Tehotenské testy negatívne a aj tak tehotná

23. aug 2022

Ahojte som v 8 týždni tehotenstva potvrdené aj ultrazvukom..testy som si robila už dlhšie lebo mi to meskalo aj mešká jasné..ale čomu nechápem mam pravidelný menzes a všetko v poriadku ale testy mi neukázali tehotenstvo..a robila som kvalitné obden potom už aj každý digitálne ci palickove citlivejšie aj tie menej..a nič vždy to bolo negatívne..je toto vôbec možné?

laurica1232
23. aug 2022

Fuha to mi ani nevrav že je toto možné lebo mi to mešká 3 týždne a testy sú tiež negatívne a mne je blbo..

top_manazerka
23. aug 2022

Neexistuje. Ak si tehotná a tehotenstvo je zdravé tak potom tvoje telo prirodzene vylučuje hcg, ktoré test musí zachytiť. Čiže buď boli testy uplne shity alebo si ich zle robila.

janka_01
23. aug 2022

Pripnem sa, tiež by ma zaujímalo ako to je možné.

autor
23. aug 2022

@top_manazerka tehotenstvo je úplne v poriadku..malému bilo aj srdiečko na utz..je to moje druhé tehotenstvo viem ako to funguje..

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majamat
23. aug 2022

kedy si si robila testy? v ktory den cyklu? vies kedy si mala ovulku?

autor
23. aug 2022

@majamat ms mám pravidelnú..testovala som x krát..viem čítať aj návod proste vždy bol negatívny včera som robila posledný a dnes som mala utz..som v šoku

janka_01
23. aug 2022

Ale mala si potvrdenú ovulaciu v ten mesiac, pravidelne tak ako vždy? Aj iné príznaky si mala okrem vynechanej menštruácie?

lucinka5051
23. aug 2022

Co ti na to povedal lekar? Je to velmi zaujimave..v kazdom pripade gratulujem ❤

autor
23. aug 2022

@janka_01 nie nemala tak o dieťa sme sa nesnažili čiže som to nesledovala ani testami ani dr..ale vždy ju cítim lebo idem skapat vtedy .. a aj včera som robila test ktorý bol negat.. čiže aj keby mi ovu prišla neskôr tak by som nebola v 8tt ..aj podľa veľkosti vačku a plodu čo meral dr všetko sedí..ze bola tak ako mala ovu len testy sú negatívne

janka_01
23. aug 2022

Tak pri nechránenom styku (teda ak bol nechráneny) je vždy pomerne veľká šanca. Každopádne je to zaujímavé.

liloastitch
23. aug 2022

Pri niektorých genetických poruchách sa môže stať, že je hcg nízke, aj keď je moč príliš zriedený môže byť test falošne negatívny. Lekár mal urobiť test z krvi aby zistil hodnotu.

autor
23. aug 2022

@lucinka5051 no tak viac menej nič..ze ženské telo je nevyspytateľné..a možno to boli zle testy..co si nemyslím digi clerblue test považujem za dobrý na koľko mi minulé tehotenstvo odhalil v poriadku dokonca den v ms..ďalej sme neriešili a ja som odchádzala v takom šoku ze viac som sa nepýtala na toto..

anonym00000
23. aug 2022

@liloastitch vidíš toho sa bojím, že mám testy falošné negatívne. Ja som síce mala ms a autorka nie ale vidíš, všetko je možné

autor
23. aug 2022

@liloastitch neviem o žiadnej takej čo by som mala mať..a prvé mi test ukázal normálne

liloastitch
23. aug 2022

@anonym00000 lenže ty užívaš antikoncepciu a chrániš sa... Ty tehotná nie si. Dupľom nie keď máš pravidelnú menštruáciu.

Autorka, myslím genetickú poruchu plodu. Naopak pri niektorých poruchách býva zas hcg vyššie.

autor
23. aug 2022

@liloastitch tak teraz si ma vystrasila..snáď to bude ok

liloastitch
23. aug 2022

Zas vystrašená byť nemusíš, sú to fakt ojedinelé prípady. Ja som len chcela poukázať na to, že je niečo také možné.

majka879742
23. aug 2022

Uz som tu dávnejšie pisala, že mne testy pri dcére ukázali, že som tehotná až po vyše 14tich dňoch meškania pozitivitu... dovtedy som mala testy negatívne... 🤷 Takže podľa mňa, je všetko možné 🤷

lasona
23. aug 2022

Aj sesternica bola ten prípad...testy negatívne a ona tehotná...

babydesire
23. aug 2022

A nemas tie testy odfotene ? Mozes nsm ich sem dat (foto)?

autor
24. aug 2022

@babydesire nie nemám..nefotim ich načo..bola na nich len 1 čiarka aj po dlhšom čase ale teda hlavne v limite..tak som ich vyhodila

autor
24. aug 2022

@lasona a v kolkom týždni bola keď na to prišla?

bessdonna
24. aug 2022

skoda ze nezoberu hcg automaticky.podla jeho vysky by sa dalo zistit,ci je to ok

anonym00000
24. aug 2022

@liloastitch ok, tak ja počkám do ďalšej ms a ak by neprišla tak zajdem ku gynekologičke

jazmi3
4. sep 2022

@laurica1232 kamoška ma podobný problém, ako si dopadla? 🙏

kitickamala
2. dec 2022

Ahoj ako to dopadlo?

autor
2. dec 2022

@kitickamala no čakáme dievčatko 😊

anonym00000
4. dec 2022

@autorka neskúšala si robiť test aj neskôr, teda po vyšetrení, že či by bol stále negatívny?

kitickamala
4. dec 2022

Ďakujem za odpoveď takže nádej umiera posledná 😘

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre