Ktoré meno sa Vám páči viac Viktória alebo Olívia ?
@hnedoocka86 Ach, ťažká voľba, obidve sú krásne. Hmmmmm, za mňa asi Viktória.
@hnedoocka86 Viktória
@hnedoocka86 Viktória
Viktória
, Viky, my znie lepšie než , Oli, 🤔
Viktoria,ale len o malo viac ako Olivia.....
Ja som mala kamarátku Olíviu. Volali sme ju od malička Olivka, ale jej to nevadilo. Mne sa viac páčia dievčenské mená, ktoré začínajú na samohlasku. Ale zas Viktória je krásne (len u nás má sused sučku Viktóriu, takže sme rýchlo vylúčili toto meno). Záleží aj od priezviska 🙂 moje začína na V. Asi by som dala aj meno na V.
Za mna Olívia
@hnedoocka86 Olivia
Olivia, nadherne meno.
@ivca88 problem so skratkou Oli je, ze kazdy piaty chlapec v okoli sa vola Oliver, a hovoria mu Oli. Za mna Viktorka, lebo co poznam Viktorie v okoli, tak to su take super zenske 😍 uplne najsamfasa 🙂
obe mena su pekne, daj ktore sa Tebe viac páči.
obe su moc krasne, no ak by som si mala vybrat, tak by som siahla asi po Viktorii
@hnedoocka86 za mna Olivia
Viktoria
@hnedoocka86 Viktoria o nieco viac ako Olivia.
Obidve su pekne ale Olívia za mna viac. Asi preto, lebo u mna je v topke Lívia a to je dost podobne 🙂
Olívia
@kittykat22 taky istý problém je aj s menom Viktória, skrátené Viki. Mám dvoch susedov Viktorovi a každí ich volá Viki 🙂
Ďakujem Vám veľmi pekne ☺️
Ja mám Olíviu a voláme ju Olivka, Olivika, Oli. Babky sa báli ako jej budú hovoriť, ale je to úplne prirodzené.
Za mna Viktoria👍
Som Viktória a mám dcéru Olíviu 😄
@hnedoocka86 viktória 🙂 keby mam dievča urcite sa vola viktória nad iným som ani nerozmýšľala
Olívia...viete čo Viktoríí je už tolko..mne sa to tak nepáči... je fakt zopár oblubených mien a denne tie isté pribúdajú..ja neviem..bude moja dcera v triede a čo tam bude 5 dievčat s rovnakým menom..všade sama Viki, Sofia, Nina a Ema....dako potom ta krása mena uniká tým že su také tuctové..alebo ako to mam nazvat..
Mám Liviu..takže Olivia 😊 Viktoria sa mi donedávna páčilo tiež.. ale teraz kebyže mám babu..tak úplný top pre mňa Hana 😍
Olívia
Olivia... no absolutne netusim, ake zdrobneniny sa k tomu menu hodia... vsetkych napadne len oliva
My sme rozhodnutý pre Olíviu. Ale aj viktória je nádherné meno, len ho ma už priveľa ľudí v našom okolí. 🙂
@hnedoocka86 za mňa určite Olívia... dokonca som aj ja nad tým menom rozmýšlala. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?