Ahojte baby , ja už chcem rodit ale malemu sa nejak nechce ako mu pomožem? Nechcem na vyvolavačku . Už som po termine..
@veronika4495 sex by som strašne rada ale nemožem lebo si davam čipky na noc a preto mi sex zakazal doktor
@veronika4495 a prechadzky kazdy den a stale nič
Vraj pomáha umyť okná 😂😂 Aj mne sa mamina smeje že neumyva okná že nechá kým budem prenášať nech umyjem 😂
@timeabucova teplý kúpeľ
@montemotherone nemame vaňu len sprchu a tam to moc nejde
@timeabucova ked sa raz babätku nechce mas smolu 😁 mne kamaratka poradila nejaky “zaruceny recept” na vyvolanie pôrodu (vypijes kombinaciu nejakych veci zacne ta prehanat a to vyvola porod) mne to absolutne nepomohlo ani som sa ne💩💩 😁 ani sex ani prechadzky ani horuci kupel 😁 az vyvolavacka
mne radili aj skakanie na fit lopte, tak som skakala a ked som sla na prijem (po vikende) uz som bola otvorena, neviem ci pomohlo to, ale skus 🙂
@smejko25 hej aj to som počula 😀😀
@andy57 nemam fit loptu a už si ju nejdem kupovat ale ano dobry napad
@timeabucova kup si 🙂 je to vyborny pomocnik pri dietati 😁
@smejko25 veru, ja som na nej na začiatku uspavala, aj si oddychla
divim sa, ze tu este do teba nepchaju ricinovy olej😂
@montemotherone presne ovela lepsie ako stat a drzat na rukach 😁 + pri skakani sa mi spevnil zadok 😁
@timeabucova inak tebe radiť. Okup sa- nemam vaňu. Fitlopta- nemám a nejdem si kupovať 😄 Tak napíš čo máš a my ti niečo vyberieme podľa tvojho gusta, presne tak ako potrebuješ. Sme tu len pre teba 😁
@smejko25 ani chrbát tak nebolel... hlavne keď môj sa narodil vyše 4 kilový 🙈
ja som po termíne chodila aj 10 km denne, ťahala som 10 kílovych kaprov zo štrkoviska, upratala som celý byt, umyla okná, chodila denne po schodoch, jedla feferonky, ananás ktorý nenávidim, milovali sme sa každý deň, schválne som štvornožky umývala zem a účinok? žiadny 😅 syn sa vypýtal až 12 hodín po hamiltone a to som bola 41+2 🤷🏽♀️
@timeabucova pri predposlednom pôrode mi dr radila schody do nemoty a hlboké drepy.Zacala som týždeň pred termínom po troche,šak tehula nevládze tolko..Do týždňa som dala 2x denne 8 poschodie,100drepov ráno a 100vecer.Vsetko ma bolelo,svalovica riadna,no ale ten pocit hrdosti 😂.Kombinovala som to s teplou sprchou a jedna večerna masáž bradaviek myslím bola top,ráno som dobehla do nemocnice na 7cm
@montemotherone presne 👍👍 moja presne 4000g 😁😁
@timeabucova mne porod vyvolalo pikantne jedlo 💁🏻♀️ Takze odporúčam niečo s parádnym chilli 🙂
Nic nepomaha.Nic.akym sa babo nerozhodne ze je jeho cas tak nic ine ako vyvolavacka nepomoze.
Ricinovy olej mi pomohol 2x 😁 a samozrejme, predtym some vyskusala vsetko ine, 5h behanie do schodov atd.
Inak z moznosti mas este masaz akupresurnych bodov a akupuntura...
@biancaprincipesssa to som skusala tak, že som si samotne wasabi davala a skoro ma vykotilo z toho, ale dieta nic...
@veronika4495 ani psycho jazda autom mi nepomohla. Skusali sme za aku najkratsiu dobu sa da dostat do porodnice... 14 min., skoro som sa povracala, ale nic. Tvoj muz musi byt F1 😂
@timeabucova aj ja som ju kupovala len kvôli tomu a teraz sa mi s ňou aj deti hrajú na záhrade 🙈
@veronika4495 tak to chapem, ale snad to autorka nebude skusat 😁
ja som prenášala a kamarátka mi poradila otvoriť si konzervu s ananásom a všetko zjesť a aj vypiť 😁 a do pár hodín prišli kontrakcie 😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?