Zeleno - hnedý výtok v 35. týždni

vanda323
11. jan 2022

Ahojky, dnes som mala mať poradňu. Prišla som o 08:00 ráno bolo úplne plno žien to som ešte nezažila fakt dievčatá .
Trebalo mi ešte ísť na Mestský úrad podať žiadosť o kolaudáciu garáže. Tak som si povedala že idem preč. Možno sa to utrasie. Keďže teraz nesoferujem kvôli zdrav. Ťažkostiam...bol somnou manžel . Išla som teda na ten Úrad, ešte sme šli do zlatníctva kúpiť malej babetke Wande náušnice a teda vrátila som sa k MUDr. Bolo tam ešte viac žien. Nedalo sa ani sadnúť hotový baby booom.
Nakoniec som šla domov lebo manžel mal telefonát z práce niečo naliehavé. Takže poradňu dnes nemám, ale k veci volala som na pôrodnicu či môžem zajtra prísť k ním lebo moja MUDr. V stredu neordinuje. Primár že jasné že má vyšetrí.
Len ženy teraz trošku nechutnosti, niečo zo mňa tečie. Na vložke mokro, tak do zeleno-hneda. Pohyby cítim. Čo robiť? Mám sadnúť do auta a ísť? Alebo keď cítim pohyby počkať v pohode do zajtra?

mamina0078
11. jan 2022

Ja by som počkala teda pokiaľ okrem výtoku nemáš iné ťažkosti ako bolesti, kŕče, tvrdnutie brucha, krv, strata pohybov a pod. Ale inak po tom, čo vidím plné čakárne u dr. som naozaj rada za môjho, ktorý berie len na objednávku, na pacientku má 15min., čo je tak akurát a netreba čakať 🙏 aj keď niekedy kvôli tehulkám na obyč. preventívku sa čaká aj zo 3 mesiace ale aspoň bez dlhých radov. (Samozrejme urgentné prípady berie vždy skoro ráno, kde má na nich dostatok času a potom ordinuje pre objednaných a aj po ordinačných hodinách má hodinu kedy berie za poplatok neobjednaných)

janetinka27
11. jan 2022

@vanda323 asi by som si zavolala na pohotovost, nic za to nedas. v ktorom si tt?

vanda323
autor
11. jan 2022

@janetinka27 Som v 35. Týždni horšie je že mám indikovany cisár a ešte nemám spravené predoperačne.

vanda323
autor
11. jan 2022

@mamina0078 Joj tak to už hej....ta moja doktorka berie veľa strašne....a dlho sa aj dnu zdržia ženy...akože chápem to je to jej ambulancia ja som len pacient ale dnes som fakt potrebovala vyšetrenie a nedostala sa k nemu

mamina0078
11. jan 2022

@vanda323 ako je pravda, že on je súkromný ročne platím 300e za kartu uňho a to väčšinou našťastie tam chodím len na preventívky a teraz poradne ale za ten kľud to stojí, že si nemusím kvôli takým 5min v ordinácii vyhradiť celý deň lebo neviem kedy ma zoberie...

zooeynka
11. jan 2022

@vanda323 v akutnom pripade ti urobia sekciu aj bez predop.vysetr., aj u mna tak bolo. Toto nech ta netrapi. Ten vytok by som riesila aspon telefonicky s gyne

vanda323
autor
11. jan 2022

@mamina0078 Ja som si už tiež povedala že k mojej do konca pôrodu nebudem chodiť. Radšej na pôrodnicu. Akože dom v 35. Týždni vyzerám už ako vorvaň, zo spodu opucham celá a nemienim niekde čakať kedy prídem na rad....tak som sa pekne obiednala na zajtra, na 08:00

vanda323
autor
11. jan 2022

@zooeynka Už som volala na pohotovosť, ono povedali že ak cítim pohyby mali by to byť oka. Len naposledy keď som ležala v nemocnici tak som vraj mala malo plodovej vody preto sa trošku obávam. A ten výtok ozaj nechápem. Pohlavný styk nemám od cca 5 mesiaca tehu. Umývam sa po každom močení čistou vodou....tak ja už Neviem

vanda323
autor
11. jan 2022

@zooeynka A to keď robia akútny cisár tak ako vedia podľa čoho akú narkozu mi dať? Či je to lotéria?

ajuga
11. jan 2022

@vanda323 ja by som isla na pohotovost. Budes aj ty pokojnejsia, aj babatko pozru. V snv su dobri lekari na gyneko 🙂

zooeynka
11. jan 2022

@vanda323 asi podla vahy sa riadia. Uspia a hotovo

kiki68
11. jan 2022

@vanda323 sadni do auta a masti do porodnice. Vsetko ostatne pocka. Zelene nieco indikuje zapal alebo nieco ine. Nie sme Tu lekari, ale zelene a hnede z Teba ist nema. Urcite by som pelasila k odbornikom. Radsej zbytocne ako si to vycitat. Mojho svokra zena prisla o dieta v 40tt. Vies co, radsej byt za hystericke teliatko ako to cely zivot lutovat

bolarazjedna
11. jan 2022

@vanda323 pri akútnom cisaráku ťa rýchlo vyšetrí anesteziológ, ktorý ťa bude uspávať /umŕtviť, popýta sa ťa dôležité údaje, takže bude vedieť, čo má robiť. Akurát je to lepšie, keď sa to robí dopredu, v kľude.

kiki68
11. jan 2022

@vanda323 akutne vedia uspat za par minut. Ved co myslis, ked ma niekto napr havarku, ze co ho 12 hodin nechaju hladovat a potom idu nieco robit? Oni vedia co maju robit , ako to davkovat tu narkozu. Nielen podla vahy. Su to odbornici a robia to kazdy den.

rubinka
11. jan 2022

@vanda323 - Šla by som na pohotovosť, ta farba zelená sa mi nezdá až tak ok.

bashee
11. jan 2022

@vanda323 chod na pohotovost, hned. ja ked som rodila tak zo mna sla zelena plodovka. Bolo to preto ze bola ofarbena smolkou. Maly mal 2x obmotanu pupocnu snuru okolo krku a kazdou kontrakciou mu stiahlo krk a povolilo zvierac a preto tu smolku vypustal. Prirodzeny porod za tychto okolnosti by vraj nedal. Takze ja by som sla. Nic zelene z teba nema ist.

fiafia
11. jan 2022

@vanda323 no čo ja viem aj na kurze stále a dookola vraveli,že zelená farba ok nieje. Ja by som išla na pohotovosť. Na to su tam.

taga
11. jan 2022

Juj, prepac, ale urad, zlatnictvo si vladala obehnut ale sadnut v cakarni na rit a pockat si na poradnu, to sa nedalo??? A to je chyba doktorky? Prepac, som zla, ale zelena farba z teba isto nema ist! Uz si mala byt na pohotovosti, nie pisat na kona!

martul
11. jan 2022

@vanda323 prepáč, ale obehat úrady, ísť do zlatníctva si vládala, ale počkať v čakárni, aj keď tam bolo viac ľudí, počkať na vyšetrenie, zvlášť keď si riziková tak to si nevládala a zrazu si bola dolu opuchnutá?!
PS. Sesternica mala zelený výtok, skončilo to akútnym cisárskym, malý nebol dobre vyživovany, plodová voda stará a nedodavala vôbec živiny.

vanda323
autor
11. jan 2022

@taga Niesi zlá, veď máš pravdu čo píšeš. Keď ja som taká trúbka ja nikde dlho nevydržím čakať. Všade sa obiednavam len aby som nemusela čakať keď tak najviac pol hodinku inak niesom ochotná.
Mňa len naštvalo že tooooolko žien tam bolo ale určite tiež potrebovali vyšetrenie, čo ti poviem môj manžel hotový zomna už povedal mi že on už potrebuje psychiatra kvôli mne.

vanda323
autor
11. jan 2022

@fiafia Áno? Tak mám ísť? No dobre pôjdem

vanda323
autor
11. jan 2022

@bashee Tak sa idem obliecť

vanda323
autor
11. jan 2022

@rubinka Obliekam sa , idem radšej dievčatá ale volala som mužovi nech mi domov pošle šoféra nejakého lebo môj psychicky stav mi nedovoľuje šoférovať teda ktovie ako by to dopadlo tak musím trošku čakať

vanda323
autor
11. jan 2022

@bolarazjedna Aha. Ďakujem za vysvetlenie no sama som zvedavá ako to bude

fiafia
11. jan 2022

@vanda323 držím palce. Aspoň všetko skontrolujú a určite je to lepšie ako to podceniť.

martul
11. jan 2022

@vanda323 no nečudujem sa mu, ako tak čítam tvoje príspevky aj v iných témach, mala by si sa trochu schopit a snažiť, takýmto systémom neviem kam to dotiahnuté spolu.

janetinka27
11. jan 2022

@martul to si si mohla odpustit

martul
11. jan 2022

@janetinka27 dobrú radu, prečo?! Veď ona sama sa nie raz tak vyjadrila, pani má rôzne problémy, jej manžel sa snaží, vlastne aj celá rodina, mamina pomáha....skús pozrieť témy

janetinka27
11. jan 2022

@martul ja ju poznam tu z tem a preto viem, ze si je sama vedoma vsetkych problemov

17alexis
11. jan 2022

@vanda323 drzim palce, daj vediet, ci je vsetko ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre