Som v 18. týždni tehotenstva a necítim pohyby

tinett
1. aug 2021

Ahojte som v 18 týždňi tehotenstva a este necítim pohyby je to normálne či ? To je moja prve ťehu tak zato sa pitam

jaruska_12
1. aug 2021

@tinett ahoj i ja som 18 tt ale je to moje druhe tehotenstvo občas mám pocit že niečo cítim ale nieje to pravidelne ale myslím že o.chvilku už budeme cítiť tie pravé pohyby 🙂 aký máš termín pôrodu? 🙂

miskafilipkovab
1. aug 2021

@tinett ja si myslim ze ano. Neboj ono to pride. V prvom tehu som citila v takto dako a v druhom som ovela ovela neskor citila pohyby. 😄 Na konci budes rada ked nebude vystrkovat paticky 😂 veľakrát som musela tlacit patu naspat lebo som myslela ze my roztrhne brusko 😁 ale teraz pravdupovediac mi to chyba 😌

tinett
autor
1. aug 2021

@miskafilipkovab hm ta dúfam velmy sa bojím o baby tak dúfam že je všetko v poriadku 🙂

tinett
autor
1. aug 2021

@jaruska_12 hm ja vôbec nič dufam ze čoskoro uš ucitim velmi sa bojím o baby
Termín mam 1.1

klip0
1. aug 2021

Prvorodičky môžu cítit kľudne až okolo 21-22tt takže ešte máš čas 🙂

tinett
autor
1. aug 2021

@klip0 myslíš? Tak som kludnejšia niekedy ma aj boli trošku podbruskom :( dufam ze ucitim prve pohyby čoskoro 🙂

klip0
1. aug 2021

@tinett áno, som v rovnakom štádiu tehotenstva ako ty a tiež ešte necítim. V tomto týždni skôr druho a viac rodičky cítia. Určite čoskoro budeme cítiť 🙂

miskamicha
1. aug 2021

@tinett ahoj. Zavisi aj od toho kde mas ulozenu placentu, ak na prednej stene tak tá tlmi pohyby. Ja som teraz 18tt+1 mam placentu na zadnej stene a uz dva tyzdne citim pohyby, kopanceky. Ale je to individndi, prvorodicky citia vacsinou okolo 20tt prve pohyby. Ono to príde, neboj sa 😊

zuzubb007
1. aug 2021

Ja az okoli 21 tyzdna som citila dovtedy absolutne nic, takze v klude 🙂

00ivi00
1. aug 2021

To je dosť skoro a málo ktorá cíti už pohyby. Ja som pri prvom cítila tak reálne až v 24tt a teraz čakám druhé a už 19-20tt som cítila, takže sa nič nedeje..👍🏻

any_soj
1. aug 2021

@tinett v prvom som cítila v 24. a v druhom v 20.

tinett
autor
1. aug 2021

@klip0 tak si ma ukludnila ,,a ty kedy máš termín?

queen16
1. aug 2021

Ja som tiez prvorodicka a citila som uz od 15+3 u kazdej zeny je to individualne 🙂

gvenduska
2. aug 2021

Prvorodičky majú pohyby neskor

andreatytler
2. aug 2021

@tinett Ja som mala len jedno tehotenstvo. Bolo ukazkove. A prve pohyby som citila tusim az v 24 tyzdni. Neboj, je to vsetko v pohode.
Ja som to prvy krat citila v sobotu rano... ked som si dala kavu a sadla do kresla pred telkou.

andreatytler
2. aug 2021

@any_soj Ahoj... ako sa mas? Myslela som par krat na teba a dlho som od teba nevidela ziadny prispevok, tak som rada ze si spat. Dufam ze je vsetko v poriadku.
Dufam ze autorka prepaci male odbocenie od temy.

zuzkapap
2. aug 2021

@tinett ja som trz 1x.tehotna a cítila som až v 21tt a potom už každý jeden deň keď to raz začalo 😊 som mala pocit ze som asi posledná, ale prišlo to 🙂

queen16
2. aug 2021

@gvenduska aj ja som prvorodicka a mala som pohyby v 15+3👍

gvenduska
2. aug 2021

@queen16 ja až 19tt

gvenduska
2. aug 2021

@queen16 Každá to má inak niesme všetky rovnaké

gabika108
2. aug 2021

@tinett jz som tiez prvoridicka a pohyby som zacala citit po 20 týždni

tinett
autor
2. aug 2021

@gabika108 chcela som sa opýtať či to môže byť preto lebo ma bolí trochu pod bruchom citym take vpichy v maternici ako neje to as taka bolesť ale citiym to

klip0
2. aug 2021

@tinett mám 10.1.

tinett
autor
2. aug 2021

@klip0 tieš ťa niekedy boly pod bruškom ?

klip0
2. aug 2021

@tinett áno boli, vraj to je normálne ako sa tam všetko rozťahuje. Sem tam si dám magnézium ak sa mi zdá že to je viacej

tinett
autor
2. aug 2021

@klip0 aj mne to hovoril len musim to spomenúť na poradni lebo ja citym aj take v pichy v maternici aj v križiach ako neni to nič strašné ale citym to a bojim sa o male maš to aj ty tak ?

klip0
2. aug 2021

@tinett áno také cítim aj ja hocikedy aj pichanie, aj v krčku. Aj mi stvrdne brucho niekedy. Všetko je vraj normálne, na všetko som sa pýtala lekára. (Opakovane 😅)

tinett
autor
2. aug 2021

@klip0 😂😂 tak potom dobré ,a tebe robi utrazvuk na každej poradni?

klip0
2. aug 2021

@tinett zatiaľ mi robil stále, aj keď v 16tt oficiálne nemá ale povedal že skontroluje srdiečko. Najbližšie budem mať poradňu kde sa robí morfologicky ultrazvuk a ďalej už neviem či bude robiť stále keď už budú aj pohyby silné aj vyššie štádium. Tebe robí stále ?

tinett
autor
2. aug 2021

@klip0 no práve v 16tt mi moj gin nerobila a prečo sa v 16 tt nema urobiť ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre