Moja prva anti,ale citim sa velmi divne. Prejavili sa mi stavy uzkosti, placlivosti.A navyse, od kedy ju beriem som neskutocne chora, bolest hlavy, hrdla, krizov, .....Vase nazory
Ahoj ja som ju začala brať len teraz, konkrétne štvrtý deň a dnes ma prvý deň bolí hlava ... ale neviem či to mám pripisovať čisto len tomu. Ty si ju už vymenila ?? (je to moja druhá HA a pri prvej som precitlivelá bola tiež ;)
Ahojte Ja som ju tiež mala Musela som Angiletu vysadiť. Doktor mi dal Belaru Ucinok ma vraj tiež na plet a na odstranenie bolesti pri menzese. Z Angilety ma bolela hlava ale otrasne. Na Belare tieto stavy nemam Potrebovala som niečo na pleť na zlepšenie. Z Belary ma neboli hlava, mam pravidelne menštruaciu a este aj peknu plet !!!
Ahojte kocky,
neviete mi prosim Vas poradit kolko stoji antikoncepsia Angiletta ked si ju musim platit celu sama?
Dakujem
ja ju uzivam uz 4-ty mesiac a nemam vobec ziadny problem
Mam ma predaj 6 blistrov po 4,5€...bohuzial musela som ju vysadit a to som ju mala zakupenu na cely rok kontaktujte ma na email vorcakovamajka2410@gmail.com
@vorcakovamaria
Pisala som vam mail, mam zaujem o antiku angiletu,dakujem .
Jana
@vorcakovamaria
Vzala by som vsetky, preco sa neozvete ? ☹
Dobrý deň, mám na predaj 3 balenia HAK Angiletta, kúpila som za 20€, nemôžem ju bohužial brať, na cene sa môžme dohodnúť. Ak máte záujem prosím kontaktujte ma na pavleova.m@gmail.com
dobry den chcem sa opytat ci vam pomohla angiletta na plet??brala som Belaru asi rok ale posledne mesiace ma strasne bolela hlava tak som vysadila a teraz beriem angiletu ...
ahojte, chcem sa spýtať. Užívam prvý krát tuto antikoncepciu, menzes mi trvá vždy tak 4-5 dni. a teraz mi to trva už 10-tý deň čo mam, teda vlastne je to taká slabšia krv, alebo to špinenie. Je to podla vás normálne, mali ste aj vy niečo taketo ?
ano je to normakne ja som tiez tak dlho krvacala potom teda spinila ....je to normalne nic neboj🙂
Ahojte nechce niekto z vás antikoncepciu Angiletta na 2 mesiace?Ja vám to pošlem za 5 eur 🙂
alebo napiste IP....
Ahojte baby, aj ja by som sa chcela spýtať na skusenosti s anti. Angiletta. Konkrétne či z nej veľmi priberiem alebo či sa mi zlepší pleť 🙂
Ja som nepribrala a plet neviem zatial beriem 2mes.a nevidim nejake velke zmeny an chcete mam este 4 blister exp 2017
Ahojte baby, chcem sa spytať...teraz mam 7dňovu pauzu a mam take slabšie krvácanie a mali sme s priatelom cez to sex..myslíte že to nejak vadí?? 😨 😖
baby ako mám začať užívať tabletky keď dnes som 11 deň cyklu? dnes mi ich doktor predpísal, tak neviem, to mám užívať do 28 dňa a potom vysadiť? či počkať do ďalšej menštruácie?
antikoncepcia sa zacina uzivat v den menstruacie beries ju 21dni a tak mas 7dni pauzu pocas ktorej by si mala zas dostat menzes
dnes mi skončila 7 dňova pauza a krvacanie mi prestalo, a znova si dám večer tabletku, teraz som troška z toho jelito :D ..znova mi príde menštruacia či ako ? 😕
Mam ma predaj 6 blistrov po 4,5€...bohuzial musela som ju vysadit a to som ju mala zakupenu na cely rok kontaktujte ma na email vorcakovamajka2410@gmail.com
Baby po tej 7 dňovej pauze mi menštruacia ešte neprišla, mala prisť? Alebo ako to je...som z toho fakt jeleň 😖
@miselka972 toto by aj mňa zaujímalo :D mne tiež po 7dňovej pauze neprišla
@mia256 Teraz mam znova 7 dnovy pauzu a už je to normalne ... Neviem čo to bol za skrat 😀
@miselka972 ale menštruaciu si mala len počas pauzy že?potom už nie
ja by som ju vymenila 😒