Ahojte, toto je fotka z morfolog.utz v 20tt, podla sona je to podla vas jasny chlapcek?
Dakujeem
ja to z tohto neviem vycitat, a to si dovolim tvrdit ze vzdy som to videla ked to mne ukazovali… tu vidim jednu stehenu kost… ale pohlavie si nie som ista
@ivec16 no druhu nozku malo hore
@ivec16 alebo teda dole? no ja sama uz neviem, ale dost sa mu tam krutilo takze to ani nevedel poriadne pozret a odfotit preto sa aj pytam🙈ze ci mozem verit tomu ze povedal ze to vyzera na chlapca
Ved lekár ti musel povedať, nie?
@marhulka13 no povedal ze to vyzera na chlapca
Ja sa ani neviem zorientovat kde je hlava a koncatiny nieco pozerat pohlavie 🤦♀️
A keď ti skúsený lekár, ktorý niekoľko minút pozeral plod v pohybe a v rôznych rezoch, ti povedal, že je to chlapec, tak čo čakáš od laickych žien na MK, ktoré vidia iba jednu fotku, a vlastne ani ty sa nevieš zorientovať na tej fotke, ktorá si bola prítomná počas vyšetrenia a doktor ti určite vysvetlil, čo máš vidieť na fotke... ? Ak neveríš doktorovi, tak chod k druhému.
@bolarazjedna si to zobrala nejak moc zostra...autorka sa len pýtala - slušne, že či náhodou .😉
veľakrát ženy vidia a vedia poradiť...
@deti95060810 no ja možno aj z pohľadu toho lekára - aký je to pocit, že tvoj odborný nález ide niekto spochybňovať a prehodnocovať s kadekym na internete?
Nechcela som uraziť autorku, len naozaj nechápem, čo čaká...
Vidite este niekto kubizmus a Pabka Picassa? 😅
Toto je určite dievča! 100% dievčatko
A tak sa mi zdá, že sú tam 2 plody. Obe dievčatka
@simona20201309 babatko je tam teda len jedno🤗🙈😄😄 myslim ze keby boli 2 tak uz by si to nejaky Dr. Od zac.tehotenstva vsimol
@simona20201309 uz som tusim mala asi 6 x sono od zac.tehotnstva
A kde je dieťa? 😅
Ja neviem studovat tieto ultrazvuky😀🙂. Mne ked ukazoval doktor na obrazovke pohlavie, uz si nepamäpam co som videla, ale na ciku sa to nepodobalo🤣🤣🤣
moj laicky nazor je, že to vyzera na dievča
@magic08 ved prave aj mne to tak pride, podla tejto foto, to skryvene je ta druha nozicka co tam vycnieva v strede...ale ked doktor povedal ze chlapec tak uz neviem😂
ja by som sa priklonila k chlapcekovi, ale len o kusok 😀
@anonymnasnazilka no asi si budem musiet pockat na dalsie sono o mesiac na poradni🙈
neostava nic ine, len vyčkat, najistejsie to bude po porode 🙂
no veru, treba cakat 😀. alebo nemas fotku babatka z 12tt? tam sa to da tiez celkom pekne vidiet. Podla tohoto, nam to vyslo 🙂 https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F...
Ja mam 3 chlapcov a mne toto tiez pride ako dievca, tiez som mala taketo snimky
Tak podla mna su tam vajka takze chlapciatko. Mam doma troch😄, jedno dievca. No to nic neznamena, ja viem, je to len nazor, mozno to co povazujem za muzsky pohlavny organ je nieco uplne ine😆.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neviem ci to dobre vidno,mala by to byt fotka zospodu