Odchod hlienovej zátky 38+4tt, kedy očakávať pôrod?

daduss222
10. feb 2020

Ahojte,, chcela by som sa spýtať vás a na vaše príbehy koľko od odchodu hlienovej zátky ste začala rodiť?? Mne dnes. Ráno o 7 ej odišla hlienova zátka a zatiaľ mam len také bolesti ako pri menštruácii ale nemám ich ešte časté akurát mam strašne tlaky keď sa mala začne veľmi hýbať tak mam pocit akoby. Mala. Zo mňa vyskočiť a až taky kŕč medzi nohy dostanem.. Ja už som fakt hotová už by som strašne chcela ísť a mat to za sebou každý deň má niečo boli už fakt nevládzem :( stále čakám a malinkej ja neviem asi sa jej nechce ach

hettinka
10. feb 2020

@daduss222 nestresuj, zvyčajne sa babo narodí do týždňa, teda u teba v pohode na termín to môže byť. Telo sa pripravuje, preto tie bolesti, tak to má byť.

ivula0807
10. feb 2020

Ahoj, mne odisla zatka zaroven so zaciatkom bolesti, bolesti boli velmi dlho nepravidelne, postupne ale silneli. Porodila som za 22 hodin od zaciatku kontrakcii a aj od odchodu zatky.

jeanne14
10. feb 2020

no ja som rodila 8dni po termíne, zátka mi odisla tak 38+4tt tuším ...

gabulienka623
10. feb 2020

Mne pri oboch deťoch odišla a v ten deň som rodila

fridi96
10. feb 2020

Mne to neodišla naraz ale posledný kus vyšiel ráno a v noci sme išli do nemocnice a som rodila 🙂

brezza
10. feb 2020

@daduss222 do par dni som porodila. Mozno do troch. Rano som este bola na kontrole a poobede som sa tam vracala.

brita7777
10. feb 2020

mne odisla hlienova zatka noc pred porodom 🙂
ale ja som bola uz v tom.case 40+5 tt
drzim palce, daj potom.vediet

12judit2
10. feb 2020

mne odisla ráno a v noci som rodila,cely den som mala slabe bolesti.

daduss222
autor
10. feb 2020

@12judit2 slabé ale. Nepravidelne?? Lebo ja ich mam také nepravidelne ale tiež také. Ze niesu ešte moc silné ale. Keď sa aj postavím tak to je. Strašne kým prejdem niekam kam chcem ..

daduss222
autor
10. feb 2020

@ivula0807 ako nepravidelne si ich mala ak sa smiem spýtať???

ivula0807
11. feb 2020

@daduss222 no dost nepravidelne, raz prisla kontrakcia po 15 minutach, potom po 8 minutach, dalsia az napriklad po 20 minutach, potom dalsia slabunka po 3 minutach a takto mi to lietalo vlastne od 17 hod podvecer do dalsieho rana, potom sa spravidelnili

daduss222
autor
11. feb 2020

@ivula0807 no presne takto to mam ja tak všelijako.. A dnes ráno mi znova od tiekla ta zátka ale už aj z krvou

noemi155
11. feb 2020

@daduss222 tak to už sa podľa mna psychicky môžeš pripravovať na pôrod je za dverami

daduss222
autor
11. feb 2020

@noemi155 kiežby to už ale chcelo prísť lebo ja už som hotová :/ myslíš ze keď mi od tiekla už aj z krvou tak by sa to malo už spustiť alebo mi to môže ešte potrvať :/

noemi155
11. feb 2020

@daduss222 už ti to pôjde, keď ti ide aj krv
Segrenke jeden deň odtiekla,druhý deň už s krvou poobede o 2 a večer o pred 9 porodila
Držím palce

daduss222
autor
11. feb 2020

@noemi155 ďakujem veľmi pekne za inf. Len zatiaľ nemám napr. Ani bolesti len trpne brucho ráno som mala ale. Troska ako kŕče menštruačné a teraz nič teda zatiaľ žeby. To prišlo tak zrazu potom?

noemi155
11. feb 2020

@daduss222 tiež mala nepravidelne priam skoro žiadne ale ta krv ju vystrašila,tak šla do nemocnice a tam jej už praskla aj voda a rozbehlo sa to
Neboj ono to príde ,hlavne buď psychicky v pohode a mysli na maličkú a všetko dobre dopadne

daduss222
autor
11. feb 2020

@noemi155 toho sa troska aj bojím pri prvom bábätku mi vodu prepichovaly tak neviem vlastne ako to je keď ti praskne joj no ako sa mi to blíži sa začínam báť asi koli tomu ze viem co ma čaká pri prvom som sa toho až tak nebála..

noemi155
11. feb 2020

@daduss222 poznám tie pocity neboj
No tak vidíš,už si rodila ,vieš čo ta čaká a druhé vraj rýchlo idu,tak mysli na to a dobre bude
Podľa mna byt v psychickej pohode veľmi robí aj keď strach je vždy ..

noemi155
11. feb 2020

@daduss222 a keď ti praskne voda,tak sup do nemocnice
Mne tiež vodu prepichli

ivula0807
11. feb 2020

@daduss222 aj ja si myslim, ze porod sa ti pomaly rozbehne. Drzim palce 🙂

daduss222
autor
11. feb 2020

@noemi155 hej to som počula ze druhý pôrod je rýchlejší myslíš ze je. To pravda?? 🙂

daduss222
autor
11. feb 2020

@ivula0807 kiežby ste mali pravdu ženy nech už to mám za sebou a malinku pri sebe ďakujem krásne. Ale za informácie

etnatn
11. feb 2020

Ja som po odtoku zatky bola este v kine, to bol utorok, rodila som v piatok.

brezza
11. feb 2020

@daduss222 ja ked som mala take nepravidelne bolesti, take len trošku tak to som uz rodila. Este som doma kukala telku, lezala na gauci a vravela si, ze to nic nie je urcite nerodim. Manzel ma vecer prehovoril aby sme to isli dat radsej skontrolovat do porodnice. Este na parkovisku som mu vravela nech ideme domov, ze uz nic necitim. V porodnici povedali, ze som otvorena na 4 cm, dali mi klystir a isla som rovno na porodny box.

brita7777
11. feb 2020

@brezza tomuto nechapem, ako to moze niekto citit tak v pohode. ja ked som prisla do porodnice otvorena na 3cm, bolesti riadne to boli 🙂

brita7777
11. feb 2020

🙂

daduss222
autor
11. feb 2020

@brita7777 no ja. Som pri prvom mala. Tiež strašne bolesti ale vedela som hneď keď to už prichádzalo že to je ono a teraz pri druhom sa cítim ako blbá lebo sa bojím ze to nerozoznam nakoľko mávam bolesti každý deň samozrejme nepravidelne ale mam :/

tukanec
11. feb 2020

@daduss222 mne odisla hlienova zatka 2 tyzdne pred porodom a ten bol nakoniec vyvolavany... takze velmi individualne

brita7777
11. feb 2020

@daduss222 ja som cakala az temer do 41tt uz som bola zufala, skusala som tonik, sex, prechadzky a nic..precitala asi milion blogov ako to rozpoznam (kedze prvy bol cisarsky a indukovany), ale v zasade som verila babatku, ze vie kedy je zrele a ma silu ten porod zvladnut. je to fuska pre to male tiez 🙂
do 5hodin odrodene, tlacila som.30minut v sede (rodila som v zahranici). ani epidural nebol, iba rajsky plyn, ale to mi robilo dost zle, stracala som pri tom vedomie co robim, bola som z toho mimo, ta maska mi divno smrdila, muz bol iba pozorovatel, mala som pocit, ze sa musim len sama sustredit, ze ma viacmenej iba znervoznuje 🙂ani vana mi nerobila dobre, iba na 5minut mozno..predstava ako rodim vo vode bol len sen nezrealizovatelny. Babo mi potom dali k sebe a ledva som ho udrzala, plakala, za nejaku dobu sa utisila, teda zasivali na tri stehy tusim, bola som neskutocne vysilena a prva noc s babatkom bola zaujimava 🙂 nastastie aj muz bol zapojeny.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre