Ahojte, má niektorá z vás skúsenosť s HAK Belara s tým, že si predĺžila menštruáciu ? Užívam ju asi pol roka, sadla mi, pomohla mi na silné bolesti, aj akné, čiže som spokojná. No potrebovala by som si predĺžiť menštruáciu, pretože idem na dovolenku a nerada by som tam mala problémy. Tak chcela som sa spýtať, či niektorá s ňou máte skúsenosti aj v tomto smere ? Ako ona účinkuje ? Je to v pohode ? Bojím sa toho, tak preto si idem po radu, či potom mi nebude ešte horšie ako mi býva alebo niečo podobné. Ďakujem vám moc 🙂
Čo znamená predĺžiť menštruáciu?
@janai1 áno, prepáčte, zlé som sa vyjadrila
Ja som ju brala, keď som potrebovala posunúť, brala som bez prestávky dve balenia za sebou. Takto mi to poradil gynekológ.
@michaela329 aj ja som tak brala,az 3 balenia po sebe. Ale spinila som pocas toho a ku koncu som myslela ze zo mna vypadnu vsetky organy...
@sarandon tak veľa som nepotrebovala 🤷 A nijako ma to teda nezasiahlo, všetko bolo ako normálne. Zato som mala otrasnu skúsenosť s norethisteronom na oddialenie - a niekto to ma v pohode.
Takže doberieš jedno balenie a hneď začneš brať ďalšie, a to doberieš do konca.
Ďakujem vám baby za rady 🙂
@michaela329 to mi raz dával tiež, ale odkedy mám HAK tak na posunutie vraj mám používať ju, tak preto som sa pýtala, že čo a aké ste to mali s ňou 🙂
Len mi išlo o to, že aké s ňou máte skúsenosti, či vám potom nebolo horšie a podobne, aj keď viem, že to je rozličné podľa daného organizmu, ale zaujímala má vaša skúsenosť s ňou. Ja potrebujem len posunúť o jedenkrát, dá sa povedať. Že teraz mám prestávku a začnem si dávať vo štvrtok a potom chcem teda potiahnuť až do 15.1 sa mi zdá, že to vychádza.
Mne osobne sa teda a HAK posuvalo lepšie, aj ked každé telo je iné, jednorazovo to človek vydrží aj keby nemal akurát šťastie (ako ja a tým norethisteronom 😅)
@michaela329 ved urcite kazde telo zareaguje inak
@sarandon jasné, len má zaujímalo, či tu niekto nemá skúsenosť a ak áno, reku ako sa ich telo chovalo
Úplne v pohode to bolo 👍
predĺžiť menštruáciu??? Nemyslíš skor oddialiť? V tom prípade vynechať pauzu.