Žiaden vačok v 4tt 😞

lolinka2701
18. feb 2019

Ahojte žienky idem sa opýtať a poradiť . V piatok a v sobotu som mala kŕče v podbrušku. Mala som akurát dostať menštruáciu. No mňa nikdy nič nebolí keď mám dostať . Niečo mi nedalo a urobila som si v sobotu na obed test. Druhá čiarka bola slabulinka tak mi to nedalo a kúpila hneď digitálny test ten ukázal 1-2 čo znamená 3-4tyzden .
V pondelok teda dnes som išla ku dr hlavne či je niečo vidieť a cítiť je všetko v poriadku . No dr nevidel nič len že vaječníky sú žlté . Že môže byť mimomaternicové alebo také že vak sa aj urobí ale nič tam nebude.Vzal mi krv a v stredu mám prísť znova. Bojíme sa lebo dva krát som už potratila a potom sa stal zázrak a mám už 4rocneho syna .A teraz sa nám náhodne pošťastilo a sme šťastný len ja sa bojím že o to prídeme .Však je to ešte skoro a vacok sa môže objaviť aj neskvor ? Ďakujem pekne

beky1813
18. feb 2019

Jasne, ze je skoro a skoro bude aj v stredu

sense
18. feb 2019

3-4 tyzden je velmi skoro aby bolo vidiet nieco.viac... o tyzden dva bude viac vidiet resp vediet

seva22
18. feb 2019

Jedno slovo: skoro...ja som bola u gyne na potvrdenie tehotenstva az v 6tt a vted bol vacok vidiet

nata18
18. feb 2019

skoro a neviem zeny preco sa tak mucite a chodite k doktorovi tak skoro, naco? ak to ma byt, bude a ak nie, tak v tomto stadiu to nijako nezachranite .. ja ked som volala sestricke, ze mi vysiel pozitivny test, tak ma objednali na cca 8-9 tyzden, skor sa len zbytocne mucite, vidiet, nevidiet, srdiecko je, nie je, ....

seva22
18. feb 2019

@nata18 ja ked som zavolala ze mam.pozitiv.test tak ma sestricka objednala az na 10tt...a presne v tom 10tt som aj spontanne potratila asi dva dni pred tym ako som mala ist na vysetrenie...co by mi aj pomohlo,keby som uz mala tehu knizku...nic...do 13tt tomu nijako nezabranis...ked o to mas prist prides o to,bez ohladu na to,kolkokeat pojdes ku gyne a kolko vselijakych testov ti spravi...
@lolinka2701

lolinka2701
autor
18. feb 2019

Ja som si aj myslela len skvor som chcela predpísať lieky na udržanie tehotenstva ako som mala aj pri synovi .
Keď je to hrozné že neviem na com som mám bolesti a aj pozitívny test , potratila som už dva krát a nechcem znova :(

lolinka2701
autor
18. feb 2019

Mne povedal že som v 5tt a 5dni mešká

lolinka2701
autor
18. feb 2019

V sobotu robené testy

lolinka2701
autor
18. feb 2019

Dnes robené

lolinka2701
autor
18. feb 2019

@seva22 to ma mrzí :( ale myslím že sa dá aj pomôcť ako keď som bola zo synom na rizikovom mala som lieky na udržanie tehotenstva

hennyinnsbruck
18. feb 2019

@lolinka2701 je to ok, ani mne nebolo vidno. Aj ja som bola skoro koli duphastonu(+zapal mocovych). Ale ako bolo spominane uvidis co bude.

Ja som mala biochemicke aj ked som brala duphaston od 3dpo.. Drzim palceky😊😊

lolinka2701
autor
18. feb 2019

@hennyinnsbruck áno ten som myslela tiež.biochemicke je čo prosím ťa a 3dpo?
Ďakujem pekne ❤

hennyinnsbruck
18. feb 2019

@lolinka2701 biochemicke tehotenstvo je ked test ukazuje // ale pride menstruacia s par dnovym opozdenim, tzv skory potrat. Casto sa to stava, niektore zeny ani nevedia ze mali biochemicke tehotenstvo ked netestuju este pred prichodom menstruacie...Menstruacia pride proste par dni neskor...

Dpo - den po ovulacii. Mne lekarka nariadila brat Duphaston na 3den od ovulacie- tu som si odsledovala ovul testami... A nepomohlo.ked je to chore, neschopne zivota nepomoze nic.

lolinka2701
autor
18. feb 2019

@hennyinnsbruck aha ďakujem pekne to ma mrzí :(
Ďakujem pekne za rady teda pomoc 🙂

adulienka11
19. feb 2019

@lolinka2701 ja som tiez bola takto tehotna nic tam nebolo samo sa to vycistilo nemusela som ist na kyret 😯

lolinka2701
autor
19. feb 2019

@adulienka11 a v ktorom tt ?

adulienka11
19. feb 2019

11 tyzdni som potratila

lolinka2701
autor
19. feb 2019

@adulienka11 to má veľmi mrzí 😭

adulienka11
19. feb 2019

@lolinka2701 no uz je to za nami ale ked som otehotnela treti krat som sa velmi bala ze zase on pridem ale panbozko nam pomohol☺

lolinka2701
autor
19. feb 2019

@adulienka11 áno presne ako nám . 🙂
Volala mi sestrička od dr tak zajtra mám prísť skvor že mi vezmú aj krv a že tehotná som hcg bolo 131

adulienka11
19. feb 2019

@lolinka2701 drzkam ti moc palceky daj vediet ako si dopadla☺

lolinka2701
autor
19. feb 2019

@adulienka11 ďakujem pekne áno dám no dúfam veľmi len mi príde nejak nízke :/

lolinka2701
autor
20. feb 2019

@adulienka11 Aďka tak dnes som bola na krvi len a v pondelok som mala hcg 131 a dnes 253
Moc sa to nezvýšilo mám brať duphaston a v pondelok zase na krv a sono . MoZe to to byť ešte dobre ? Som na nervy 😭

adulienka11
20. feb 2019

@lolinka2701 no neviem sa ti malo zvysuje nezda sa mi to aj ja som brala duphaston a nepomohlo a co ti vlastne povedali dnes?

lolinka2701
autor
20. feb 2019

@adulienka11 len toto že ho mám brať a v pondelok znova na krv a na sono že mi urobí . Ja viem že nechránený sex sme mali 26.1 a potom 1.2 a 2.2 sa mi zdá .

adulienka11
20. feb 2019

Musis verit ze to bude dobre a co ma prist pride.Kolko ma syn rokov

lolinka2701
autor
20. feb 2019

@adulienka11 keď sa tak bojím keď už som potratila :/
Drobec mal na konci novembra 4 a až teraz sa nám zadarilo musí to byť dobre

adulienka11
20. feb 2019

@lolinka2701 ti verim ze sa bojis ja som sa tiez bala ze treti krat potratim a teraz mam doma rocnu sibalku raz sa to podari neboj ale este stale je nadej

adulienka11
20. feb 2019

To su moje baby

lolinka2701
autor
20. feb 2019

@adulienka11 ďakujem pekne ja som tiež na tretí krát otehotnela a teraz je ten kolotoč zase dúfam že bude naozaj všetko v poriadku a drobec bude mať niekoho do života . Jeeej krásne sú ❤

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre