Predĺženie menštruácie - HAK Belara

1. dec 2024

Ahojte, má niektorá z vás skúsenosť s HAK Belara s tým, že si predĺžila menštruáciu ? Užívam ju asi pol roka, sadla mi, pomohla mi na silné bolesti, aj akné, čiže som spokojná. No potrebovala by som si predĺžiť menštruáciu, pretože idem na dovolenku a nerada by som tam mala problémy. Tak chcela som sa spýtať, či niektorá s ňou máte skúsenosti aj v tomto smere ? Ako ona účinkuje ? Je to v pohode ? Bojím sa toho, tak preto si idem po radu, či potom mi nebude ešte horšie ako mi býva alebo niečo podobné. Ďakujem vám moc 🙂

janai1
1. dec 2024

predĺžiť menštruáciu??? Nemyslíš skor oddialiť? V tom prípade vynechať pauzu.

ibrunova
1. dec 2024

Čo znamená predĺžiť menštruáciu?

autor
1. dec 2024

@janai1 áno, prepáčte, zlé som sa vyjadrila

michaela329
1. dec 2024

Ja som ju brala, keď som potrebovala posunúť, brala som bez prestávky dve balenia za sebou. Takto mi to poradil gynekológ.

sarandon
1. dec 2024

@michaela329 aj ja som tak brala,az 3 balenia po sebe. Ale spinila som pocas toho a ku koncu som myslela ze zo mna vypadnu vsetky organy...

michaela329
1. dec 2024

@sarandon tak veľa som nepotrebovala 🤷 A nijako ma to teda nezasiahlo, všetko bolo ako normálne. Zato som mala otrasnu skúsenosť s norethisteronom na oddialenie - a niekto to ma v pohode.

ibrunova
1. dec 2024

Takže doberieš jedno balenie a hneď začneš brať ďalšie, a to doberieš do konca.

autor
1. dec 2024

Ďakujem vám baby za rady 🙂

autor
1. dec 2024

@michaela329 to mi raz dával tiež, ale odkedy mám HAK tak na posunutie vraj mám používať ju, tak preto som sa pýtala, že čo a aké ste to mali s ňou 🙂

autor
1. dec 2024

Len mi išlo o to, že aké s ňou máte skúsenosti, či vám potom nebolo horšie a podobne, aj keď viem, že to je rozličné podľa daného organizmu, ale zaujímala má vaša skúsenosť s ňou. Ja potrebujem len posunúť o jedenkrát, dá sa povedať. Že teraz mám prestávku a začnem si dávať vo štvrtok a potom chcem teda potiahnuť až do 15.1 sa mi zdá, že to vychádza.

michaela329
1. dec 2024

Mne osobne sa teda a HAK posuvalo lepšie, aj ked každé telo je iné, jednorazovo to človek vydrží aj keby nemal akurát šťastie (ako ja a tým norethisteronom 😅)

sarandon
1. dec 2024

@michaela329 ved urcite kazde telo zareaguje inak

autor
1. dec 2024

@sarandon jasné, len má zaujímalo, či tu niekto nemá skúsenosť a ak áno, reku ako sa ich telo chovalo

ibrunova
1. dec 2024

Úplne v pohode to bolo 👍