Aké máte pohlavie dieťatka po IVF?

teleranka
20. jún 2010

Ahojte babyyyyy 🙂
chcela by som zalozit tuto temu, aby sme sem mohli pridat svoju skusenost, skusenost svojich znamych.....
zatial kazdy, koho poznam a umele oplodnenie bolo u nich uspesne, ma doma krasnu bambulku.....naozaj z mojho okolia neviem ani o jednom chlapcekovi 🙂))))
aky mate na to nazor? co ste poculi? cim to podla vas je, ze sa rodia vacsinou dievcatka? 🙂))

annamary27
21. jún 2010

@teleranka ahoj,tak ja poznám jednu moju susedku,ktorá má po umelom oplodnení chlapčeka.

zuzana_18
21. jún 2010

Ahojte baby!Tak čo som sa dočítala,už teraz je jasné-v štádiu embryjka či to bude chlaček alebo dievčatko.Ako sa delia bunky-tak si buď predajú ženské chromoz-XX alebo mužské Y.Tak nejak to je-toĺko moje laické vysvetlenie 🙂 ,čím som vlastne chcela povedať,že je to skôr náhoda-koĺko ktorých je v tom momente delenia.Ale dievčatku by som sa teda veeeeeelice potešila.Ale je mi to vlastne jedno,nech to vôbec je a zdravé...

figurka.m
21. jún 2010

ahojte
ja som po IVF-ICSI a cakam chlapceka, v nasej teme kde sme dievky po IVF sa mi zda, ze je to celkom vyrovnane, aj chlapci aj dievcata 😀

teleranka
autor
21. jún 2010

@figurka.m
ahojky, tak to som potom celkom rada. ak je to vyrovnane....preetoze my velmi velmi tuzime po chlapcekovi...samozrejme, v prvom rade tuzime otehotniet a mat zdrave babatko, ale že ked uz, tak chlapcek by bol fajn 🙂))
ja som myslela, ze pohlavie babatka po ivf ma nieco spolocne s datumom, kedy sa odoberaju vajicka....vraj na zaciatku cyklu sa splodi dievcatko, potom cez ovulacne dni a neskor chlapcek 🙂)

nivejka
21. jún 2010

ahojte...pridávam sa k vám...ja som po 1./IVF a hned aj úspešne..našťastie,lebo nič viac nám nezostalo(mrazáčikovia)....
a čakám dievčatko....

nivejka
21. jún 2010

@zuzana_18 ....veľmi ti držím palce..nech sa to už podarí... 🙂

zuzana_18
21. jún 2010

@nivejka ďakujem veľmi veľmi pekne.

katy2
21. jún 2010

my mame dievcatko 😉

cikyta
21. jún 2010

Máme dievčatko.
V našej teme v san.helios zase mierne prevažuju chlapčekovia,ale ver,že je to vec náhody 😉

teleranka
autor
21. jún 2010

@cikyta
ahojky,
no to je naozaj zaujimave....ja sa to asi spytam v mojom centre 🙂))))
cakam dalsie odozvy 🙂))

sonulienkas
21. jún 2010

ahojte 🙂 aj my máme dievčatko z 1. IVF 😵

teleranka
autor
21. jún 2010

gratulujem k princeznicke 🙂)))
dalsie dievcatko po IVF 🙂))
zeby predsa len prevladali? 🙂

teleranka
autor
23. jún 2010

ake su dalsie ohlasy? chlapcek ci dievcatko?
pytala som sa v centre a vraj je to napoly....no neveriiiiim 🙂)

dicinka1
13. júl 2010

ja mám krásne dievčatko..a dúfam,že dievčatko bude aj po 2 krát ked budem tehulka 🙂

anjelicek26
13. júl 2010

Znami maju dvojicky chlapcekov 🙂 A druhi zasa dievcatko 🙂

dahra
19. jan 2013

Ja mam po IVF syna, segra caka po IVF syna, teraz pravdepodobne zasa chlapec. Praveze ja som pocula, ze z IVF je viacej chlapcov 🙂

dahra
26. okt 2014

Aha, opravujem - segra ma z IVF syna, ja mam z IVF prveho syna a druha bola baba 🙂

pet1308
27. okt 2014

My sme si dali spraviť genetické vyšetrenie 2 embryjok a obe sú dievčatká, takže teraz čakáme prvú bambulku 🙂

sakura
27. okt 2014

Ja mam dve baby🙂 kamoska zas dvojicky chlapec a dievca🙂
A este jedna co bola so mnou na ivf ma dvojky chlapcekov☺️

ina7
27. okt 2014

Tri čo sme otehotneli po IVF v jeden mesiac v jednom centre - 3 x chlapec. Náhoda? 😉 😀

elise
27. okt 2014

My mane dievcatko

santeema
27. okt 2014

aj ja aj kamoska mame chlapcekov, kamoska o 10 dni skor narodeného a v iscare mt mi povedali, ze mavaju skor chlapcekov, lebo sa vyberaju najsilnejsie spermie🙂...tak neviem🙂

ivec16
27. okt 2014

Cakame chlapceka

alcinkap
27. okt 2014

sestra dievčatko a ja chlapčeka 🙂

vodnari
11. nov 2014

Chlapčeka....

lina129
11. nov 2014

@alcinkap a v ktorom ste boli centre, ak sa mozem opytat? dakujem 🙂
Moje krstniatka su tiez z IVF a su dvojicky clapec a dievca 😉

alcinkap
11. nov 2014

@lina129
Ja ferticent blava a vyslo prve ivf a sestra gyn-fiv blava a vyslo tretie ivf

lilli202
30. dec 2016

@pet1308 prosim ta to kde sa dda urobit?z mrazacikov sa daju????mam jendeho chclapa chcela by som dievku este

pet1308
31. dec 2016

@lilli202 ahojky,z mraziacikov sa to zial neda spravit,preto sme museli ist do noveho IVF. A tato moznost nam este ostala,aby sme vylucili dalsie priciny potratov. Ale je to aj dost drahe a nie vsetky embrya su schopne podstupit toto vysetrenie. Nam to robili v Heliose v Martine.

tamarocka
31. dec 2016

kamaratky:dve -kazda chlapca, jedna ma dvojicky baby

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre