zeny, tie ktore ste zasadne proti, a uz neplnujete dalsie deti, ako sa chranite?
Ja som nie že proti ale nemôžem. Teraz to budeme akurát riešiť. Buď pôjde muž na odstrihnuté alebo ja 😉
symptotermálna metóda
Muž podstúpil vazektomiu. Ľahšie ako sterilizácia pre mňa. Ale to je skôr pre páry, ktoré na 100%uz si rozhodnutí, že ďalšie dieťa nechcú mať.
tak je kopu moznosti, mne antikoncepcia nevyhovovala po zdravotnej stranke, tak som to riesila vnutromaternicovym telieskom a v pohode uplne.
nikdy som antiku nebrala ani brat nebudem, dcera ma 19 a syn 15, planovane deti, nic neuslo. Fungujeme dalej🙂
Chcela by som aby isiel muz na vazektomiu, ked skoncime splodenim.
Nebudem si vsetko odsierat len ja ;)
@hederamonstera no presne ....moj nechce ani počuť 🤦♀️
Nechcela som hormóny, tak mám nehormonálne teliesko.
Niektorým párom nevyhovuje mať sex iba v neplodné dni, niektorí neradi prerušujú príjemné chvíle... Záleží aj od frekvencie - niektorým párom stačí malé balenie kondómov na rok, vtedy naozaj nemá význam zaťažovať ženské telo hormónmi.
Nech sa neurobi doteba ale mimo a hotovo
Proti akejkolvek antikoncepcii ci hormonalnej? Ak hormonalnej, su aj nehormonalne metody.
Ak akejkolvek, tak potom nesexovat.
Nikdy som antikoncepciu nebrala.Praktizovali sme prerušovanie alebo vypočítanie plodných/neplodných dni.A nikdy som neotehotnela.Všetky moje tehotenstvá boli plánované.Ale už máme 4 deti takže som pri sekcii s dvojičkami podstúpila sterilizáciu lebo už viac deti neplánujeme🙂
Ak si proti hormonom tak potom zostava - kondom, pharmatex, prerusovanie, symptotermalna metoda alebo sa dat sterilizovat. 😉Najpraktickejsie je podla mna nechat spravit muzovi vazektomiu ked uz je na 100% rozhodnuty ze deti nechce.
Za mňa je to využívať neplodne dni, prerusovanu súlož, v prípade plodných dní + kondóm.
Ak by som nechcela deti už vôbec, za žiadnych okolností, tak sterilizácia.
Je rozdiel, či si proti hormonálnej antikoncepcii alebo celkovo proti antikoncepcii.
Vazektomia.
Muž si dáva pozor
PPR
@elizabet173 mne to vadi :( ale ja ho nejako donutim😅😅😅
Manžel bol na vazektomii ( bol najmladší na klinike, ktorý to podstúpil 😅). Ak sa nebodaj rozvedieme, pôjdem na sterilizáciu.
nijak, muž nie je zvieratko, aby sa neovládal, takže vie kam s tým
Proti akému typu "antikoncepcie" vlastne si? Myslíš hormonálnu? (Tabletky, implantáty, hormonálne teliesko)? Však je kopa iných možností, stačí si vybrať 🤷. Ja som si čosi vybrala a čosi sme pokombinovali, v závislosti od rôznych životných fáz a našich preferencií sme to menili. Teraz minulý rok som sa rozhodla, že už nechcem žiadne ďalšie deti, takže som sa dala sterilizovať.
Pri tretej sekcii som sa dala sterilizovať 😊
Žienky a ako hodnotíte, že ste sa dali sterilizovať? Všimli ste si nejaké zmeny? Ja nad tým do budúcnosti premýšľam, lebo tiež sa bojím, že by som otehotnela. Mám dve detičky a stačí nám to.
Proti čomu? Antikoncepcia je chránenie sa proti počatiu. Ak si proti antikoncepcii tak sa nechráň nijako.