Som 6tt+6 a hľadám kamošky so spoločným termínom

dadus1838
12. júl 2018

Chcem sa spýtať či je tu niekto somnou som v 6tt+6dni ... chcem sa poďakovať tým že som si čítala aj staré správy s MD a veľmi mi to pomohlo mala som stres ale už je všetko poriadku tak veľká vďaka Vám baby 👍 chcem sa tu zoznamit s pár babami som prvorodička a potrebujem trošku povzbudenie ste skvele ĎAKUJEM za všetko ..budem rada ak sa ozvete 💐

mionag
12. júl 2018

@dadus1838 ahoj ja uz som trosku dopredu pred tebou,ale ked ti to nevadi tak mozme niekedy prehodit nejaku spravu.mozno ti budem moct v niecom poradit.

dadus1838
autor
12. júl 2018

@mionag no ahoj jasne môžme neni problém a v kolkatom si ? 😊

mionag
12. júl 2018

@dadus1838 som v 14 tt. Termin podla usg sa mi lisi od MS o tri dni.cize podla usg dnes koncim 14 tt.zajtra uz zacina 15 ubiehat.velmi sa tesim.snad tie prvotrimestrove tazkosti pominu...

loyda
12. júl 2018

Baby, ja uz sice bejby mam, ale mam v cerstvej pamati, co som prezivala, tak sa tesim s vami ;)

mionag
12. júl 2018

@loyda mala si nejake tazkosti?

danicabbb
12. júl 2018

@dadus1838 ahoj ja som podobne 6+2od menštruácie ale k dr idem v pondelok tak dúfam už bude niečo vidieť zatiaľ bolo vidieť len gestačný vak máš aj nejaké ťažkosti tehotenské?

loyda
12. júl 2018

@mionag uprimne? Prvy trimester som zila na toalete, ale to je klasika...a 9 mesiacov som sa vyhybala vyparom z kuchyne...ale na toto sa rychlo zabudne ;)

mionag
12. júl 2018

@loyda ja som nastastie nezvracala vobec.ale zo zaciatku nevolnosti boli hnusne-kym som nenasla ststem v jedeni a oddychovani.teraz zapasim so zapchou a palenim zahy + zlcnik ma trapi...snad to skonci coskoro

mionag
12. júl 2018

@loyda a este aby som nezabudla: vone ako parfem,avivaz,sprchac a vsetko vonave je pre mna smmmmmrt.ale smrady mi nevadia :D

dadus1838
autor
12. júl 2018

@danicabbb no ja dom bola včera u doktora a bolo všetko v poriadku ako má byt srdiečko bilo krásne .. bude všetko poriadku no bola som strašne nedockava ..a ťažkosti? Fuu mám zapchu a neviem čo Stym je to dosť nepríjemne a mám tak nechuť do jedla ale inak všetko poriadku sem tam má pichajú vaječníky ale tak má byt doktor povedal rastie maternica 👌🏽Tak zvládam to a neviem sa dočkať keď ho už budem mat na rukách

dadus1838
autor
12. júl 2018

@danicabbb a tá únava tiež stále by som spala 😴

dadus1838
autor
12. júl 2018

@mionag 🤭😂😂takze smrady 🤔

danicabbb
12. júl 2018

@dadus1838 no mne býva aj zle od žalúdka a tiež stále by som spala tak som zvedavá čo uvidí v pondelok mne. A robievala si si aj testy pre kontrolu?

danicabbb
12. júl 2018

@mionag žlčník taky tak

danicabbb
12. júl 2018

@dadus1838 tak sa teším že máš všetko oki zak ver že aj malinkeho sa dočkáš

mionag
12. júl 2018

@dadus1838 hej...taky benzin z kosacky ok,ale 80 eurovy parfem je na grc :D

mionag
12. júl 2018

@dadus1838 na zapchu mi tu dievcata poradili psyllium.to jd prirodna vlaknina...je to hnusne ale pomaha to

dadus1838
autor
12. júl 2018

@danicabbb ja som v zahraničí ale o 3 týždne prídem domou ja som to zistila tak že som začala papať hneď ráno ako som sa zobudila tak som si urobila 10€ test a mala som silne 2 // 😊tak som bola vytešená a zle od žalúdka býva aj mne 🤢

dadus1838
autor
12. júl 2018

@mionag tak uvidím ako mne čo bude voniat ale rada som mávala faširky a teraz len keď si nato spomeniem tak má napína 🤢ble

danicabbb
12. júl 2018

@dadus1838 no ja som to zistila tak že mi meškali tsk som si myslela, že nejaká cysta už som to totiž tak mala no nedalo mi to a na 4den som si test urobila a bum v sekunde nabehla taká kolajnica že až

dadus1838
autor
12. júl 2018

@danicabbb a aký pocit si mala stoho ? 🤭😊

danicabbb
12. júl 2018

@dadus1838 pre mňa prvé tak úplne k neuverenie 10rokov sne sa s manželom snažili

dadus1838
autor
12. júl 2018

@danicabbb Jaj tak ... ja doteraz nemôžem aj uveriť 🤭😊

danicabbb
12. júl 2018

@dadus1838 no už uver ty to máš potvrdené skrz nadkrz u mňa to je ešte otázne

dadus1838
autor
12. júl 2018

@danicabbb ale budeš mat aj ty 😍a to pôjdeš prvý krát doktorovy ? Asi áno ..no ja som bola prvý krát u doktora a bola dom 5tt + 4 dni tak povedal že som tehu ale nevidno malému srdiečko a hneď má posielal na potrat 🤔tak som rozmýšľala ako je to môžme ten doktor áni nerozmýšľal tak som išla o týždeň ale to už bol další a všetko krásne bolo ❤️

danicabbb
12. júl 2018

@dadus1838 no ja som bola tiež ešte vo 4tyzdni povedal že je vidieť len gestačný vak že ide o tehotenstvo no plod bolo ešte skoro vidieť tak ma objednal o dva týždne. To čo za blba hneď na potrat hneď by som menila lekára

dadus1838
autor
12. júl 2018

@danicabbb áno ale ja som ešte netušila nič až potom keď som si tu čítala baby tak potom hovorím že to ako je je tak som sa ukludnila radšej 😊

danicabbb
13. júl 2018

@dadus1838 este že je všetko v poriadku a môžeš sa tešiť

michaela1905
13. júl 2018

Kočky.. ja som cca 5+4tt. Na sone v utorok bolo už niečo vidieť. 3,7mm. Na srdiečko bolo ešte skoro.. no teraz doktorka ide mať dovolenku. Objednala ma až na 01.08. To by som mala byť už 8+2tt..hrozne sa bojím, aby bolo všetko v poriadku. Som po IVF. Som doma na PN. A to je možno ešte horšie.. stále nad tým rozmýšľam.. Som stále unavená.. ale inak nemám žiadne špeciálne príznaky.. aké príznaky máte vy?

karinkak892016
13. júl 2018

@michaela1905 ahoj aj ja idem 1.8 ku ginekologovi ja už budem cca 9+1-2 tt a ties sa strašne bojím aby bolo všetko poriadku...bude to tvoje prvé?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre