Porobenie alebo skapanie z očí v tehotenstve

monikakitko
10. júl 2016

Ahojte zienky. Chcem sa opytat ci sa vam nieco take stalo. Som tehotna a od rana vraciam nic nedostabem do seba plus k tomu prisernie boli hlava v oblasti spanku. Mama mi urobila z oci z uhlikov. A tak sa chcem opytat moze to nejako uskotit dietatu. Dakujem za odpovede ak mate s tym nejake skusebosti. Lebo kus sa obavam ale nedalo sa to vydrat a ja som velmi nachylna na to s ooci.

mima4
10. júl 2016

@monikakitko jasne ze to dietatu moze uskodit, to co spravila tovja mama sa vola aj cierna magia...

moni244
10. júl 2016

Dospele zeny a verit na zoci? Skor kombinacia horucav, slnka a nedostatku pitneho rezimu

asocial
10. júl 2016

@monikakitko hlava ta moze boliet aj zo slnka, chrbtice...nechcem sa ta dotknut, ale tvojmu dietatu viac uskodi, ked jeho matka veri bludom...

dominikav123
10. júl 2016

@monikakitko nemyslíš ze ti moze byt zle lebo si tehotná ? A myslím ze z vody so zápalkami ti nic nebude.

sono2
10. júl 2016

@monikakitko ja som mala V 9tt najhoršie stavy, začalo byť teplo A migrény som mala stále Z toho plus ráno nevoľnosti večer ťažoba. Si tehotná, môže tu byť jeden deň všetko, druhý deň nič. Len za tým nič nehladaj pre pána. A môže tj byť takto aj keď nie si tehotná veď to je bežné môže ti byť hocikedy hocijako.

moni244
10. júl 2016

@mima4 ty to fakt v hlave asi nemas ok, ked toto dokazes napisat

monikakitko
autor
10. júl 2016

Nemusite ma tu urazat ja som sa iba opytatala co ma tazilo...tak prepacte ze som tu nieco napisala viacej to komentovat nemusite a hlavne nie urazat....dakujem

jana_eyre
10. júl 2016

@monikakitko vklude mozes mať migrenu.. Hormony porobia sarapatu.. A neboj, neublizi to babu, len veľa pi a oddychuj.. A na povery never, lebo sú to len myty 😉

sibalka21
10. júl 2016

@monikakitko samozrejme ze mu to nijak neublizi, ved nema ako :D a to ze vracias nieje sposobene ziadnym zoci, ci co to je :D ale tym ze si len v 9tt a je to uplne normalne ze vracias a je ti zle... Ja som to mala az do 5 mesiaca cize radsej never takym bludom ale kuk uja googla a on ti povie ze to je v tvojom tt uplne bezna vec

jakyra
10. júl 2016

@monikakitko ahoj,pozri,kašli na hlúpe odpovede...u nás v rodine na zoči veríme..ale stretla som veľa ľudí ktorí sa nad tým smejú..keď máš zoči bolí aj hlava,môže bolieť aj žalúdok a človek zvracia a môže byť aj hnačka..ale keďže si tehotná,tak ťažko povedať či je to zoči..ak sa ti po zápalkách uľaví a aj keď zápalky padli na dno,tak môže to byť zoči..neboj sa bábetku to určite nemôže uškodiť!..ja si to zvyknem urobiť tiež keď mi je strašne zle,alebo deťom či mužovi..u nás v rodine si to robili aj tehotné a nikdy nikomu sa nič nestalo,ani som nepočula žeby robenie zapalok niekomu ublížilo...ak ti to nepomôže ale ani neuškodí.

terezka1947
10. júl 2016

@monikakitko noo...ak veris bylinkam...skus odvar z cistca=umyt tvar...mne to pomaha pri bolesti hlavy....niekedy sa to bralo ako odrabanie....ja to beriem ako bylinku na migrenu a zabera

monikakitko
autor
10. júl 2016

@jakyra dakujem velmi pekne za odpoved

misel0806
10. júl 2016

Si tehotna,nie pobosorovana.... V tehotenstve boli ,hlava aj vracias,hormony robia svoje,,v druhom trimestri ti tehotenske nevolnosti ustupia... Zapalky nechaj tak a a daj si radsej magnezium to je osoznejsie😊

daniela1978
11. júl 2016

kto ešte nemal z očí, tak to nepochopí.......

bajana
11. júl 2016

Bože ženy, nie je to žiadne"zoči" ale hovorí sa, že"prišlo zle z očí"....
A k tomu len toľko - trpia na na to len ľudia, ktorí tomu veria 😉

daniela1978
11. júl 2016

@bajana každý nech si verí čomu chce, pre mňa z očí existuje a môže si každý hovoriť čo chce. nie raz mi pomohli babkine hodené zápalky.....

mijo53
11. júl 2016

@bajana presne tak, kto tomu verí tak to aj dostane. Vôbec netreba tomu veriť

whitecat666
11. júl 2016

@daniela1978
@bajana
@mima4
co znamena to "z očí" 😕 ? Ja len zo zvedavosti, o nieco takom som este nikdy nepocula.

mijo53
11. júl 2016

@jakyra To je zaujímavé, že toľko ľudí v rodine dostane "z oči", to ste takí pekní, alebo máte toľko neprajníkov, prečo na Vás toľko ľudia pozerajú?

daniela1978
11. júl 2016

@whitecat666 pre mňa z očí znamená, že osoba, ktorá má silnú energiu, či už negatívnu alebo pozitívnu, ale pre mňa väčšinou negatívnu spojenú so závisťou sa mi zadíva do očí a vysaje zo mňa energiu. dostanem totálnu bolesť hlavy, pocit na zvracanie, niečo ako migréna, ale tu žiadna tabletka nepomôže......

whitecat666
11. júl 2016

@mijo53 co je to prosim ta?

whitecat666
11. júl 2016

@daniela1978 aha, zaujimave 😨 . Dik za vysvetlenie.

jakyra
11. júl 2016

Toto je zbytočná debata..to je ako keby som chcela presvedčiť ateistu že Boh existuje..kto nezažil nikdy neuverí a môžem povedať xy príbehov a aj tak nikoho nepresvedčím...

bajana
11. júl 2016

@daniela1978 presne, nech si kazdy veri, comu chce...ja neverim a jakziv som tento problem nemala...tak komu je lepsie? 🙂

daniela1978
11. júl 2016

@bajana buď rada 🙂

michala.s
11. júl 2016

@monikakitko Si este len 9tt, este peknych par tyzdnov ti takto moze byt a mozno ta nepotesim, niektore zeny maju take tehotenstvo az do konca

mijo53
11. júl 2016

@daniela1978 raz som taký stav zažila v práci. Mala som veľmi pekné topánky a kolegyňa si ma premerala od hlavy po päty a keď odišla, tak mne prišlo strašne zle. Druhá kolegyňa hovorí, že mi urobí "z očí" urobila a prešlo a hrnček dala pod stôl. Upratovačka to tak nechala a zbadali sme ten hrnček možno o dva týždne a pýtame sa jedna druhej, že to je za hrnček pod stolom a potom nás napadlo, že to je ten, v ktorom robila tie uhlíky /ona nemala uhlíky, tak to robila so zápalkami/ Zasmiali sme sa potom
Teraz už tomu neverím a nepripúšťam to, lebo si myslím, že vlastne tým, že veríš, tak tomu človeku dáš takú silu, aby ťa čo ja viem ovládal , alebo ako by sa to dalo povedať. Netreba tomu veriť, to je čierna mágia

jakyra
11. júl 2016

@mijo53 asi sa bavíš na tom mne je to jedno 🙂 ..to že si sa s tým nikdy nestretla,ešte neznamená že to neexistuje..keby u nás v rodine to nikto nikdy nespomenul tak by som tak isto reagovala ako ty...buď rada že si škaredá 🙂

meluela
11. júl 2016

@monikakitko tak potom ma niekto pobosoroval uz dva krat ... vzdy to bolo najhorsie okolo 9-10 tyzdna, po 12tt sa to vzdy zlepsilo a potom za 9 mesiacov sa diali par hodin priserne veci, okolo tancovalo vela samanov s hadickami, noznicami a ihlami a sup zrazu dieta vonku 😀

mijo53
11. júl 2016

@jakyra nad tvojim príspevkom je môj príspevok, kde píšem, že raz som to zažila lebo som verila a nie som škaredá, tým, že to ľudia veria, priťahujú k sebe to zlo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre