baby prečo mi mala kope velmi nízko ? Uplne až dole pod pupkom, som iba v 22tt mate to aj vy ? Neviem či to je dobre či mam utekat ku gyn alebo je to ok.
@snehulienka8 kukala som aj videa a tak ale mam strach, uplne ju citim az dole ako by už chcela ist von.
@olivia2001 ked bude chciet ist von, budes ju citit medzi nohami, ako keby si sla na velku..a sprevadzat to budu bolesti, krvacanie, mozno i hnacky a zvracanie..teraz pravdepodobne len ŠANTÍ😉
@olivia2001 a ved maternica je pod pupkom a ešte určite nemáš nejaké veľké brucho, kope tam kde práve je, nebude ta predsa kopať pod rebrami, takto skoro 😉
@olivia2001 aj moja tak kope ...raz dole , raz hore ...niekedy mám pocit že mi odkopne mechúr 🙂 ja nemôžem sedieť lebo sa napcha dole a kope a kope musím sa postaviť a potom je dobre 🙂
Mna moje prve babo takto kopalo, mala som pocit ze sa mi chce vyškriabat von lebo som to citila az pri krčku maternice. Doktor povedal ze je to v poriadku. Babo bolo otocene hlavickou dolu a je mozne ze rucickami skrabkalo. No mavala som to velmi casto az kym poriadne nepodrástlo. Teraz pri druhom tehu citim pohyby uplne inak. Ale nemusis sa urcite nicoho obavat.
@januliatko01 presne tak isto to mam aj ja. dakujem teda som kludnejšia už.
@sonnenshein takto nejak to je😀 a dakujem Podobne.
@olivia2001 Mame rovnaku appku 😀
@sonnenshein hej hej ta je asi naj😀
@olivia2001 aj ja tak citim a teraz posledne dni sa mi zmenilo brusko,zda sa mi mensie,a viac natiahle nez dopredu 🙄
@miriam1983 to asi preto že babo zmenilo polohu,ja mam každy den ine bruško raz menšie raz vätčšie. A stale ju citim dole az pri mechuri ma kope stale a tlači.
@olivia2001 presne,si robia z mechura trampolinu 😀 ked kopka tak dole,tak v kuse chodim curat,vyjdem a znova 😬
@miriam1983 presne a cez noc jajaj aj 5,6 krat 🤬😀
@olivia2001 ano 😀 inak ty si davala diskusiu,ze ti tvrdne brusko a lekar ti povedal,ze sa ti babo toci alebo vypukuje. Ako to vnimas? Lebo mne to posledne dni robi aj niekolkokrat za den a neviem ci to he to tvrdnutie alebo malicke 😯 vzdy citim taky zvlastny pocit,akokeby chvenie a pocit ze sa mi brusko akokeby scvrklo,zmensilo a zostane uplne ako kamen.
@miriam1983 ano povedal ze to je ok, že to preto lebo sa mi toči a tak ale ak je to velmi a stale tak to neni dobre može to bit aj predčastny porod tak si to pozoruj.
@olivia2001 no sledujem si to,ako urobi mi to tak 10x za den. Niekedy 3x do hodiny,niekedy doobeda a potom az vecer,len neviem ci he to tvrdnutie. Zazivam to prvykrat a vsade pisu inak 🙂 poradnu mam buduci tyzden,tak nechcem letiet na pohotovost.
@olivia2001 ono sa tak scvrkne a zostane tvrde ken chvilocku,potom povoli a vacsinou,ked lezim na chrbate.
@miriam1983 ja tiež prvy krat tak neviem no,však uvidis o tyžden ale mu to povec určite .
@olivia2001 poviem 🙂 zatial si davam magnezium. A tiez si to tak pocitovala?
@miriam1983
@miriam1983 ano ale zas som to nemala tak často ako ty🤨
@olivia2001 to mi urobilo v piatok a potom klud a teraz treti den 🙄 ale hlavne ked lezim :/ sestricka mi povedala,ked som volala a spomenula to,ze sa vabo toci,ze uz je vacsie a ze keby to bolo tvrdnutie,tak si nemam chytat brucho a hotovo 🙂
@miriam1983 neviem nejdem mudrovat lebo sama neviem😀
@olivia2001 čo to je prosim za aplikaciu 🙂😍
@nikuska93 Pregnancy+ tam daš iba termin porodu a už ti bude všetko ukazovat,kolko ešte maš do porodu ake je babo velke a tak dalej☺ je to super appka.
@olivia2001 jej tak dakujem pekne idem si stiahnut 😍🥰
@olivia2001
Ja som ju nainštalovala a ukazuje mi o týždeň menej ako som ,termín pôrodu som dala správny😕
@olivia2001 skúsim ešte raz čo to urobí 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@olivia2001 ano, je to normalne, maternica nie je len nad pupkom..pozri nejake obrazky na google