Prečo je na Slovensku nelegálna? Príde mi to ako pluvanec do ksichtu každej ženy ktorá sa rozhodne z akéhokoľvek dôvodu ukončiť tehotenstvo.
Sak si ju objednaj
Vieš, keby rodili muži, potratovu tabletku, epidural zadarmo a dôstojne podmienky pri pôrodoch by sme tu mali dávno
Spýtaj sa zaborskej, ta sa rada stará o maternice, určite ti to vysvetli.
@martul odkedy mame pani Zaborsku a jej kumpanov v politike, tak je tu pravidelne snaha obmedzit reprodukcne prava zien, niektore sprisnenia zakona im presli, niektore (nastastie) nie. A ano, je to hakliva tema, ale v tomto state sa este stale uberame len cestou sprisnvania podmienok a to je agenda katolickej lobby. Medikamentozne ukoncenie tehotenstva u nas je este stale v nedohladne. A dlho bude.
Dufam, ze sa nam casom podari odlucit od cirkvi.
Pretože sme ticho. Platí to pre všetky oblasti. Ako národ nemame dost sebavedomia. Spoliehame sa na inych. Bojíme sa ozvať. Ak sa niekto aj ozve, si to jednotlivci a zvyšok spoločnosti je ticho. Ak by bol tlak verejnosti väčší, tak by sa niektoré veci, verim, pohli lepším smerom.
stačí objednať zo susedného Česka, kde je normálne voľnopredajná.... Tento zákaz predaja na SVK je totálne padnutý na hlavu.
Pretoze dostatocne vela slovenskych obcanov nevoli ludi, ktori by zmenili tento zakon
@tiezjedna nemyslím si, že je to voľnopredajné tabletka.
@viestta
@jabadabadu
@sisaka
táto ale tiež bráni počatiu, tú som mala na mysli https://www.benu.cz/postinor-750mcg-neobalene-t...
@viestta
@jabadabadu aha, tak sa ospravedlňujem za mystifikáciu, dámy a bez hanby priznávam, že som doteraz netušila o existencii potratovej tabletky🙈😀
Lebo katolícka lobby