Ahojte. Máte niektorá z vás skúsenosti s antikou ORNIGEL?
Ďakujem za odpovede
nie nemala... Pri uzivanim Ornibelu nemam ziadne problemy.
no tak dúfam, že aj ja budem o.k. môžem mi ešte napísať kolko platíš za jedno balenie. Lekár mi tvrdil okolo 5€ a dnes som si zisťovala cenu v lekárni - 12,47€...tak už neviem
Ahojte, prosím vás je žena plne chránená pred otehotnením aj počas toho týždňa bez krúžku, alebo len počas tých troch týždňov čo je zavedený? Lebo stále mi to nie je úplne jasné ako to funguje.
ahoj borka33. Nie som lekárka ale Ornibel je antikoncepcia a funguje tak ako tabletky len s rozdielnou hladinou uvoľnovania hormonu, takže počas týždňa bez kružku je asi malá šanca na otehotnenie, tak ako pri bežnej hormonálnej ANT. Ale ja osobne som otehotnela pri prvom dieťati v posledných dňoch menzesu. Takže najlepšie bude ak sa budeš informovať u svojho gynekologa
Dievčatá ešte Vás prosím o skúsenosti s Ornibelom. Mám ho momentálne 2.mesiac a znova sa mi zopakovala mikoza ako minulý mesiac cca v 2. týždni používania. Máte niektorá podobnú skúsenosť?
Ďakujem za odpovede.
@meg_junova Díki za odpoveď, ja ešte skúsim 2 mesiace a uvidím ako budem reagovať, lebo som mala naposledy aj špinenie mimo cyklu ☹ ale to je už následok mojej diagnozy
@zanulka16 Dobrý deň,už nie, bolo mi z neho strašne zle od žalúdka...
Ahojte, neviem, ci to patri zrovna sem, ale patram po nete a zatial s.nic nenasla. Pocula uz niektora z vas o tom, ze by kruzok zlyhal a baba by otehotnela? Lebo normalne HAK mozu zlyhat.
Ahojte , nestalo sa niekomu pri užívaní Ornibelu niečo takéto? Zavádzala som si ho po prvý krát ,čiže prvý deň menštruácie a na druhý deň už vôbec žiadna menštruácia už je to od stredy a stále nič . Tak či sa to niektorej už stalo,či je to v poriadku alebo čo 😁
Ano, ja to uzivam a neviem si vynachvalit. Maju aj appku MyOwnTime, tam ti hlasi, kedy vlozit, vybrat, kupit...