Som v 6. týždni a napína ma

permanentka
28. jan 2016

V poslednych dnoch ma napina z ovocia, zeleniny, orechov a z jedal ktore mi doteraz chutili...naopak strasne mam chut na šunku 😎 . Ale rozmyslam, ci tym ze do seba nenapcham ovocie ani zeleninu (napina ma z toho) ci neuškodim nejak, kedze by sme prave to mali tiez jest! Mam sa nutit aby som babatku neuskodila, alebo je to normalne a casom sa to zmeni? som v 6.tt
dakujem.

pribinak
28. jan 2016

Zmení ;) daj si na co mas chuť ;) o mesiac ti bude šunka smrdieť ;(

permanentka
autor
28. jan 2016

@pribinak fakt? och...jablko do seba nenapcham ani keby som co robila a to som ho milovala...ale dobre, ak neuskodim tak nebudem sa tym schvalne napchavat. dakujem 🙂

cawes
28. jan 2016

@permanentka ja som vravala do 7mesiaca. Nedokazala som zjest nic. Jedine zemiaky h rury z kecupom a trosku chladenej koly maly je zdravi 😂

permanentka
autor
28. jan 2016

@cawes fakt nic ine? maso? zeleninu? ovocie? ty kokso 😀 ale ved super 🙂

katrin21
28. jan 2016

ja mam dost. v priebehu dvoch tyzdnov uz asi 3 tvoja tema o jedení... 😅 😅 😕 😕 😝
zeny na zaciatku predsa napina uplne zo vsetkeho.. moja segra vracala do 4 mesiaca este aj z vody...
Riesila si ,ako nechces jest maso a ci musis... nuz vidis, tvoje telo je mudrejsie, vie, co mu chyba a ziada si sunku, tak mu ju daj.... a neries to stale 🙂

Len dufam, ze uz nejes tie hnusne krabie tycinky...

permanentka
autor
28. jan 2016

@katrin21 tak radsej sa spytam ako nieco poondit 🙂 a prepac ak ta to uz otravuje 😒 len sa proste pytam 🙂

mircalla
28. jan 2016

Mna nenapinalo vobec....Ale od 24tt do konca tehu som mala taku zahu, ze som nemohla jest snad nic.
Ficala som na acidku, jablkach a mandliach. Teraz si na acidko ani nepomyslim, vtedy ,mi neskutocne chutilo a aj pomahalo

permanentka
autor
28. jan 2016

@mircalla aj mne acidko dobre robi, vypijem ho teraz na litre 😀

pribinak
28. jan 2016

@permanentka acidko je super

mircalla
28. jan 2016

@permanentka ja som ho predtym nikdy nepila, ale pocas tehu mi strasne chutilo (najma zvolenske plnotucne - ved co budem trocharit s polotucnym) a na tu zahu ozaj pomahalo.

katrin21
28. jan 2016

@permanentka mna to neotravuje, len sa mi to zda dost take zvlastne...

permanentka
autor
28. jan 2016

@katrin21 tak, kazdy sme inym sposobom zvlastni 🙂 ja som zvlastna v tom ze sa novych veci obavam a strachujem sa mozno aj zbytocne ale strachujem..taka som..preto sa radsej spytam ako urobit nieco co potom budem lutovat a hovorit si "ale ja som to nemala odkial vediet"...ked budem v 2.tehu tak tu uvidis podstatne menej mojich prispevkov, no zatial ta prosim o trpezlivost alebo si ma odignoruj 😀

veruska221
28. jan 2016

To nic , ja som tiez 7 mesiac a napina ma stale, hocikedy hocikde a s hocicoho ☹

permanentka
autor
28. jan 2016

@veruska221 nemalo to skoncit po 3.mesiaci? 😲 fuu..a to cely den?

veruska221
28. jan 2016

No to mi kazdy hovoril ze to prejde a nepreslo. Tak su dni kedy je to v pohode ale staci len ked otvorim chladnicku a uz ma napina a tak isto kolko krat v meste alebo v obchode ☹

smoulinka1505
28. jan 2016

@permanentka mne bolo na zaciatku zle zo vsetkeho.vracala som aj vodu.skoncila som na infuzkach.teraz je to o nieco lepsie.ale len vdaka liekom ktore beriem.ak ich vysadim vraciam znovu.a napinat ma napina z hocicoho.jeden den to zjem a na druhy den uz mi to smrdi a napina ma z toho.ja zatial ficim viac na ovoci a zelenine ako na masa.zp zaciatku som nrmohla nic masove.ani tu sunku....

maja367
28. jan 2016

ja som v 8tyzdni .. vobec mi nechuti jest. ledva sa nutim. Od minuleho tyzdna čo som bola pri gyn. som schudla 1,5kg 😒

bonaqa2013
28. jan 2016

zmení. o pár týždňov začneš priberať a okolo 30 tt spapáš všetko čo pred tebou neujde.... 😀 😀 😀 😀

permanentka
autor
28. jan 2016

@bonaqa2013 och prosim nestras 😀 😀

veruska221
28. jan 2016

Ale bacha na cukrovku ked budes papat 😀

dada7701
28. jan 2016

...ja som mala chut na same nezdrave veci....doslova som zrala...nastastie mame zdravu dcerku 🙂

cawes
28. jan 2016

@permanentka nie vobec nic na konci steak a zelenina ale ze uhorka koliesko

moni244
28. jan 2016

@permanentka si na začiatku a už riešiš každé sústo a zakladáš o tom diskusie, čo bude o týždeň, dva mesiac? ja chápem že máš veľa otázok, ale toto sú zbytočné témy navyše, stačilo to napísať do tej, čo si už mala založenú

permanentka
autor
28. jan 2016

@moni244 dovod je taky ze uz par krat som napisala do uz zalozenej skupiny a baby odpovedali na povodnu otazku (zakladatelke skupiny a nie mne) 🙂 ale zatial som nenasla take pravidlo ze zakaz zalozenia novej temy, ci otazky, myslim si ze kto nechce tak nemusim odpovedat 😉

moni244
28. jan 2016

@permanentka ale veď máš už svoje skupiny o jedle, myslíš, že ťa bude niekto brať vážne, keď budeš zakladať stále nové a nové témy o jedle?

sisa173
28. jan 2016

ja som v 7tt .. vraciam najviac rano na lacno,kavu uz nemozem ani vidiet ale zato milujem slaninu...jedla by som ju kedykolvek,a akekolvek mnozstvo samozrejme to krotim zas aby mi zle nebolo🙂.....a tyzden som fungovala na comkolvek co bolo z kyslej kapusty.. strapačiky,segedin,polievka,aj nakladana kapusta alebo aspon stava.. vzdy co sa dalo... chavalabohu ma to uz preslo :D.. teraz uz len musim kazdu chvilku nieco hcrumat... a v podtstae je jedno co:D

permanentka
autor
28. jan 2016

@moni244 nemyslim ze je podmienka aby cloveka brali vazne ze nebude zakladat temy, alebo? 😉 ci je zarukou ze ho budu brat vazne ked bude len prispievat? 😀 ale dik za radu, zvazim a uvidim 🙂

granulka
28. jan 2016

moj nazor je nech si kazdy pise ako chce, ked niekomu vadi nech ignoruje 🙂 permanentka kludne sa pytaj a ked potrebujes zaloz novu temu, kazdy nech sa stara sam do seba 😎

dominikav123
28. jan 2016

@permanentka skús trosku myslieť a počúvať vlastne telo 🙂 ako chceš jesť ovocie keď ti je z toho nagrc ? Plod v 6 týždni neni veľký ani ako šošovica tak čo podľa teba asi tak potrebuje ? Kilo pomarančov denne ? Sak jedz čo môžeš a nerieš sa toľko.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre