Poznáte ľudí, ktorým pomohol pri rakovine s metastázami?
@andreakotesova Lekári ma vyliečiť už nevedia...
🙈🙈 ..
Neverím alternatívnej medicíne, ale ak nemáš inú možnosť, tak vyskúšaj.
Nahlas sa na pobyt v Cechach, kdekolvek, ludia s touto diagnozou to tak robia, aby ziskali biologicku liecbu takmer okamzite, ktora je velmi draha a u nas takmer nedosiahnutelna. Ak by ste mali niekoho znameho v nemecku, tak to by bolo este lepsie, aj ked je tam jazykova bariera. V ramci EU ma clovek potom narok na lokalnu zdravotnu starostlivost tak ako lokalni ludia. Liecitelov neodporucam tak ako to pisu mamicky, len vytiahnu peniaze z cloveka, - osobna skusenost s liecitelom, naslubuju hory doly no len sa straca drahoceny cas a peniaze v pripade tak vaznej diagnozy.
Napis mi spravu ak chces.
Maria, neries liecitelov, zacni prosim cim skor liecbu na onkologii. Je to v zaujme tvojom, tvojej rodine a blizkych
@zuzap33 TY si čítala že píše že lekári jej už pomôcť nevedia treba aj čítať čo píše autorka.
Skús liečiteľa Jozefa Tutka. Jozef Tutko je v obci Albínov 1365/2 Sečovce. 055/678 42 21. 0907 747 744. Skús mu zavolať.
Koľko máš rokov ak sa môžem opýtať
@chica007 nepíš hlúposti, keď sa v tom nevyznáš. Biologická liečba je u nás bežne dostupna, nie je však vhodná pre každého.
@stanulienkat ak si taka mudra tak jej liecbu naordinuj priamo ty a zaplat jej ju, ziadnne moderne lieky pre onkologickych pacientov nie su na slovensku v takej miere a rozsahu dostupne ako v nemecku ci uz len v cechach, nesledujes co sa deje v tychto onko pripadoch, ako ludia davaju zufale ziadosti o transparentne zbierky lebo im poistovne zamietaju tieto drahe onkologicke lieky? Asi nebyvas na slovensku a tu sa iba rozkrikujes ake je u nas uzsne zdravotnictvo, ako super sa autorka dostane ku vsetkym modernym liekom okamzite a hned (len si si neprecitala, ze nasi lekari jej oznamili, ze jej oni uz nedokazu pomoct) a ako sa ty v tom fantasticky vyznas-lepsie ako na to zamerane farma firmy sveta. Takeho trulika ako si ty mame plne zuby a vola sa zvycajne "politik pred volbami"
@chica007 Aktívne nad týmito krokmi premýšľame... u nás mi odporúčajú len paliatívnu chemo, nevedia prognózy ani nič, vraj ojedinelý nádor.
@zuzap33 Nevedia ma liečiť, je to ojedinelý nádor, odporúčajú len paliatívnu chemo.
Nepoznam, pretoze taki ludia neexistuju. Ziaden liecitel este nikomu nepomohol s metastazami.
Uz tu bola tato diskusia. Ludia mozu zit na paliativnej chemo tyzdne, mesiace, roky. Kazdy z nas, ktori mame mts v nej sme. Lekari pomocou rozlicnej liecby umoznuju nam chorim zit. Zijeme, sme so svojou rodinou, niektori chodime aj prace. 4.stadium je neliecitelne, ale liecitelne. Aj na dialyze alebo s cukrovkou sa roky zije. Nikto nevie aku ma dlhu sviecku zivota. Kazdy den, ktorym oddalujes liecbu je zly
@zuzap33 Neodkladám nič, bola som u onkológa, brali mi krv, vysvetlil mi že mám ojedinelý nádor, primárny nevedia, prognózy tiež, tak v podstate strieľajú naslepo.
Poznám.
@alickapusinka ahoj, napíš niečo bližšie o sebe, prečo ťi nevedia pomôcť ???
Koľko času ti dávajú?
Liečime sa sami
@zuzap33 hlava rozhoduje odmietla som operáciu odstránenie pŕs zmenila vzťah k sebe výživu a nikdy som to vlastne nepotrebovala telo sa uzdravil za 3mesiace. Dnes mam najkrajšie prsia v živote po dieťati a 40ke.
Ahoj snad to ešte čítaš a si v pohode - skús ist na stránku Malinna sk a objednať si elixir Mint a Rosemari , začal by som týmto do dna 7 x si to dávať s prevarenou vodou cca 2dc a jednu celu pipetu elixirov , následne čaj z korená púpavy a potom aj žihľavový čaj a zmenil by som stravu a zakomponoval by som cviklu do svojej stravy bez žiadnych ochucovadiel . Zaklad všetkeho je detoxikacia tela a vyčistiť krv a malo by byť lepšie
@miroslavziga7 cele zle. Rychla cesta na onen svet...
A lekári môžu zavesiť na klinec svoju profesiu... 🙂