Ahojte tehulky, som v 3 mesiaci mojho prveho tehotenstva a potesila ma tato stranka, kde si tehulky navzajom radia, povzbudzuju... 🙂 Aj ja sa chcem poradit ohladne casteho svrbenia posvy. Co je na to dobre a ci je to normalne. Vdaka
Vyplachy v ziadnom pripade, oslabite prirodzenu floru v posve a mozte dostat infekciu, v kazdom pripade je dobre zajst k dokimu a ujistit sa ci sa naozaj nejedna o infekciu.
aj ja som mala s tým problémy, ale po tom to prešlo, ja som sa sprchola často aj 5,6 krát denne, ale som doma od začiatku
ano,presne moj nazor mywiel... 😉 doki vravel,ze vysledky su ok,tak to asi budem musiet prezit..i ked je to neprijemne,ale co koli drobcekovi nevydrzime.. 🙂
Skuste sa spytat v lekarni na nejaku homeopatiu, mozno vam nieco na to najdu a je to bez vedlajsich ucinkov! 😉
caute baby ja by som isla pre istotu k doktorke istota je istota moze to byt mykoza ale nemusi....ked som robila na gynde niektorym babam sa zistilo u alergologa ze to mozu mat aj zo zvys.prijmu sladkosti,parf.vlozky,mydla,sprchce,alergolog im odporucil detske mydla, ........... s tym vyplachom sa radsej poradte s doktorkou
Ja by som si teda v prvom trimestri vyplach nerobila, ved este nie je vytvorena hlienova zatka na krcku nie? Hadam nechcete prist o babo?! Mozno je to aj z meniacich sa hormonov, ze sa telo meni, ale v kazdom pripade treba ist na kontrolu, lebo ak je to mykoza tak to moze ublizit babu, urcite by som necakala. No ja som take nemala... 😒
ahoj mywiel ako sa mas ? to mas pravdu ja by som isla k doktorke urobi vyter a budete vediet
Dik za opytanie ja fajn, vcera som bola na plavani pre tehulky je to super a ty? 🙂
ahajte tak ja mavam tento problem casto tak si davam do posvy cipok vola sa Floragyn su tam len same laktobacili ktore potrebujete na obnovenie prirodzenej flory a zabjaju infekciu.
shaga,a plodu to neskodi??ten cipok..
Na kazde lieky hocico sa treba poradit s doktorom alebo najmenej v lekarni, neordinujte si sami veci, moja mama je magistra tak viem, ziadna samoliecba pri takychto veciach! Zavolajte dokimu a spytajte sa...
mywiel ja tiez fajn dnes idem pre vysledky z hematologie tak uvidim, inac baby jest vela bielych jogurtov je ok,je vela pripravkov ktore obsahuju laktobacil a su dobre ale ked si tehotna daj si poradit od doktorky
mywiel,sice trosku odbocim od temy,ale len na minutku,neda mi to... 😀 pozerala som si albumy,a odpadaaaaaaaam z vasho kocika!!presne takyto styl chcem aj ja...to je ten bebe confort vanicka windoo???je neskutocny...az priam bozsky!!! 😀 chcem sa spytat,kolko ta vysiel?az to nechces pisat takto,tak mi napis prosim IP..thanks 😉
Adik ano je to on higt trek, ale ja zijem vo Svajciarsku a tu ma vysiel komplet aj so sedackou do auta na 800fr. dost drahe ale je uzasny, pozri ako rychlo ho rozlozis jednou rukou... 😀
ja som si nikdy neliecila mykozu antibiotikam lebo tie mozu ublizit babu mne vzdy lekarka davala tento floragyn da sa normalne kupit v lekarni a su to cisto laktobacili,ktore sa ptrebuju nna obnovenie prirodzenej flory a viem ze to je neskodne lebo moja sesternica je doktorka farmacie a minuly rik bola tehotna a tiez ich brala ja nie som zastanca antibiotik.
Shaga ty uz ides zachvilku rodit ako vidim, uz aj ja by som chcela byt v 35t. 😅 😵
mywiel strasne ti to prajem aby si mala tiez take cisielko ako ja....ja cele tehotenstvo len leziam...a o 3tyzdne ma caka cisarsky 🙂
Hej? Moja tak drzim palce, neboj to bude ok. 🙂 Ja este robim a asi budem dokonca... 😖
mywiel aspon ti tehotenstvo rychlo uteka 🙂 pozeram.ze budes mat dievca aj ja 🙂
mywiel...WOW WOW WOW...ten je nenormalne perfektny!!!!!! 😉 len som na to cumela... 😀 a co sa tyka ceny,viem,ze je z tych drahsich,no zas na druhej strane som z tych,co na bezpecnosti a pohodli dietatka setrit nechcu... 😖 a popravde,tento kocik rozhodne stoji za to...rozpravkovy... 😅
No ja by som bola najradsej uz doma, uz tam chodim len preto ze musim, tu ak odides skor prides o matersku, ale spytam sa dokiho kedy asi ma vypise pred porodom ja by som chcela uz koncom maja ale uvidim ci bude suhlasit. 😠
Adik ja ked som vyberala, tak som lepsi ani nevidela, lebo som chcela nieco jednoduche, lahke, terenne aj do mesta aj do lesa a navyse vsetko sa da otocit jednoducho odkliknutim do oboch stran a je az do 4 rokov dietata, takze zakonito u mna vyhral. 😀
tak sa sku nejak dohodnut s lekarom
No budem musiet ale on vie, ze robim len na 50% tak sa velmi neponahla... 😠
ja by som sa nejak vyhovorila,ze ta bolieva brusko a tvrdne ti to by mohlo zabrat 😎 😎
ja som si praveze detskym mydlom uskodila 😒
dokina ma hned sprdla, ze ziadnym mydlom!!! len cistou vodou a aj to nie casto = staci 2x denne.
a nosit vzdusne veci, bavlnene gatky......
ja som mala s tymto problemy este pred tehu 😖 .... svrbenie k zblazneniu..... ☹
Som mu vravela, predpisal mi len magnezium... 😖
neviem teda mna nechla hned doma a potom som zacala krvacat
Hmm tak ja nemam nejaky problem, len 2-3x mi tvrdlo brusko a kedze nie som rizikovka tak asi sa neponahla...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj janusa,tiez som v 3mesiaci,od zajtra idem do 4teho 😉 jaaaaj,a tiez ma toto trapi.. 😠 niekto radi vyplachy,no ja moc zastancom vyplachov v tehotenstve nie som...jedine co mi pomaha,je aspon 3x sa denne pekne vysprskovat,umyt intimnym mydielkom,lebo aj klasicke,i ked znackove sprchace mozu v tehu drazdit... vsak sa to aj hovori,zena by mala byt ako macka... 😀 aspon mi to minule niekto splechol! 😀 😉