Čo na záhu v 23 týždni?

luneral25
24. okt 2012

Ahojte Kocky!!! Chcela by som sa opita ci nemate nejaky dobry recept na zahu. doktorka mi dala nejake vzorky Gastrotus alebo co. Len neviem ci ten celi sacok mam vypit a ci to mam s niecim riedit. a ci nanhodo neublizim babetku. som v 23tt. a ta zaha nie a nie prestat.

zuzka38
24. okt 2012

uz tu boli min. 2x tieto otazky za sebou..skus pouzit vyhladaavac

janka257
24. okt 2012

Gastrotus vypi cely, je to pre tehotne, babätku to neublizi. Na chvilu to pomoze. Inak, to nie je vzorka, to takto v zvlast sackoch predavaju aj v lekarni .

jarja
24. okt 2012

Mne pomáhala len čistá voda, neprešlo to síce úplne, ale trochu to pomohlo...

sachmetttt
24. okt 2012

Mne pomohlo mlieko a ked idem spat podložená hlava,menej a častejšie jest,a po jedení si hned nelahat 🙂

ylanee
24. okt 2012

ahoj, mne pomaha iba mlieko, ine nic

susul
24. okt 2012

mandle

petrake
24. okt 2012

mlieko alebo soda vita je to sodabikarbona v tabletkach ale moze sa aj pocas tehu, ja som ju brala pocas oboch tehu

suuzi
24. okt 2012
Používateľ suuzi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od suuzi.

baby ako sa prejavuje zaha? naozaj to pali ? kde ? niedke pri zaludku?

zuzana17
24. okt 2012

skús prevarené alebo aspoň teplé mlieko

llia
24. okt 2012

mne pomohla Fatra, nič iné...najlepšia tá s bielym vrchnákom... 🙂

miss_stanya
25. okt 2012

pomahali jogurty, teraz uz len Maalox roztok.....

lejlla
25. okt 2012

lyzicka obycajnej horcice,kukuricne chrumky...

stojdulka
7. nov 2012

mne zaberalo mlieko a v tomto tehu pijem mlieko no jedna pani mi poradila obyčajné tortové oblátky a tie na 100% zabrali...vrelo doporučujem 😉

pokladik5
8. nov 2012

ja som jedla sodu bikarbonu .. ale pomohlo len na chvilku

huxy
8. nov 2012

aj mne pomohla len minerálka Fatra,nič iné.a tak som sa vlastne aj naučila piť čistú vodu,minerálku,čo som predtým pila len džúsy a sladené vody 🙂

mauerka
8. nov 2012

Rano po prebudeni nalacno 4dcl odstatej vody, do toho vytlacit polovicu citronu - paradoxne je citron ZASADOtvorny, hoci je kysly. Jest az po pol hodinke.

magic08
8. nov 2012

ja si davam sodu bikarbonu, alebo Malox tablety cmulacie...

selengova
8. nov 2012

Ahoj, mňa pálila záha celé moje dva tehotenstvá, ale strašne. Pila som teplé mlieko a jedla kukuričné chrumky.

sonik28
9. nov 2012

lyzicka horcice - zmiesat so slinami v ustach a pomaly prehltat...pomoze na dlhsie....

tanyan
12. nov 2012

mne pomohli ešte pre tehotenstvom pri pálení záhy "Schindeleho minerály". je to niečo ako piesok, ktorý sa rozmieša vo vode a vypije. v podstate to pomáha pri akomkoľvek prekyslení organizmu a odporúča sa to aj v tehotenstve. teraz som v 21. tt a našťastie som zatiaľ nemusela odkysľovať. ale keď mi začne stúpať kyselina, tak určite pôjdem touto cestou.

gerci90
12. nov 2012

no mne nepomohlo nic len porodiť malého vlasáča 🙂 mala dlhšie vlasy pomaly ako ja..neboj porodis a pak to prejde same. 🙂 mne dovtedy ozaj nič nezabralo . 🙂

puskaruka
12. nov 2012

Pomozu aj rozne orechy

zuzik311
2. dec 2012

gastrotuss alebo studené mlieko, voda s citrónom

sendy182
2. dec 2012

teplé mlieko..........banán...........a zrejme vlasaté bábatko..........u mňa to vyšlo pri mladšom synovi............že beatlesák...... 😀

dedenini
2. dec 2012

mlieko, ale nie kazdej to pomoze, niektorym to naopak este vyvolahu zahu,..ja som so zahou bojovala dlho v tehu..az som z nej zvracavala, budila sa na nu ... budila sa z nej az tak ze som mala tu zvacanicu v ustach.. pardom, lepsie to nejde popisat... no a skusala som... zelene jablcko, to pomohlo obcas, alebo aj pukance, alebo korka chleba, jogurt, cibula, horcica, stava z pomarancu alebo citrona... nieco mastne, aj zuvacka mi pomohla raz, banan, niekedy aj bublinkova voda, ale to zas tiez naopak ju aj vyvolavalo., je toho vela..a zabuda som..vraj mandle su naj.. no mne pomohli iba raz..dalsi raz uz nie... no tak drzim palce..popripade skus aj net..aj tam su rady... a s tym ze budes mat vlasate babatko.. to moze byt..mne to vyslo..som mala poriadnu vlasacku 🙂 drzim palceky

slniecko41
2. dec 2012

pukance.....

ariadna004
3. dec 2012

stačí rozhrýzť 2-3 mandle,zaberá to

stipec
3. dec 2012

mne pomohla mineralna voda Sulinka, ktoru mi doporucila gynekologicka.

stansn
6. dec 2012

pomaha vraj mineralka Fatra, skus

nana
6. dec 2012

talcid

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre