Čaute baby som už v 4 mesiaci (17tyzden) a stále mi je zle.. Tak som si naivne myslela ze na Vianoce mi už bude dobre ziadne nevoľnosti a je to ešte horšie 😔aj môj obľúbený salat som vyvracala a celý deň ma napína už to nemá konca...preco niekoho to prejde a niekoho nie?
@im709vf mne nepomáha práveže ja ho mam 😔
@vanesa0905 tak to ma mrzí. Ja som vracala cele obe tehotenstva, ale degan mi vždy zabral. Len vydržať, prajem ti všetko dobre 🙂
@vanesa0905 ja som vracala do konca šiesteho. Potom nastúpilo pálenie záhy 👍 niekto vracia aj na pôrodnej sále. Tehotenstvo je také, neopúšťaj sa kvôli takej "banalite" ako nevolnosti - ak nekrvácaš, nemáš hematomy, problémy s placentou, nemusíš celé dni ležať s nohami hore, máš bezproblémové tehotenstvo.
@vanesa0905 mne lekár predpísal torecan 3 krát 1 tabletu denne 15 minút pred jedením. Plus Antimetil tabletky. Všetko užívam len po konzultácii a odporučeni lekára, nie som moc na lieky ale toto mi vážne pomohlo.
V prvom tehotenstve mi bolo zle do 22tt,v druhom som vracala aj vecer pred porodom🤷♀️ mne nezabralo, zial, nic.. Len vydrzat😊
@vanesa0905 Vydrz❤️ Citim s tebou. Mne bolo brutalne zle takmer cele tehotenstvo s dvojickami. Nepomahali ano infuzie v nemocnici . Nejako som to prezila na mineralke Fatre, mala som aj naramky proti nevolnosti. Vyskusaj vsetko co sa da. Mozno ti to aspon trosku zmierni trapenie. Drzim palce 🙏🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vanesa0905 pretože sme každá iná. Inak mohla si si dat degan aspoň teraz na sviatky a užiť si jedlo