Ahojte je tu niekto, kto užíval desirett a ma s nim zle skúsenosti? Buď vedľajšie účinky alebo že zlyhala alebo??
Ja tak isto ako @eilatka. Síce s tým rozdielom, že som nekrvacala vôbec prvých asi 9 mesiacov, čo som si veľmi pochvaľovala, potom som však začala nonstop špiniť a krvácať a krvacánie také silné že poporodnu vložku som mala za hodinu pretecenu :( takže mi ich dr zmenil. Sestra ich brala tiež a taktiež kvôli tomuto istému problemu musela vysadit
@gabulienka623 čiže 9 mesiacov si nemala ani špinenie? Lebo všade čítam, že majú ženy z tabletiek špinenie, ja užívam tretí mesiac a bolo iba jedno špinenie a MS ešte nemám
Tiež užívam cca 6mesiacov a som zatiaľ spokojná. MS ešte nebola ani špinenie 🙂 Uvidíme časom čo bude...
Užívam asi cca 11 mesiacov a bez problémov, žiadne špinenie a MS ešte nie.
@mirka3169 áno, tých prvých 9m absolútne nič ani spinenie, ale potom to teda prišlo, to som asi krvácala za všetkých tých 9 mesiacov 🙂))
@gabulienka623 ale to ešte počas toho čo si užívala antiku? Či si ju vysadila?
@joysi áno počas užívania
@gabulienka623 fiha tak dufam, že nebudem silno krvácať...celkom mi to vyhovuje, že teraz sa nemusím s "mrchou" stresovať 😊
Dobrý deň prosím vás chcem sa opýtať som 4 mesiace po pôrode kojím a po šestonedeli som začala užívať antikoncepciu desirett užila som celú tablu a nakoľko som nevedela ze sa berie v kuse bez prestávky ja som si dala pauzu a čakala na menštruáciu tým pádom som neužila viac tabletiek. Doktorka mi povedal a ze terás musím počkať na menštruáciu a začať užívať odznova len menštruacia mi stále nechodí a už je tomu mesiac. Neviem ci mam čakať na menštruáciu alebo je tu možnosť dať si hu vyvolať infekciou aby som mohla znova brat antikoncepciu alebo hu môžem začať brat odznova aj bez menštruácie, či bude mať taky istý účinok ako keby mi prišla menštruacia a začnem antikoncepciu brat a po akom čase vám po vysadení prišla ms
Ahoj, ja nie dobré skúsenosti, cca 8mesiacov som krvácala, stále som čakala,že sa to upraví no nakoniec som ho musela vysadiť...ale je to určite individuálne