Ahojte kočky,chystam sa na KET a chcem sa opytat ako ste sa citili pri uzivani liekov pred KET a kolko embrii ste si dali vložiť? 🙂
Tak sme sa dohodli z embryologom kvoli veku a pre istotu aj prvy krat som davala vkladat 2 embrya narodil sa mi syncek a druhe embryo sa stratilo
Kolko mas rokov?😊
37
Ja 39
Tak to mame najvyssi cas
Len dufam nebudem mat dvojicky pri 2 emb.😱😁
Aj ja sa toho obavam ale co ma prist pride ked uz som sa na to dala...
Presne aj ja sa riadim podla toho😊
Kedy ides na KET?
Este len cakam na menzes😢
Ja si davam vlozit 2 ale preto ze by sme chceli mat dvojky ....ako sa citim casto mi je zle bud to predycham alebo uz vraciam ...beriem progesteron 3denne .estrimax 3denne .agapurin 3denne.parlodel .a fraxiparin picham
Potom kocky dajte vediet,ako ste dopadli.samozrejme aj ja napisem😁
No a teraz zostava len verit dufat a cakat....
Jeej a aky mate pocit?
Tak neviem boli ma v podbrusku a rano som mala trosku krvavy vytok nemam dobry pocit
@anov mám estrimax 3x1 a utrogestan 2-0-2. Pokiaľ nekrvacas a iba spinis,tak ho vkladaj. To bolenie brucha patrí ku tomu....ale splniť takto skoro neviem...ale niektoré baby spinili aj zo zákroku a niektoré môže byť z uhniezdovania....každopádne je ešte veľmi skoro na nejaké závery....ja som predtým pri spineni a krvácaní pri tehu brala ascorutin,aj v nemocnici mi ho dávali...
@parvinka0001 ak sa smiem spytat,kolko mas rokov?
@sofia1 26
Jaj tak to ano...ja 39 a bojim sa dat vlozit 2 embr.
@sofia1 preco sa bojis dve vlozit?
Lebo mam nejake zdrav.probl.a bolo bb to pre mna aj pre baby horsie
Kocky dajte potom vediet ako ste dopadli.
Baby,tak ja som dnes testla,6 dpo a mám tam dušika....
@xeroma och zavidim
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja idem v pondelok na KET vo štvrtok som dostala injekciu Pregnyl a beriem Utrogestan a nic zvlastne necitim a dávam si 2 embrya vlozit