Dobrý deň
Dcerka ako začala chodiť do škôlky od marca
Prvý mesuac sopliky máličko
A teraz bol pokoj mesiac a zas ich má
Poraďte s čoho ich moze😤mať
Má len máličko v nose ich má aj sem tam tečú ale malo ich má
Nemá alergiu nic
Poraďte čo vám zabralo
@alchemilkazltozelena nema nič práveže výter je ok
@1321987 nás malý tie začal v septembri chodit do škôlky a prvé dva mesiace sa držal a potom to začalo. Mesiac sople, mesiac pokoj, dva mesiace sople, mesiac pokoj.... A takto to išlo stále (momentálne je doma opäť so soplami) ale. Naš mal husté žlté sople a najhoršie je ze to chytila aj naša malá vtedy mala 5 mesiacov. Z vyterov doktorka zistila ze mali bacila v nose., takže antibiotika a sople prešli. Mesiac bolo dobre a opäť sople, opäť výter a zasa bacil ale teraz iné... Ú nás to syn nosí zo škôlky od niekoho. Je veľa detí že im nič nieje ale oni samé roznašaju bacilov. Ale ak hovoríš ze nemá veľa soplikov, asi to bude len prirodzená reakcia imunitného systému na to ze je v kolektíve
@alchemilkazltozelena nie ani nadchu nemá nos červený nič proste ja už to nechápem
Ja len k tomu, ze vyter je ok. Moj maly ma uz niekolko.mesiacov zelene suche susniky, dala som soravit vyter, bol ok, o dva tyzdne na to mu robili vyter znova a bola tam moraxella. Takze teda nechapem, ako mu ten prvy vyter mohol vyjst takto
My máme biele priesvitné
@1321987 Eukasol sprej kazdy vecer strieknut kratky strek nad postel
@zuzkamargit áno ten hľadám ako pomáha? Používate ho?
@1321987 pokial su priesvitne a nie je ich vela podla mna je to ok, soplik brani telo pred bacilmi tak ked nastupila do skolky telicko sa tym brani.moja dcera ked nastupila mavala vzdy zlte a to je horsie lebo vtedy treba dat lokalne atb. Takto by som nos zvlhcovala morskou solou , zvysila pitny rezim, ovocie, zelenina, popr zvysit vitamin c a ked ide spinkat vlhku handru do izby a aj vyvysit pod hlavou ked spinka aby to nezatekalo
@1321987 ano super ako pise
@zuzkamargit eucasol je super vec
pokiaľ sú priesvitné tak by to nemal byť problém, keď dcérka nastúpila do škôlky tak sme. zvýšili príjem vitamínov, niečo na imunitu a na nosik morskú vodu na vyplachovanie alebo klasický sprej
Po nastupe do skolky som mala dieta viac chore ako zdrave, ale aj takto sa buduje imunita, boli sme doma casto, stale, skoro vkuse, co tyzden v skolke to novy soplik a kaslik, vekom a dozrievanim imunitneho systemu je to stale lepsie, nase skusenosti s vytermi su bohate a tak viem, ze aj ked je vyter "cisty" bacil tam moze byt, u nas eucasol na zlepsenie dychania, kvapkame koloidne striebro a zvykne to prejst, samozrejme sme pridali vitaminy, nuz a strava bohata na ovocie a zeleninu, ozutovanie
s koloidnym striebrom by som bola opatrna, predsa len su to tazke kovy a organizmus ich nevie vylucit
u nás funguje taktiež eukasol striekam malému na rukávik ked ide do školky pekne ho ochráni ..od polky augusta do polky oktobra zvyšim príjem vitamínov a nasadím echinaceovy sirup ..ked už príde dáky sopel tak je výborný tea tree olej s manukou a rosalinou jednu mini kvapku rozriedim s 0,02 ml vody a vatovou tyčinku vytieram nos..raz dva je po baciloch ...je to prírodne atb a super antiseptikum taktiež dávam na tampon k posteli ak je niekto v domácnosti chorý a samozrejme eukasol do priestoru ...
@mirellka tu echinaceu davas vkuse?
@zuzkamargit echinaceu dávam 2 krát do roka inak celoročne čučoriedkový narosan tam majú všetky potrebné vitamíny ..echinaceovú kúru robím na jeseň a na jar a úplne super stačí to inak moj Teo miluje aloe tak aj to popíja takže je to jedno s druhým...
Ten trea olej máte viac info zloženie fotky
@zuzkamargit aku davate Echinacea?
@1321987 ja davam Echinacinu z Justu, ale ta sa uziva 3 tyzdne a potom 3 tyzdne pauza, preto som sa aj pytala, ci dava vkuse mamina. Inak tiez kombinujem aj s narosanom a aloe
ahoj mi uz od zaciatku augusta zaciname podporovat imunitu aj ked teras je vela ovocia a zeleniny do istoty sme nasadili aj gel , multivitaminy, a probiotika, vlani sme zvladli chripkovu sezonu iba zo soplikom
Dievčence. Viete mi poradiť niečo na podporu imunity co môžem dávať 4-rocnemu a aj 1-ročnému naraz? Najlepšie niečo prírodné a overené.
@sindas ak z justu, tak narosan alebo pelovy sirup, ten vie pekne nastartovat imunitu. Ja davam svojim 2 a 4 uz od polovice augusta
@sindas u nás pomohlo na imunitu berry nectar - to je aloe vera s brusnicami a jablčkom... a do nosa striekam first - to je spray prvej pomoci, obsahuje aloe, propolis a dalšie bylinky... čiže všetko príroda
@1321987 ma ich z kolektivu..od deti chytila nejaku bakteriu..treba ist na vyter