Ahojte, prosím vás ako dlho vám trvalo na začiatku užívania hak kým si organizmus zvykol na antikoncepciu? nemyslím spinenie.ale bolesť hlavy , nevoľnosť , točenie hlavy , únava slabosťam.mám na mysli tieto vedľajšie účinky.5 deň beriem mistru a cítim sa unavená ,hlava sa mi točí, taká nesvoja som
@katkakuch1 to vážne 3 mesiace?a aké vedľajšie účinky si mala?hlava sa ti netočila?
bolesť hlavy, malátnosť, pocit na zvracanie vždy tak hodinu po užití, výkyvy nálad, bolesti podbruška aj mimo menštruácie. Po 3 mesiacoch akoby uťalo a nič.. 8 rokov som na nej fungovala.
waw, to je dlho...no ja si pamatam ze som mala prve 2dni neznesitelnu bolest hlavy a potom uz bolo dobre
@katkaseiner ja keď som sa pýtala svojej doktorky povedala, že je to ok. Nemusím ale hovoriť, že už je to 3 roky moja bývalá doktorka 🙂
@katkakuch1 čo si brala?
@katkaseiner tak ty si to mala super 2 dní bolesť hlavy a nič viac.
Dienorette sa volala tuším
jediný raz mi antikoncepcia robila takto zle a po 9 dňoch som to vzdala a išla si k doktorke po inú.
Ostatné antikoncepcie mi nevyvolávali žiadne divné príznaky.
@uhnakova ktorá ti robila zle?a teraz máš nejakú?
Ja som Mistru užívala asi 4 roky , nemala som žiadne problémy .. potom som ju vysadila pretože sme chceli s manželom bábätko.. po pôrode mi ju znova môj gyn predpísal , ale po pôrode mi nerobí dobre mám presne take príznaky aké opisuješ, pred “menštruáciou” je to ešte horšie + mám zhoršenú pleť 🙈.. už 1,5 roka to mám takto, ale nejdem to asi už ani ďalej riešiť nakoľko chceme s manželom druhé babo, takze som ju vysadila a po ďalšom pôrode si ju už určite nedám predpísať
@nikolk0 aj sa ti hlava točila? zaujímavé že prvý raz všetko ok a druhý raz už nie.
Dnes skúsim si ju dať pred spaním.snáť sa to zlepší.
Áno točila až som mala pocity na odpadnutie , ale tak ja mám aj trochu nižší tlak .. dávala som si ju potom az večer aby som mohla cez deň fungovať
@nikolk0 aj ja si dnes až večer dám.dúfam že nebudem zajtra odpísana.
Nemala som vedľajšie účinky ani pri jednej
@2006_1211 to ti na začiatku nič nebolo?nebolelo?
Kvoli vsetkemu popisanemu som menila antiku, neprislo mi to v pohode, naviac denne a vela soferujem, nemozem si dovolit taketo stavy…druha sadla okamzite
Nie vôbec
Teraz užívam antikoncepciu Zlynda. Nerobila mi dobre Daylette.
Nikdy som žiadne príznaky nemala. Všetko ok od začiatku.
@danieli teraz máš akú?
Ja tak závidím tým čo nikdy nemali problemi s hak. Alebo možno len ja sa veľa sledujem?
neber to svinstvo 🙏🏻
Teraz mam maitalon
@hendikep ja neberiem hak kvôli tehotenstvu. Ale kvôli silnému krvácaniu, mám takú bolestivu ovuláciu,že ledva sedím chodím. A už som unavená z tohto
Ono tá silná menštruácia/ovulácia sa dá riešiť aj inak. Skúšala si fyzioterapeuta/tku v gynekológii? Skúšala si pracovať s panvou, panvovým dnom, svalmi panvy? Skúšala si uvoľňovať a cvičiť tieto partie? Skúšala si zmeniť dychový stareotyp? Skúšala si pracovať s vnútornými brušnými svalmi? Lebo všetko toto ti môže ovplyvňovať menštruáciu/ovuláciu a odborník (fyzio) ti s tým vie pomôcť. Skôr by som pred HAK vyskúšala tento aktívnejší prístup, nie pchať do seba umelé hormóny a totálne si zblbnúť telo.
MISTRA bez problémov potom mi menil Vexyu to isto bez problémov
Celé 3 mesiace presne koľko by si malo telo zvykať na antiku. Ja som mávala ešte aj veľké výkyvy nálad.