom vedieť keď budeš mat vklad za sebou ako sa cítiš a aké budeš máš pocity....
Možno budeme mat nakoniec rovnako vklad mala by som ho mat niekedy koncom mesiaca aj sa na neho teším..... 😊
@lilkim1 Ja budem mať DV, injekciu Diphereline (3,75) mám už za sebou, 4.7. začínam brať Estrofem, 13.7. mám kontrolu sliznice, 19.7. je odber vajíčok darkyne a spermií môjho mužíčka..24.7. mám vklad a 7.8. kontrola HCG na klinike..v tejto chvíli sa mi to všetko zdá veľmi vzdialené..
Neboj zbehne to rýchlo a hlavne treba veriť ze všetko dobre dopadne.....
Ahojte, akurát som sa objednala do centra na kontrolu pred Ket. Vychádza pri presne na prvého júla a potom cca za týždeň vklad... Som zvedavá treti vklad po sebe prirodzenom cykle. Prvý bol čerstvý a potom nanuk. Dúfam že teraz sa to už podarí... Do tretice všetko dobré.🙏💪😊 Budem Vám držať palce nech je Júl plodný mesiac 😜😜
@princess59 ahoj tak ti budem silno držať palce nech to už tentokrát vinde konečne 😊😊 mňa tiež tento štvrtok čaká môj prvý KET dúfam ze bude úspešný 😘😊
@lilkim1 budem držať palce aby bol 😘
@princess59
Ďakujem 😘😊
@princess59 Aj ja ti držím palce, presne tak, nech je júl úspešný pre nás pre všetky ❤❤❤
@lilkim1 Určite bude úspešný 😘
@ivankalaco jasne ze bude inú možnosť si nesmieme pripustiť 😘😘
@ivankalaco ďakujem ja už som nadstavená tak že teraz to bude a hotovo 😊😊
Tak sa nastavujem aj ja bude úspešný 😘😘😘 pre nás všetky 🤗
Ahojte kočky. Idem sa k vám pridať, môžem?? Ja som síce už po ET, ale výsledok sa dozviem až 6.7. To čakanie je nekonečné. Vy ste tu také pozitívne, že som sa rozhodla pridať radšej k vám. Som aj v skupine Embryotransfer v júni, ale tam zatiaľ samé negatívne výsledky... Potrebujem myslieť pozitívne... Veď predsa môj ET bude úspešný 😀
Ahojte tak aj ja sa pridavam do tejto skupiny ak mozem . Dnes sme boli v centre a v utorok nam naplanovali KET. Bude to nas treti vklad tak dufam ze do tretice vsetko dobre. Este bude aj tretieho. Drzim palce vsetkym aby jul bol pre nas plodny.
Ahojte dievčatá 😊 jasne ze pre nás bude júl úspešný inak to ani nemôže byť.... Hlavu hore treba myslieť pozitívne a všetko dobre dopadne 😊 všetkým vám držím palčeky 😘😘
michaela 1905ahoj 😊 drzim ti palčeky nech to vinde všetkým čo sme tu 😘 v júnovej skupine som aj ja niesu tam pozitívne správy ale netreba zúfať.... Všetko dobre dopadne a budeme sa tešiť len z dobrých správ 😊😊😊
@michaela1905 Ahoj drzim silno palceky ty nas vsetky co budeme estelen cakat na vysledok alebo transfer nakopnes a pozitivne naladis. Dufam a verim ze budes mat //. Testovat sa nechystas?
@adkaaa Dúfam, že máš pravdu a ja začnem s dobrými správami a vy potom budete v nich postupne všetky pokračovať..😀👍 Držím palce.. Nie moja, testovať sa nechystám.. chcem myslieť pozitívne až do výsledkov krvi.. 😉 Lebo vieš, keby som na teste mala // bola by to nádej a keby bola krv negatívna bolo by to pre mňa sklamanie.. a keby bola iba jedna bola by som bez viery, že krv bude pozitívna... Tak radšej testovať nebudem a nechám sa prekvapiť výsledkom krvi.. 😉
@michaela1905 Tak ja by som to asi nevydržala 🙂
@ivankalaco Tak je možné, že ani ja to nevydržím 😀 a zvlášť, keď sa mi podarilo zistiť, že sa dá urobiť aj doma krvný test na HCG... Hm.. to už je veľké lákadlo... Príde mi to viac spoľahlivejšie, ako močový test...👍 Uvidíme.. dnes mám len 5 deň od vkladu.. ešte by bolo veľmi skoro.. uvidím, čo bude ďalej.. 😉
Ahojte dievčatá 😊 tak a konečne sú naše detičky tam kde majú byť 😍😍😍 už len sa dočkať úspešného tastu 😘😘😘
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahojte,pripravujem sa na IVF s DV..ET je naplánovaný na 24.7.2018, keď že som už samoplatca, tak sme sa rozhodli pre Car Reprogenesis v Brne a zatiaľ sme veľmi spokojný s návštevou, vyšetreniami a aj komunikáciou..Je tu niekto, kto je na tom podobne ako ja?