Chcem sa spýtať či je tu niekto somnou som v 6tt+6dni ... chcem sa poďakovať tým že som si čítala aj staré správy s MD a veľmi mi to pomohlo mala som stres ale už je všetko poriadku tak veľká vďaka Vám baby 👍 chcem sa tu zoznamit s pár babami som prvorodička a potrebujem trošku povzbudenie ste skvele ĎAKUJEM za všetko ..budem rada ak sa ozvete 💐
Baby, ja uz sice bejby mam, ale mam v cerstvej pamati, co som prezivala, tak sa tesim s vami ;)
@danicabbb no ja dom bola včera u doktora a bolo všetko v poriadku ako má byt srdiečko bilo krásne .. bude všetko poriadku no bola som strašne nedockava ..a ťažkosti? Fuu mám zapchu a neviem čo Stym je to dosť nepríjemne a mám tak nechuť do jedla ale inak všetko poriadku sem tam má pichajú vaječníky ale tak má byt doktor povedal rastie maternica 👌🏽Tak zvládam to a neviem sa dočkať keď ho už budem mat na rukách
@danicabbb ale budeš mat aj ty 😍a to pôjdeš prvý krát doktorovy ? Asi áno ..no ja som bola prvý krát u doktora a bola dom 5tt + 4 dni tak povedal že som tehu ale nevidno malému srdiečko a hneď má posielal na potrat 🤔tak som rozmýšľala ako je to môžme ten doktor áni nerozmýšľal tak som išla o týždeň ale to už bol další a všetko krásne bolo ❤️
Kočky.. ja som cca 5+4tt. Na sone v utorok bolo už niečo vidieť. 3,7mm. Na srdiečko bolo ešte skoro.. no teraz doktorka ide mať dovolenku. Objednala ma až na 01.08. To by som mala byť už 8+2tt..hrozne sa bojím, aby bolo všetko v poriadku. Som po IVF. Som doma na PN. A to je možno ešte horšie.. stále nad tým rozmýšľam.. Som stále unavená.. ale inak nemám žiadne špeciálne príznaky.. aké príznaky máte vy?
@michaela1905 ahoj aj ja idem 1.8 ku ginekologovi ja už budem cca 9+1-2 tt a ties sa strašne bojím aby bolo všetko poriadku...bude to tvoje prvé?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dadus1838 ahoj ja uz som trosku dopredu pred tebou,ale ked ti to nevadi tak mozme niekedy prehodit nejaku spravu.mozno ti budem moct v niecom poradit.