Ahojte,, chcela by som sa spýtať vás a na vaše príbehy koľko od odchodu hlienovej zátky ste začala rodiť?? Mne dnes. Ráno o 7 ej odišla hlienova zátka a zatiaľ mam len také bolesti ako pri menštruácii ale nemám ich ešte časté akurát mam strašne tlaky keď sa mala začne veľmi hýbať tak mam pocit akoby. Mala. Zo mňa vyskočiť a až taky kŕč medzi nohy dostanem.. Ja už som fakt hotová už by som strašne chcela ísť a mat to za sebou každý deň má niečo boli už fakt nevládzem :( stále čakám a malinkej ja neviem asi sa jej nechce ach
Ahoj, mne odisla zatka zaroven so zaciatkom bolesti, bolesti boli velmi dlho nepravidelne, postupne ale silneli. Porodila som za 22 hodin od zaciatku kontrakcii a aj od odchodu zatky.
no ja som rodila 8dni po termíne, zátka mi odisla tak 38+4tt tuším ...
Mne pri oboch deťoch odišla a v ten deň som rodila
Mne to neodišla naraz ale posledný kus vyšiel ráno a v noci sme išli do nemocnice a som rodila 🙂
mne odisla hlienova zatka noc pred porodom 🙂
ale ja som bola uz v tom.case 40+5 tt
drzim palce, daj potom.vediet
mne odisla ráno a v noci som rodila,cely den som mala slabe bolesti.
Ja som po odtoku zatky bola este v kine, to bol utorok, rodila som v piatok.
@daduss222 ja ked som mala take nepravidelne bolesti, take len trošku tak to som uz rodila. Este som doma kukala telku, lezala na gauci a vravela si, ze to nic nie je urcite nerodim. Manzel ma vecer prehovoril aby sme to isli dat radsej skontrolovat do porodnice. Este na parkovisku som mu vravela nech ideme domov, ze uz nic necitim. V porodnici povedali, ze som otvorena na 4 cm, dali mi klystir a isla som rovno na porodny box.
@daduss222 ja som cakala az temer do 41tt uz som bola zufala, skusala som tonik, sex, prechadzky a nic..precitala asi milion blogov ako to rozpoznam (kedze prvy bol cisarsky a indukovany), ale v zasade som verila babatku, ze vie kedy je zrele a ma silu ten porod zvladnut. je to fuska pre to male tiez 🙂
do 5hodin odrodene, tlacila som.30minut v sede (rodila som v zahranici). ani epidural nebol, iba rajsky plyn, ale to mi robilo dost zle, stracala som pri tom vedomie co robim, bola som z toho mimo, ta maska mi divno smrdila, muz bol iba pozorovatel, mala som pocit, ze sa musim len sama sustredit, ze ma viacmenej iba znervoznuje 🙂ani vana mi nerobila dobre, iba na 5minut mozno..predstava ako rodim vo vode bol len sen nezrealizovatelny. Babo mi potom dali k sebe a ledva som ho udrzala, plakala, za nejaku dobu sa utisila, teda zasivali na tri stehy tusim, bola som neskutocne vysilena a prva noc s babatkom bola zaujimava 🙂 nastastie aj muz bol zapojeny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@daduss222 nestresuj, zvyčajne sa babo narodí do týždňa, teda u teba v pohode na termín to môže byť. Telo sa pripravuje, preto tie bolesti, tak to má byť.