ahojte môžem sa Vás opýtať, aka diagnóza vás prinútila ísť na umelé oplodnenie. my ideme vo štvrtok napísať žiadosť, u mňa problém PCo (ale s pravidelnou okupáciou) a manžel asthenozoospermia. ďakujem za úprimnosť.
ďakujem, želám nech je všetko v poriadku. môžem vedieť v akom car si bola? ináč až teraz som si všimla namiesto okupácie som myslela ovulacie 😀
Len PCO a aj napriek tomu 3x neuspesne IUI, 1x neuspesny ET, 1x uspesny KET, zial skoncil ako MA. Teraz nas caka dalsi KET a ten uz vyjde, som sa rozhodla 🙂
nepriechodne vajickovody,1 ivf uspesne,rozmyslame nad dalsim ivf
ahoj.. ja som ok, manzel asthenozoospermia ... IVF+ICSI sa nám podarilo na prvý pokus.. držím palce 😉 😉 😉
nepriechodne vajcovody, zle AMH, vysoky prolaktin, hypotyreoza, teratozoospermia( ale druhy SPG bol takmer OK po pol roku)....2x IVF(ICSI) neuspeesne, 1x KET neuspesne...nakoniec prirodzene tehotenstvo 🙂...a dufam , ze aj druhe niekedy bude ..🙂
u nas problem u manzela, podarilo sa nam 1.ivf. a mame dvojicky, aj ked narodene predcasne
po laparoskopii zistili endometriózu v malej panve, takže preto IVF. Vyšlo nám to na 1. krát. Boli sme vo Ferticente.
U nas azoospermia u mm.... Vyslo 2. a 3.IVF na prvykrat..... Ket-y neuspesne a 1.IVF bez transferu (u mna zistili nepriechodnost krcka)... Boli sme v SPLNe KE
nizke AMH a oligoasthenoteratozoospermia. vyslo nam 1. IVF. boli sme vo ferticente
Ja som v poriadku len manžel má pomalé spermie tak chodíme do Gynfivu.Teraz ma čakajú injekcie
Po laparoskopii zistena endometrioza v malej panve,uspesne az 3 ivf v Martine-Helios
Ahojte. Mne zistili endometriózu a manzelovi pomale spermie, takze problem na oboch stranach. Boli sme na IVF v Iscare v Martine a vyslo to na 1.krat...:O))
A ak to zvladas ja som tam bola len teraz a mam pocit ze to ide mimo mna
? a ty ako? ☹
Bude to dobre treba verit, ja sa tiez bojim a este nic ☹
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nada.hope ahoj.. ja mám nepriechodné vajíčkovody.. IVF sa nám podarilo na prvý pokus.. držím palce.. 😉