Embryotransfer september 2018

mishka0508
20. sep 2018

Ahojte babulky. Ste tu niektorá, ktorá je uz po všetkých procedurach a uz len čakate na test? Ja som mala transfer presne pred týždňom a čakám. Pre mňa je toto ta najťažšia fáza. Ste tu niektorá, ktorá by sa chcela podeliť o pocity?

lelluska
20. sep 2018

@mishka0508 Ahoj, síce nespĺňam tvoje kritéria..ale zajtra ma čaká KET a neviem co je horšie..ci to čakanie na zákrok alebo to čakanie, ktoré príde potom..aké mas pocity? Nech viem, na co sa mam pripraviť🙂

lelluska
20. sep 2018

@mishka0508 Ahoj, síce nespĺňam tvoje kritéria..ale zajtra ma čaká KET a neviem co je horšie..ci to čakanie na zákrok alebo to čakanie, ktoré príde potom..aké mas pocity? Nech viem, na co sa mam pripraviť🙂

mishka0508
autor
20. sep 2018

@lelluska ahoj draha. Tak sa teším, že aspoň niekto sa ku mne pridal. Zajtrajška sa vobec nemusis bat. Ja som sa naopak na ten deň veľmi tešila. Zo sestrickami a s doktorom som zartovala a smiali sme sa. Necítila som nic. Ale ze vobec nic. Bol to asi 5 minútový zákrok. A z kliniky som odchádzala nadšená a šťastná. Je to krásny pocit vediet, že máš v sebe embrijko. Ale po tom týždni, sama neviem. Ja si, pravdupovediac, ani nepripustam, ze nam to nevyšlo. Ale potom prídu pochyby. Je to také na hojdacke s tými pocitmi.

lelluska
20. sep 2018

@mishka0508 A psychicky to nesies dobre? Pýtam sa, lebo ja som sa este stále nedostala do štádia “neriesim to”, proste stále na to myslím..Po transfere to bude lepšie, ci horšie?😄Cítiš sa nejako inak? Príznaky?

mishka0508
autor
21. sep 2018

@lelluska psychicky to znášam dobre. Ale nejde to z hlavy von. Dávam si pozor, ale nie nejako extra, hlavne nedviham tazke veci. Myslím, že po transfere... práve ten 1 tyzden po a 1 tyzden do vysledku... som na tom asi najhoršie. Bojím sa robit si test. Ako vážne, priznávam. Na jednej strane si hovorim, že je to dobre... ta sladká nevedomosť. Na druhej strane mam obrovský strach. Toto je moja jediná a posledná možnosť. Takze tie pocity su take pomiesane, že to je na hlavu normalne. A ty ako? Ako sa cítiš?

lelluska
21. sep 2018

@mishka0508 Vydrž moja, bude to dobre! Psychika je mocný pan a pozitívne nastavenie mysle ma svoju váhu. Ja uz mam po, dnes ráno to síce bolo divoké, lebo mi začal zvoniť telefón a volali z centra tak som sa zľakla ze niečo nie je dobre:/ človek hneď mysli na to najhoršie..naštastie ma len poprosili ci by som mala možnosť prísť skôr, pretože sa im posunul harmonogram. Ked som prišla domov, hneď som zaspala, ta cesta ma vyčerpala. Inak nic špeciálne..kedy si urobíš test? Drž sa, desim sa len pomyslieť na tu fázu, ked sa tam vôbec dostanem

mishka0508
autor
21. sep 2018

@lelluska Zlatko, budem úprimná. Ja som si test urobila včera. Teda 7 deň po transfere. A test uplne biely. Mala by som testovať az vo štvrtok, aby som už vedela na 100%. Ale neviem, či vydržím necestovať. Ja mám priserny strach z bieleho testu. Chcem vidieť aspoň ducha. Boze, neviem... mam zajtra testnut? Čo povieš?
A teraz k tebe. Že je ten pocit krasny, keď vieš, že máš v sebe embrijko? Keď normalne otehotnies, tak si neuvedomujes nic. Ale teraz to vieš od prvého momentu. Je to zvláštne, divne, ale predsa čarovné

lelluska
21. sep 2018

@mishka0508 Ten test este nic neznamená, to som úplne presvedcena! Vieš co, nebudem Ti písať, ze počkaj atd..skús zajtra, lebo ked to neskúsiš bude to na zblaznenie. A kto vie, aj ked je asi este skoro môže ukázať ducha. Budem na Teba zajtra myslieť, a uvidis ze za pár dni uz budeš prijímať gratulácie❤️

mishka0508
autor
21. sep 2018

@lelluska hoci nie som pobozna.... ale teraz z celého srdca hovorim....
@lelluska Boh ta vyslys, drahá moja

janulka232
22. sep 2018

@mishka0508 už je tu jedna taka tema ak by ste sa chceli pridat 🙂

mishka0508
autor
22. sep 2018

@janulka232 radi... určite áno.

mishka0508
autor
22. sep 2018

@mishka0508 ja som začala spinit dnes ráno. MS by mala dôjsť v utorok 😭😭😭😭😭😭 Vôbec si to nepripustam.... ale vôbec, že by sa to mohlo stat

lelluska
22. sep 2018

@mishka0508 Mojka, a mas predpísaný nejaký utrogestan alebo tak? Spinenie je normálne, maternica sa mení..treba veriť🙏Ja tiez na to veľmi nie som, ale v tejto fáze je to dôležité.

mishka0508
autor
22. sep 2018

@lelluska ano mam. Čipky som nechcela, takže mám injekcie Proluton. Kokos, ja sa zakaždým bojím ist na záchod. Ale pravda je taká, že nemám žiadne tehotenske príznaky. Kokos, ja verím, že mi to Ten hore neurobí. Veď vie, že ja som skvelá mama.

mishka0508
autor
22. sep 2018

@lelluska uz to neni len spinenie 😭😭😭😭😭😭 Hotová som.... v prdeli doslovne povedané 😭😭😭😭

lelluska
23. sep 2018

@mishka0508 nebol to len plany poplach?:(

mishka0508
autor
23. sep 2018

@lelluska nemyslím. Musím ísť zevraj na krv. Zajtra brnknem na kliniku tu v UK, či by mi to urobili. Dovtedy mam pichať Prolutex

lelluska
25. sep 2018

@mishka0508 zlatik niečo nove? Vedia ti vyšetriť krv?

mishka0508
autor
25. sep 2018

@lelluska ahoj zlatko. Na krv som bola v pondelok. Majú tie hodnoty nejako inac. Tu tvrdia, že všetko nižšie ako 5,8 je negatívne a všetko nad 5,8 je pozitívne. Ja som v pondelok, 11 dpt mala 5,6. A koordinátorka na SR mi povedala, že to nie je negatívne. Vraj na SR vsetko, co je do 5 je negatívne a všetko nad 5 je tehotenstvo. Takze mame malicku nádej. V piatok idem na kontrolný krvný test. A dnes mi tehu test ukázal toto. Tak sama neviem. Prolutex picham dalej

lelluska
26. sep 2018

@mishka0508 tak ked sa dívam na ten testik, tak to nemôže byt negatívne! Drzim palčeky nech len ciarka silnie! Ja som šiesty den a cítim ze úplne nic:/ Nejako ma opúšťa nádej..

mishka0508
autor
26. sep 2018

@lelluska no ty prestaň... Čo si sisi? Takto nesmieš rozmýšľať. Ja som sa ti snažila vysvetliť, ze toto je ta najťažšia fáza z toho všetkého. To čakanie je zničujúce. Ale nesmieš takto negatívne myslieť. Lebo naozaj sa to stane. Sup sup... rychlo zmen myšlienky na pozitívne a milé. Je úplne normálne, že sa takto cítiš. Ale vážne, musíš byť len trpezlivá. V týchto veciach nikdy nevieme ako to vsetko dopadne. Hlavu hore, zlaticko ❤❤❤

lucia18121
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mishka0508
autor
26. sep 2018

@lucia18121 ahoj moja. Dakujem, že si sa pripojila. Neviem nové nic. V piatok ráno idem na krv znovu. Ale pravda je, že som dostala dnes jeden tehu test od kamošky. Ta mala v balení 2 testy a jeden použila. Už ma mesačne dievcatko. Tak ja som som ten druhý test urobila teraz vecer. No a ono tam ta druha ciarka je. Síce uplne jemnulinka, ale vybehla hned od začiatku testovania. Skúsim urobit znovu hned rano. Ale i tak budeme múdrejší v piatok poobede

lucia18121
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mishka0508
autor
27. sep 2018

@lucia18121 Lucka, toto je dnesny.

mishka0508
autor
27. sep 2018

@lucia18121 ja by som tiež netestovala vobec. Ale všetko sa zmenilo tým krvnym vysledkom v pondelok

lucia18121
27. sep 2018

@mishka0508 ja sa v tychto digitalnych nevyznam, citala som maly si nizke hladiny vsak? Na sone nebolo nic vidiet?

mishka0508
autor
27. sep 2018

@lucia18121 v pondelok som bola na krv a tento istý ukázal ze nie som tehotná. Dnes, že 1-2 tyzdne. Ja som v UK a IVF mi robili na SR. Takze tu sa na sono len tak jednoducho nedostanem. V každom prípade, uvidíme zajtra, co povie krv. Či hodnoty stúpli a stúpli dostatočne alebo ako to teda je

lulecko2311
27. sep 2018

@mishka0508 Miskaaaaaa mi tehulkujeme spoluuuuuuuu... ja som dneska 5+6tt a zajtra idem na prve sono kvoli vyluceniu mmt... prave sedim u GP lebo mam problemy pri moceni tak neviem ci to je kvoli tehu ci zapal.
Kde ste boli na ivf? Kludne mi napis na fb
hlavne nasad kyselinu listovu a nohy horeeee

lucia18121
27. sep 2018

@mishka0508 ahaa, budem na teba mysliet, ked budes ma chut ozvy sa

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre