Hormonálna antikoncepcia

28. dec 2023

Ahojte, prosím vás ako dlho vám trvalo na začiatku užívania hak kým si organizmus zvykol na antikoncepciu? nemyslím spinenie.ale bolesť hlavy , nevoľnosť , točenie hlavy , únava slabosťam.mám na mysli tieto vedľajšie účinky.5 deň beriem mistru a cítim sa unavená ,hlava sa mi točí, taká nesvoja som

katkakuch1
28. dec 2023

Celé 3 mesiace presne koľko by si malo telo zvykať na antiku. Ja som mávala ešte aj veľké výkyvy nálad.

autor
28. dec 2023

@katkakuch1 to vážne 3 mesiace?a aké vedľajšie účinky si mala?hlava sa ti netočila?

katkakuch1
28. dec 2023

bolesť hlavy, malátnosť, pocit na zvracanie vždy tak hodinu po užití, výkyvy nálad, bolesti podbruška aj mimo menštruácie. Po 3 mesiacoch akoby uťalo a nič.. 8 rokov som na nej fungovala.

katkaseiner
28. dec 2023

waw, to je dlho...no ja si pamatam ze som mala prve 2dni neznesitelnu bolest hlavy a potom uz bolo dobre

katkakuch1
28. dec 2023

@katkaseiner ja keď som sa pýtala svojej doktorky povedala, že je to ok. Nemusím ale hovoriť, že už je to 3 roky moja bývalá doktorka 🙂

autor
28. dec 2023

@katkakuch1 čo si brala?

autor
28. dec 2023

@katkaseiner tak ty si to mala super 2 dní bolesť hlavy a nič viac.

katkakuch1
28. dec 2023

Dienorette sa volala tuším

uhnakova
28. dec 2023

jediný raz mi antikoncepcia robila takto zle a po 9 dňoch som to vzdala a išla si k doktorke po inú.

uhnakova
28. dec 2023

Ostatné antikoncepcie mi nevyvolávali žiadne divné príznaky.

autor
28. dec 2023

@uhnakova ktorá ti robila zle?a teraz máš nejakú?

nikolk0
28. dec 2023

Ja som Mistru užívala asi 4 roky , nemala som žiadne problémy .. potom som ju vysadila pretože sme chceli s manželom bábätko.. po pôrode mi ju znova môj gyn predpísal , ale po pôrode mi nerobí dobre mám presne take príznaky aké opisuješ, pred “menštruáciou” je to ešte horšie + mám zhoršenú pleť 🙈.. už 1,5 roka to mám takto, ale nejdem to asi už ani ďalej riešiť nakoľko chceme s manželom druhé babo, takze som ju vysadila a po ďalšom pôrode si ju už určite nedám predpísať

autor
28. dec 2023

@nikolk0 aj sa ti hlava točila? zaujímavé že prvý raz všetko ok a druhý raz už nie.

autor
28. dec 2023

Dnes skúsim si ju dať pred spaním.snáť sa to zlepší.

nikolk0
28. dec 2023

Áno točila až som mala pocity na odpadnutie , ale tak ja mám aj trochu nižší tlak .. dávala som si ju potom az večer aby som mohla cez deň fungovať

autor
28. dec 2023

@nikolk0 aj ja si dnes až večer dám.dúfam že nebudem zajtra odpísana.

2006_1211
28. dec 2023

Nemala som vedľajšie účinky ani pri jednej

autor
28. dec 2023

@2006_1211 to ti na začiatku nič nebolo?nebolelo?

danieli
28. dec 2023

Kvoli vsetkemu popisanemu som menila antiku, neprislo mi to v pohode, naviac denne a vela soferujem, nemozem si dovolit taketo stavy…druha sadla okamzite

2006_1211
28. dec 2023

Nie vôbec

uhnakova
28. dec 2023

Teraz užívam antikoncepciu Zlynda. Nerobila mi dobre Daylette.

martul
28. dec 2023

Nikdy som žiadne príznaky nemala. Všetko ok od začiatku.

autor
28. dec 2023

@danieli teraz máš akú?

autor
28. dec 2023

Ja tak závidím tým čo nikdy nemali problemi s hak. Alebo možno len ja sa veľa sledujem?

hendikep
28. dec 2023

neber to svinstvo 🙏🏻

danieli
28. dec 2023

Teraz mam maitalon

autor
28. dec 2023

@hendikep ja neberiem hak kvôli tehotenstvu. Ale kvôli silnému krvácaniu, mám takú bolestivu ovuláciu,že ledva sedím chodím. A už som unavená z tohto

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yoxinka
28. dec 2023

Ono tá silná menštruácia/ovulácia sa dá riešiť aj inak. Skúšala si fyzioterapeuta/tku v gynekológii? Skúšala si pracovať s panvou, panvovým dnom, svalmi panvy? Skúšala si uvoľňovať a cvičiť tieto partie? Skúšala si zmeniť dychový stareotyp? Skúšala si pracovať s vnútornými brušnými svalmi? Lebo všetko toto ti môže ovplyvňovať menštruáciu/ovuláciu a odborník (fyzio) ti s tým vie pomôcť. Skôr by som pred HAK vyskúšala tento aktívnejší prístup, nie pchať do seba umelé hormóny a totálne si zblbnúť telo.

megleka
28. dec 2023

MISTRA bez problémov potom mi menil Vexyu to isto bez problémov