Ahojte Kocky!!! Chcela by som sa opita ci nemate nejaky dobry recept na zahu. doktorka mi dala nejake vzorky Gastrotus alebo co. Len neviem ci ten celi sacok mam vypit a ci to mam s niecim riedit. a ci nanhodo neublizim babetku. som v 23tt. a ta zaha nie a nie prestat.
Gastrotus vypi cely, je to pre tehotne, babätku to neublizi. Na chvilu to pomoze. Inak, to nie je vzorka, to takto v zvlast sackoch predavaju aj v lekarni .
Mne pomáhala len čistá voda, neprešlo to síce úplne, ale trochu to pomohlo...
Mne pomohlo mlieko a ked idem spat podložená hlava,menej a častejšie jest,a po jedení si hned nelahat 🙂
ahoj, mne pomaha iba mlieko, ine nic
mandle
mlieko alebo soda vita je to sodabikarbona v tabletkach ale moze sa aj pocas tehu, ja som ju brala pocas oboch tehu
baby ako sa prejavuje zaha? naozaj to pali ? kde ? niedke pri zaludku?
skús prevarené alebo aspoň teplé mlieko
mne pomohla Fatra, nič iné...najlepšia tá s bielym vrchnákom... 🙂
pomahali jogurty, teraz uz len Maalox roztok.....
lyzicka obycajnej horcice,kukuricne chrumky...
mne zaberalo mlieko a v tomto tehu pijem mlieko no jedna pani mi poradila obyčajné tortové oblátky a tie na 100% zabrali...vrelo doporučujem 😉
ja som jedla sodu bikarbonu .. ale pomohlo len na chvilku
aj mne pomohla len minerálka Fatra,nič iné.a tak som sa vlastne aj naučila piť čistú vodu,minerálku,čo som predtým pila len džúsy a sladené vody 🙂
Rano po prebudeni nalacno 4dcl odstatej vody, do toho vytlacit polovicu citronu - paradoxne je citron ZASADOtvorny, hoci je kysly. Jest az po pol hodinke.
ja si davam sodu bikarbonu, alebo Malox tablety cmulacie...
Ahoj, mňa pálila záha celé moje dva tehotenstvá, ale strašne. Pila som teplé mlieko a jedla kukuričné chrumky.
lyzicka horcice - zmiesat so slinami v ustach a pomaly prehltat...pomoze na dlhsie....
mne pomohli ešte pre tehotenstvom pri pálení záhy "Schindeleho minerály". je to niečo ako piesok, ktorý sa rozmieša vo vode a vypije. v podstate to pomáha pri akomkoľvek prekyslení organizmu a odporúča sa to aj v tehotenstve. teraz som v 21. tt a našťastie som zatiaľ nemusela odkysľovať. ale keď mi začne stúpať kyselina, tak určite pôjdem touto cestou.
no mne nepomohlo nic len porodiť malého vlasáča 🙂 mala dlhšie vlasy pomaly ako ja..neboj porodis a pak to prejde same. 🙂 mne dovtedy ozaj nič nezabralo . 🙂
Pomozu aj rozne orechy
gastrotuss alebo studené mlieko, voda s citrónom
teplé mlieko..........banán...........a zrejme vlasaté bábatko..........u mňa to vyšlo pri mladšom synovi............že beatlesák...... 😀
mlieko, ale nie kazdej to pomoze, niektorym to naopak este vyvolahu zahu,..ja som so zahou bojovala dlho v tehu..az som z nej zvracavala, budila sa na nu ... budila sa z nej az tak ze som mala tu zvacanicu v ustach.. pardom, lepsie to nejde popisat... no a skusala som... zelene jablcko, to pomohlo obcas, alebo aj pukance, alebo korka chleba, jogurt, cibula, horcica, stava z pomarancu alebo citrona... nieco mastne, aj zuvacka mi pomohla raz, banan, niekedy aj bublinkova voda, ale to zas tiez naopak ju aj vyvolavalo., je toho vela..a zabuda som..vraj mandle su naj.. no mne pomohli iba raz..dalsi raz uz nie... no tak drzim palce..popripade skus aj net..aj tam su rady... a s tym ze budes mat vlasate babatko.. to moze byt..mne to vyslo..som mala poriadnu vlasacku 🙂 drzim palceky
pukance.....
stačí rozhrýzť 2-3 mandle,zaberá to
mne pomohla mineralna voda Sulinka, ktoru mi doporucila gynekologicka.
pomaha vraj mineralka Fatra, skus
talcid
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
uz tu boli min. 2x tieto otazky za sebou..skus pouzit vyhladaavac