Dievčence chcela by som sa opýtať koľko Vás vyšlo ivf a kedy sa to celé vlastne platí? Pred alebo po ? Ďakujem veľmi pekne
a platili sme to po vklade embryjka 🙂
Ahoj, nas to vyslo 2300e, platili sme na 2x - najprv lieky a po vklade zvysok....
@vierocka888 teda dosť vás to vyšlo celé ja som práve začala stimulovať
@vivi33 ano, my sme museli podstupit viac vysetreni a ukonov, takze preto to aj viac vyslo
no nas to cele ( stimulka, cestovanie, et a vsetko dokopy) 1500 € , ale nevislo ( v septembri) tak ideme na druhe ivf... buducu nedelu zacinam dlhy protokol...
Ahojte. Mam na predaj Meriofert Kit 150 IU 2 cele balenie, cize 10 inj. K tomu darujem Diphereline 0.1mg 18 inj. Na cene sa vieme dohodnut.
Babenky čo všetko hradí poisťovňa pri ivf?
@avxavx napr. tu vidis co hradi ZP. 3 ivf cykly do 39 rokov hradi poistovna co je 1451€, rovnako aj vstupne vysetrenie. Zvysne metody ako predlzena kultivacia, ICSI, PICSI, MACS, embryoglue, embryoscope si plne hradis, poistovna to nepreplaca. Zaujima ta stlpcek ZP a tam mas ceny. Ak uz nemas narok na preplatenie, tak vedlajsi stlpcek. Nas ivf vyslo na 1500€ + cca 300-400 € lieky ... ak by mi to nehradila poistovna, hradim este + tych 1451 za ivf cyklus, 293 za vstupne vysetrenie a plnu sumu liekov cca 700, ale to len odhadom za tie lieky.
Ahojte maminky.prosim vás absolvovala niektorá z vás oplodnenie po sterilizácii? Koľko sa za to platí potom? Zvažujem sterilizáciu mám deti obe majú zdravotné problémy ale nevylučujem že budem chcieť mať v budúcnosti možno ešte jedno bábätko ktoré by potom bolo možné mať jedine umelým oplodnenim.dakujem
Ahojte. V piatok idem uz na odber vajicok. Chcem sa vas baby opytat ostal mi jeden cely gonal 450 a 4balenia cetrotide. Neviete ci mi v centre vratia za to peniaze? Alebo co s tym mam robit? Vsak je to nemala suma okolo 400e ☹
Ahojte chcem sa opýtať čo všetko preplaca poisťovňa...
Ahojte, ostalo mi 3xCertrotide 0,25mg (exp. 02/2020), pero Gonal f900 - 450IU (exp. 01/2021 otvorene 12.11.2019) a 1xMeriofert 75IU (exp. 01/2021). vsetko drzane v chladnicke. viac info poskytnem v sukromnej sprave.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vivi33 ahoj, my sme zatial platili nejakych 1400€..s tym ze lieky samostatne a oplodnenie a mrazenie embryi naraz- to bolo cca 1200€...