Ahojte zienky.Boli sme 2x na Ivf v heliose ale bolo to fiasko..bola som velmi sklamana pristupom aj pripravou na KET...bola som stimulovana dillpherine a menopurom..9 folikulov..odber 8 prazdnych a iba 1 vajko zakazdym..uz ma len tlacili do darcovskych vajicok pretoze mi namerali 0,23 amh..uplne ma tam uz odpisali.skoda reci..nastastie sme zmenili kliniku a to je 100 a jedno..zmenili komplet protokol a nasadili mi pergoveris+citrotide..vlastnou liecbou sa mi podarilo zvysit amh na 0,85..ako vam prosim pomohla tato kombinacia? Vkladam do toho nadeje..dakujem za rady
@kawasakier6n https://www.modrykonik.sk/group/2220/
Skús s dopátrať tu 🙂 aj ja budem mat tuto kombináciu tak som zvedavá 🙂
@kawasakier6n ahoj ja som bola na prve v gynfiv tiez nizke amh 0,18 a stopli stimulaciu a darcovske tlacili...teraz sme preali na zaklade recenzii do ferticentu a idem zacat druhu stimulaciu a uvidime co bude...podstupila som aj nativ gynfive ale premeskali ovu a folik pred odberom praskol a pristup doktora sa mi vobec nepacil
@zadana19 tak budem drzat palce
@kawasakier6n ako si si zvysila amh ak sa mozem opytat.dakujem
@zadana19 kawasakier6n, 3. nov 2020 21:56:16, píše:
Ja uzivam vitex jahnaci 1x tabletu denne, 2x 4000 iu Decka denne, cisty 100% prasok inozitolu od znacky My protein 4g denne(2 kavove lyzicky rozpustit v malom pohari) + s tym sucasne si davam melatonin 1 tabletku denne, kyselina listova 1000 mcg 1x denne. Popri tom este pijem 2x denne alchimilkovy caj. Urcite mi to pomohlo bo predtym mi tie hodnoty len klesali a ako som zacala s touto liecbou vsetky vysledky sa mi zlepsili vratane amh..nemohla som uverit..od jednej doktorky som pocula ze zeny nad 35 musia to intezivne v kuse brat minimalne aj 3 mesiace aj viac kym sa nedostavia vysledky..vyskusala som predtym vsetko mozne ale nic nepomohlo az z tohto mam ozaj pocit ze to pomaha.
@kawasakier6n ahoj, ja som zacala vcera so stimulaciou, tak ti este nepoviem povedat..
@kawasakier6n ahoj, ja som vcera zacala so stimulaciou s pergoveris, tak neviem sa ti k tomu este vyjadrit...
ja si picham pergoveris od vcera , vydupala som si to v heliose. Doteraz som mala iba menopur a nic moc. Tak vkladam velke nadeje do zmeny teraz.. S nizkym AMH sa zaoberam uz viac nez rok, prisla som nato, ze znizeny vit D v tele falosne znizuje aj vysledky AMH, takze si si doplnila D cko a ukazalo ti teraz tvoju realnu hodnotu.. Mame nato aj skupinku vid. NIZKE AMH. drzim palce
@smeja1981 no ja uzivam 2xvitamin D 4000 iu..no s pergoverisom mam 8 folikulov ake to som mala aj s menopurom..3mensie a 2 dominantne a 3 dorastaju.uz pomaly budem koncit so stimulaciou pergoveris uvidim kolko vajicok sa v nich bude skryvat..ale uz som mierne zufala..
@kawasakier6n sme na tom podobne. Ja som mala z 3 IVF iba 2x 5 dnove blasty. Stale odobratych 6-8 vajicok. Teraz stimulujem 4x. V stredu kontrola, uvidim kolko mam vajicok..
@smeja1981 tak budeme si drzat palce.v piatok mam opu 😊😊🤞🤞
@kawasakier6n v piatok ? kolko dni si stimulovala ? Ja som bola dnes na sono, takze ako stale 8 vajicok, z toho 2 mini co sa ani nedaju pocitat. Ked budu 2 blasty budem rada. 😉Mas pocit, ze si pergoveris nejako zlepsil stimulku? Ja ho ma prvy krat. Doteraz stale menopur.
@smeja1981 ano v piatok mam..no ja som bola na sono a mam cca 8 folikulov..ale dominantne zrele su len cca 3 mozno 4 dorastie..vajicok uvidim kolko bude..vies co tiez som msla vzdy menopur a vysledok bol tiez cca 8 folikulov ale takmer vsetky boli prazdne a len po jednom vajku vzdy a bud nezrele alebo nekvalitne...teraz mam dominantne folikuly o nieco vacsie ako predtym..no zaklad je kolko vajok mi to vypluje..uvidime..no v piatok sa to ukaze 🙈🙈
@kawasakier6n fuuuha, tak to mame naozaj podobne osudy. Velmi drzm palcee, aby boli aspon 4 blasty...
Dievčatá ahojte ja som mala tiez kombináciu pergoveris a cetrotide. Mala som 8 vajíčok ale len 1 zrelé. Držím vám palceky
@sonjasas joj moja, viem ake to je frustrujuce.. Clovek vynalozi vsetko a nedopadne to dobre...je mi vazne luto.. Nedostalo ani sancu . Ale aj ked mas genet. vhodne a krasne embrya, nezaruci to uspech...Dufas, dufas a nic... My len musime verit v kazdu dalsiu sancu. Posielam vela pozit. energie🍀
@sonjasas joj to ma mrzi..ja som sa ani len do tohto stadia vobec nedostala
@kawasakier6n ahoj a kolke ivf si mala ? Aj mna to mrzí za teba.
@sonjasas tretie som nemala vobec..2 dni pred odberom som bola na pcr teste a bol pozitivny..vsetko sa zrusilo a mne ostali len oci pre plac..prve dve ivf vysledok po jednom vajku, neoplodnilo sa, druhe nezrele..
@kawasakier6n do akého centra chodis? Ja som bola tiez na pcr ale mne povedali ze aj keby som bola pozitiv tak odber urobia. Čudujem sa ze to všetko vyhodili len tak. Tým pádom to asi budes opakovať este raz, ze?
@sonjasas no ide o to ze mne to preto nechali tak bo mam nizke amh opak teda ohss a teda predpoklad bol len tak do 3 vajok odber..cize nechali ma prirodzene ovulovat a po ms mam prist na kontrolu
@kawasakier6n ako ti zistili ze mas nízke amh? Ja ani neviem ci to amh a ohss je. 😁 mne nič také nerobili neriešili tak kukám
@sonjasas na klinike ti robia vzdy hormonalne testy a tam mi to zistili
@kawasakier6n tak teraz máš iný protokol
Amh sa zvýšiť nedá, je to zásoba vajíčok čo sa ďalej nevytvára.
Mimochodom ak si od toho amh niečo sľubuješ, je to dostatočná rezerva otehotnieť aj prirodzene. Ak teda nemáš iný/nemáte iný problém.
Takže ak sa vám nedarí a už je jedno že raz je amh tak alebo onak a chceš ísť do ivf tak je možné že bude vajíčok viac alebo aspoň pár kvalitných čo stačí.
Ono ja typický počujem pre martin tento protokol alebo celkovo Helios už či na sk alebo v cz, uspať tanečníky a potom ich vyburcovať k produkcii. S malou rezervou to je čo počujem fakt minimálne od troch ľudí čo dôverne poznám hotove fiasko.
Dve kamarátky a švagrina tá nemala ani reakciu
Po zmene niečo bolo ale nič zvláštne. Ale aspoň bolo. Ďalej nešli ani v jednom prípade takže nepoteším.
Len ťa chcem povzbudiť že sa nevzdávaj.
Vyber kliniky je veľmi dôležitý individuálny prístup a časté kontroly.
Ja osobne som mala len problém mechanicky rezerva krásna a dva skoro rovnaké protokoly a diametrálne odlišné výsledky.
Niekto zas povie že cetrotide kazí kvalitu vajíčok.
Každé centrum ma akoby svoje protokoly ktorí nie vždy pristupujú k pacientkam individuálne čo je veľmi zle. Je to už 5 rokov už som veľa zabudla ale ja som mala napríklad zo začiatku kombináciu puregonu 178 a menopuru plus od 6 dňa už cetrotide na môj vkus neskoro opu, čo mi bolo aj potvrdené že foliky sú už veľmi veľké a že budú už veľa z nich prezretych čo nakoniec ani tak nebolo a vyšlo krásne číslo atd atd. Takže niekedy sa nepodarí hneď ale doktor musí spoznať tvoje telo a aj ty svoje.
Nevydávaj sa.
Ináč toto s tým D je pravda. Rezerva sa nemení môže byť len falošný výsledok ako u teba
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kawasakier6n Fakt s tym nema nikto skusenosti? 😔😔