Ako sa chránite, keď ste proti antikoncepcii?

7. mar 2023

zeny, tie ktore ste zasadne proti, a uz neplnujete dalsie deti, ako sa chranite?

janai1
7. mar 2023

Proti čomu? Antikoncepcia je chránenie sa proti počatiu. Ak si proti antikoncepcii tak sa nechráň nijako.

3petka
7. mar 2023

Ja som nie že proti ale nemôžem. Teraz to budeme akurát riešiť. Buď pôjde muž na odstrihnuté alebo ja 😉

kristie571
7. mar 2023

symptotermálna metóda

jaskolka
7. mar 2023

Muž podstúpil vazektomiu. Ľahšie ako sterilizácia pre mňa. Ale to je skôr pre páry, ktoré na 100%uz si rozhodnutí, že ďalšie dieťa nechcú mať.

sipopa
7. mar 2023

tak je kopu moznosti, mne antikoncepcia nevyhovovala po zdravotnej stranke, tak som to riesila vnutromaternicovym telieskom a v pohode uplne.

galioska
7. mar 2023

nikdy som antiku nebrala ani brat nebudem, dcera ma 19 a syn 15, planovane deti, nic neuslo. Fungujeme dalej🙂

hederamonstera
7. mar 2023

Chcela by som aby isiel muz na vazektomiu, ked skoncime splodenim.
Nebudem si vsetko odsierat len ja ;)

trendyy
7. mar 2023

@hederamonstera no presne ....moj nechce ani počuť 🤦‍♀️

tanyan
7. mar 2023

Nechcela som hormóny, tak mám nehormonálne teliesko.
Niektorým párom nevyhovuje mať sex iba v neplodné dni, niektorí neradi prerušujú príjemné chvíle... Záleží aj od frekvencie - niektorým párom stačí malé balenie kondómov na rok, vtedy naozaj nemá význam zaťažovať ženské telo hormónmi.

leona45
7. mar 2023

Nech sa neurobi doteba ale mimo a hotovo

veselo_neveselo
7. mar 2023

Proti akejkolvek antikoncepcii ci hormonalnej? Ak hormonalnej, su aj nehormonalne metody.
Ak akejkolvek, tak potom nesexovat.

anjelikdianka
7. mar 2023

Nikdy som antikoncepciu nebrala.Praktizovali sme prerušovanie alebo vypočítanie plodných/neplodných dni.A nikdy som neotehotnela.Všetky moje tehotenstvá boli plánované.Ale už máme 4 deti takže som pri sekcii s dvojičkami podstúpila sterilizáciu lebo už viac deti neplánujeme🙂

lauriik
7. mar 2023

Ak si proti hormonom tak potom zostava - kondom, pharmatex, prerusovanie, symptotermalna metoda alebo sa dat sterilizovat. 😉Najpraktickejsie je podla mna nechat spravit muzovi vazektomiu ked uz je na 100% rozhodnuty ze deti nechce.

nnnuuunnn
7. mar 2023

Za mňa je to využívať neplodne dni, prerusovanu súlož, v prípade plodných dní + kondóm.
Ak by som nechcela deti už vôbec, za žiadnych okolností, tak sterilizácia.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ibrunova
7. mar 2023

Je rozdiel, či si proti hormonálnej antikoncepcii alebo celkovo proti antikoncepcii.

mamamasama
7. mar 2023

Vazektomia.

lucia851
7. mar 2023

Muž si dáva pozor

ivangeline
7. mar 2023

PPR

trendyy
7. mar 2023

@elizabet173 mne to vadi :( ale ja ho nejako donutim😅😅😅

panda21
7. mar 2023

Manžel bol na vazektomii ( bol najmladší na klinike, ktorý to podstúpil 😅). Ak sa nebodaj rozvedieme, pôjdem na sterilizáciu.

marion09
7. mar 2023

@galioska daj navod😜

tiezjedna
7. mar 2023

nijak, muž nie je zvieratko, aby sa neovládal, takže vie kam s tým

mikadooo
7. mar 2023

Proti akému typu "antikoncepcie" vlastne si? Myslíš hormonálnu? (Tabletky, implantáty, hormonálne teliesko)? Však je kopa iných možností, stačí si vybrať 🤷. Ja som si čosi vybrala a čosi sme pokombinovali, v závislosti od rôznych životných fáz a našich preferencií sme to menili. Teraz minulý rok som sa rozhodla, že už nechcem žiadne ďalšie deti, takže som sa dala sterilizovať.

belllinka
7. mar 2023

@tiezjedna takze sa ovlada a nesexujete?
Autorka, ak si proti antikoncepcii a nechces deti, tak nesexuj, ina moznost nie je.

tiezjedna
7. mar 2023

@belllinka sexujeme ako o život, len vie kedy má vytiahnuť😉 Funguje nám to roky rokúce spoľahlivo👍

1342
7. mar 2023

Pri tretej sekcii som sa dala sterilizovať 😊

andrea_ff
7. mar 2023

Žienky a ako hodnotíte, že ste sa dali sterilizovať? Všimli ste si nejaké zmeny? Ja nad tým do budúcnosti premýšľam, lebo tiež sa bojím, že by som otehotnela. Mám dve detičky a stačí nám to.

galioska
7. mar 2023

@tiezjedna veru tak🙂

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz