ahoj všetci 😎
mám takú otázočku....asi 10 rokov som používala HAK (6 Mercilon a 4 Novinette) teraz som ju vysadila a naskákal mi jeden problém za druhým 😒 asi ten najväčší je, že už asi 2 mesiac nemám menštruáciu :(
a teraz najnovšie som začala krvácať po pohlavnom styku ☹
to že mám tvár ako čerstvá pubertiačka tu asi nemusím spomínať ☹
mal ešte niekto podobné trable po vysadení antikoncepcie????
ďakujem už teraz za vaše komenty 😕
Ahojte, ja som užívala EVRU 10 mesiacov a teraz po jéj vysadí mi mešká menzes už 4 deň. Neviem, či mám ísť k lekárovi. Čítala som , že je to po vysadení normálne. U každého je to individuálne. Niektorej to mešká pár dní no inej zase pár týždňov či mesiacov....
Ahoj, mne sa raz stalo, ze mi meskalo 9 mesiacov po HAK :( ... nebolo mi vsetko jedno! ked som sla k lekarovi tak mi len povedal, ze treba cakat a nic sa neda robit... vobec som sa necitila dobre. Potom som si povedala, ze HAK nikdy viac!
ked som objavila cyclotest2PLUS bola som happy, ze konecne existuje nieco nezasahuje do mojich hormonov 🙂
Ahoj, skoda, ze si to dala ako otazku. To by uz bolo asi aj na diskusiu.
Ja som nedavno tiez vysadila HAK po 10 rokoch. Bala som sa, ze ako si telo zvykne na "prirodu", zatial ale celkom OK. Menstruaciu som dostala presne na 28.den, ale to sa este moze zmenit. Uvidime, predtym som mala tiez pravidelne, presne ako svajciarske hodinky ale dost ma v prvy den bolelo podbrusko. Teraz zatial nic. Ziadne bolesti, len par dni pred, take naznaky, ze uz pride. Co ma dost zaskocilo, mala som dost bolestivu ovulku. Pred tym ako som zacala brat HAK, som ani nevedela, kedy mam ovu. Tiez sa mi vyhadzal cely ksich, ja si nepripadam ani ako pubertiacka, lebo ja som nejake problemy v vyrazkami a nebodaj akne v puberte ani nemala. obcas nejaky pupak ale to bolo vsetko. Teraz cistim ako diva, rano, vecer a nic sa nelepsi. No co uz, druha puberta 😀 😀 😀 😀 A to v tridsiatke 😕
Ale na druhej strane, prestali mi vypadavat vlasy, mam ich krajsie, hustejsie a lesklejsie. Uz sa mi aj kolega pytal, ze ci pouzivam nejaky iny sampon, ze si vsimol ako sa mi lesknu vlasy (nie od mastnoty 😀 😀 😀 😀 😀 😀) . No co si ti chlapi nevsimaju. A to som zacala pozorovat, az ked sa mi to spytal 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Tiez som nie az taka podrazdena, ale zase som sa dost rozozrala. Nejak mi chuti (tehu nie som). Uz by som mala prestat. A este aj ta Velka noc do toho. Ide ma svihnut.