Antikoncepcia Ornibel, skúsenosti?

bella2018
18. nov 2018

Ahojte. Máte niektorá z vás skúsenosti s antikou ORNIGEL?

Ďakujem za odpovede

lenka8456
22. nov 2018

Ano, ja to uzivam a neviem si vynachvalit. Maju aj appku MyOwnTime, tam ti hlasi, kedy vlozit, vybrat, kupit...

bella2018
autor
22. nov 2018

@lenka8456 Ahoj Lenka. Keď si začala, mala si zmenu váhy alebo problém s mikozami, bolesti hlavy? Pri Nuvaringu (drahšia verzia) som tieto problémy ja mala.Ďakujem za odpoveď

lenka8456
23. nov 2018

nie nemala... Pri uzivanim Ornibelu nemam ziadne problemy.

bella2018
autor
23. nov 2018

no tak dúfam, že aj ja budem o.k. môžem mi ešte napísať kolko platíš za jedno balenie. Lekár mi tvrdil okolo 5€ a dnes som si zisťovala cenu v lekárni - 12,47€...tak už neviem

lenka8456
25. nov 2018

@bella2018 12,50 jednomesačné balenie a 33€ troj

bella2018
autor
25. nov 2018

@lenka8456 Ďakujem za info. Upozorním môjho lekára aby si lepšie naštudoval info kým bude mylne informovať pacientky...

borka33
18. jan 2019

Ahojte, prosím vás je žena plne chránená pred otehotnením aj počas toho týždňa bez krúžku, alebo len počas tých troch týždňov čo je zavedený? Lebo stále mi to nie je úplne jasné ako to funguje.

bella2018
autor
18. jan 2019

ahoj borka33. Nie som lekárka ale Ornibel je antikoncepcia a funguje tak ako tabletky len s rozdielnou hladinou uvoľnovania hormonu, takže počas týždňa bez kružku je asi malá šanca na otehotnenie, tak ako pri bežnej hormonálnej ANT. Ale ja osobne som otehotnela pri prvom dieťati v posledných dňoch menzesu. Takže najlepšie bude ak sa budeš informovať u svojho gynekologa

bella2018
autor
18. jan 2019

Dievčatá ešte Vás prosím o skúsenosti s Ornibelom. Mám ho momentálne 2.mesiac a znova sa mi zopakovala mikoza ako minulý mesiac cca v 2. týždni používania. Máte niektorá podobnú skúsenosť?
Ďakujem za odpovede.

meg_junova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bella2018
autor
9. mar 2019

@meg_junova Díki za odpoveď, ja ešte skúsim 2 mesiace a uvidím ako budem reagovať, lebo som mala naposledy aj špinenie mimo cyklu ☹ ale to je už následok mojej diagnozy

zanulka16
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
meg_junova
10. jún 2019

@zanulka16 Dobrý deň,už nie, bolo mi z neho strašne zle od žalúdka...

redzi11
16. sep 2019

Ahojte, neviem, ci to patri zrovna sem, ale patram po nete a zatial s.nic nenasla. Pocula uz niektora z vas o tom, ze by kruzok zlyhal a baba by otehotnela? Lebo normalne HAK mozu zlyhat.

aniel007
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kata34
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kata34
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dena512
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nellita
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kacenka255
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kata34
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kata34
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkajarovska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kacenka255
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkajarovska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kacenka255
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marinka70
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
whyhowwhat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
krepes
8. nov 2020

Ahojte , nestalo sa niekomu pri užívaní Ornibelu niečo takéto? Zavádzala som si ho po prvý krát ,čiže prvý deň menštruácie a na druhý deň už vôbec žiadna menštruácia už je to od stredy a stále nič . Tak či sa to niektorej už stalo,či je to v poriadku alebo čo 😁

praca23
Odpoveď bola odstránená
Zobraz