Ahojte...stalo sa Vam v tehotenstve,ze ste videli bit srdiecko aj citili cez kozu na bruchu? Maly sa dost mrvil a uz asi dve hodiny mi tlce na lavej strane pod rebrom...stikutka to neni tu mava dost casto...toto je take rychle a pravidelne ako tep...je to ono? Da sa to takto vidiet? Nic ine ma nenapada co by to mohlo byt...dakujem
Vidis to ma nenapadlo...ja som mu uz stebotala jak je to super mozem si ho kontrolovat 🙂
Aj mne bolo vidieť tep v bruchu ale to su tepny v bruchu a placente, ja som mala v predu
Mne sestrička hovoria ževraj to nie je možné aby som cítia srdiečko ale ja ked si chytím bruško tam kde leží malá tak tiež cítim srdiečko, možno to ani neni to, ale ukludnuje ma to :D
Mne sa akurát to stalo ked som bola u dokiho na sone a na to miesto prešiel zo sonom a akurát tam mal malý srdiečko tak aj doktor v tej chvili povedal,že je to možné..
Baby to je čikútka, malinke sa napije plodovej vody a ptom sem tam to príde 🙂 ja som si myslela, tiež že je to srdiecko 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To bude pravdepodobne tvoja tepna, srdiečko babatka určite nie...