Diphereline a meškajúci menzes

jarmila85
27. jan 2014

ahojte baby neviete mi poradiť, dňa 21.1.2014 mi pichli prvú inejk. diphereline a mala som si každý deň pichať inejk.za dva dni som mala dostať ms ( štvrtok) a dnes je pondelok a ešte stále nič...neviete mi poradiť je to ok? či mám zavolať do centra?

domuska11
27. jan 2014

@jarmila85 brala si aj Proveru??? Tam menstrua.prichadza do cca 5 dni,ale ak si uz 32 Dc tak volaj do centra ,drzim palce 🙂

lucinda17
27. jan 2014

ahojte tak ja mám taký istý problém ako Jarmilka, len s tým že som užívala aj proveru a dnes si pichám už 9 injekciu dipherelinu...som 31 deň cyklu a menzes nikde :(

domuska11
27. jan 2014

Ja som pocas uzivania Provra dostala menstruaciu 31 dc,v centre mi povedali ak nedostanem do 32 dc tak im mam zavolat,Provera oddialuje menstruacia o min.3 az 4 dni.

mirka135
27. jan 2014

@lucinda17
@jarmila85 dievcence aj ja som mala ten problem a velmi som sa bala ale je to ok mne meskali 7dni. Problem by bol keby meskali viac ako 2tyzdne .takze sa nebojte pichajte diphereline a na 4den menzesu na kontrolu

jarmila85
autor
27. jan 2014

@mirka135 dakujeeeeem moc moc som sa už bala...dufam že čoskoro dostaneme 🙂

nelly3
27. jan 2014

aj mne meskala ms pri pichani diphereline, neboj pride 😉

lucinda17
28. jan 2014

ahojte, takže dnes 32 deň a menzes stále nikde :( volala som do centra a zajtra ráno mám prísť na krv a ultrazvuk....no uvidíme ako budeme pokračovať,či začneme pichať menopur aj bez menzesu.... 😖

linda10
10. jún 2015

Ahojte babenky vy ste uz pisali velmi davno vase prispevky,ale mam rovnaky problem od 29si picham Diphereline 31maja mi mala prist menstruacia ale neprisla.Uz sobotu budu 2tyzdne co mi meskaju.Bola som aj v centre ale tam mi len spravila ultrazvuk co mi povedala ze sliznicu mam velku ze coskoro by mohla mrcha prist.A este krv mi zobrali.A mala som si len zavolat z domu.Povedali ze mam pichat dalej a cakat na mrchu.Ale ja neviem pride vobec?Vy ktore ste tym presli budem rada kazdym prispevkom lebo som uz zufala dakujem :(

nitablack
16. máj 2016

jaaaaaj dievčatá...tento istý problém mám aj ja.... od 14. -16. 5 . som mala dostať menzes...ešte to môže dnes prísť....ale nervy pracujú. ☹ ☹ volala som koordinátorke IVF, zajtra idem na ultrazvuk...tak som celkom na nervy.. 😒 .pozerám, že sem už dlhšie nikto nič nepísal.....Baby píšte ako ste dopadli, a čo vám povedali po kontrole.....ale hlavne ovplyvňuje to plánovaný odber vajíčok a samotný transfer???

radiologia1
10. jún 2016

Ahojte baby,dnes som bola v gin five v nitre a pichli mi prvu injekciu diphereline,od zajtra si picham sama.Mala by som dostat ms v nedelu,tak budem cakat...brucho ma pobolieva ako pred ms...

mkatkam
2. júl 2016

@nitablack ahoj ako to ppkracovalo prosim ta? Kedy si dostala? Ja idem zacat pichat diphereline tak som zvedava..
Dakujem

radiologia1
2. júl 2016

Ahoj,tak pokracovalo to troma injekciami denne 16dni,potom odbery krvi kazde rano a ultrazvuk,meranie folikulov,ked su dostatocne velke k com sa dopracuje zena tymi injekciami,jedna injekcia na pohotovosti,pojdes do BA na odber vajicok-uspata si v celkovej anesteze,partner na odber spermii.Uz si nepicham injekcie,len beriem lieky a vkladam do vnutra,zajtra idem na transfer embryi do BA.To je posledne stadium liecby.Treba sa na to psychicky nastavit a v pripadne otazok volat HOTLINE linku,vzdy fajn poradia.

nitablack
3. júl 2016

Tak najneskor 16 teho som to mala dostat.. Neprisla mrchaňa. Tak podla dohody som sa 17 teho vybrala do Heliosu na sono a krv.... Vsetko bolo ok... Sestricka mi povedala ze sa nemam bat a ze z krvicky je vidiet ze to dostanem. Aj tak to bolo. Uz vecer 17 teho zacalo spinenie....😊 😊 3.6. Bol odber a 8.6 vklad .... Vysledok? Zatial pozitivny!!❤️❤️❤️ Ale nadalej lezim s vylozenymi nozickami pre istotu. Takze vela zdaru a pozitivneho myslenia... Bude to okejko @mkatkam

mkatkam
3. júl 2016

@nitablack dakujem ,super drzim palce!

henika14
5. dec 2016

Zdravím je ešte táto téme živá?Potrebujem poradiť...

nitablack
5. dec 2016

@henika14 a čo by si rada?

henika14
5. dec 2016

potrebujem poradiť ohľadom stimulácie pred IVF?mám dlhý protokol,od 28.11.2016 si pichám diphereline,2.12.2016 som mala dostať mrchu,lenže nikde nič,je možné že diphereline mi posunulo cyklus?dakujem

henika14
5. dec 2016

@nitablack potrebujem poradiť ohľadom stimulácie pred IVF?mám dlhý protokol,od 28.11.2016 si pichám diphereline,2.12.2016 som mala dostať mrchu,lenže nikde nič,je možné že diphereline mi posunulo cyklus?dakujem

nitablack
5. dec 2016

Možné to je. Mne to posunulo o 3-4dni. Poznám aj prípady keď to bolo viac.. mne koordinátorka povedala že ak nepríde do 4 dni od plánovanej menštruácie, tak mam zavolať a oni má zoberú na krvné testy. Aj tak bolo, zavolala som, zobrali krv a povedali že zajtra Vám príde. A aj tak bolo. Potom sme pokračovali ďalej podľa plánu. Takze žiadny strach. Ak bude meškať tri dni, volaj koordinátorke
@henika14

henika14
5. dec 2016

@nitablack no už mi mešká 4 dni,len mi šlo o to že do 6.12.som mala dostať kvôli sviatkom,lebo ak príde neskôr už mi to nestihnú spraviť do vianoc,takže to bude už len v januari...tak strašne som sa nato už tešila....nuž čo už...snáď dôjde ešte dnes alebo zajtra ráno...😢

ana1012
5. dec 2016

@henika14 ahoj, aj mne meskala 3-4 dni, to by si mala este stihat, ja som dnes bola na kntrole, dnes zacinam pichat okrem diphereline aj gonal a kontrola cez vikend

henika14
5. dec 2016

@ana1012 no dali termin do zajtra,zeked do 6teho nedojdu tak uz len v januari...neviem...mam bolesti ako pred ms ale zatial nic...

ana1012
5. dec 2016

@henika14 snad ti zajtra dojde 🙂 , ja som pichala od 26 DC (24.11) a 2.12. som dostala, pekne ma tiez natahovala ta mrcha!

henika14
5. dec 2016

@ana1012 ja picham od 28.11 mrcha mala dojst 2.12. a dnes je uz 5.12. a nic...nikdy som ju este takto moc necakala aby dosla,len dufam ze nedojde 7.12 lebo ma porazi...

ana1012
5. dec 2016

@henika14 ... ja som sa tiez tesila na nu ako nikdy 🙂 ...ale ked uz ta tak aj boli brucho, tak dostanes, len dufajme, ze nie toho 7. ... :/

henika14
7. dec 2016

@ana1012 no co som hovorila je 7ho a dostala som menzes.... 😠

ana1012
7. dec 2016

@henika14 jezis, to fakt? :/ ... no aaspon ale ten odber vajicok bude? ides zajtra do centra?

henika14
8. dec 2016

@ana1012 no vidis to... ano idem dnes do centra,neviem ci bude to mi povie dr.ze aky bude postup...asi to nestihnu do vianoc.... 😢

ana1012
8. dec 2016

@henika14 ..daj potom vediet, ale snad sa to bude stihat ...

henika14
9. dec 2016

@ana1012 no nebude sa to robit,nestihali by sme stimulovat do vianoc....no neva bude to v januari.... 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre