Ahojte som V 12 tt a zaujmali by ma vaše odpovede na moje brusko.. Neviem či som len taká "tlsta" :D alebo už to môžem pripisovať k tehotenskemu brušku 🙂 mne sa to zdá skôr ako také tlstučkejšie a zakryvam ho lebo cez tielko ho dosť vidno.. Čo si myslíte vy? 🙂 A niesom nafuknuta lebo ho mám takéto stále 🙂
Ehm, akoze co vlastne riešiš?
A vieš, že za 9 mesiacov si nebudeš vidieť na prsty na nohách a to obrie brucho nezakryješ ani kabátom?
Si tehotna, co si cakala, ze budes ako modelka? Mam pre teba zlu spravu, bude to este horsie
@juhseverzapad no za deväť mesiacov už budem mať bábo pri sebe.. 🙂
@jaerko To je pravda, ale stále platí, že budeš ako hroch. 🙂 A po pôrode to tiež nieje bohviečo.
No myslím že tvoje bruško je tak akurát na to že už končíš prvý trimester.
boze baby ake ste protivne... ja som riesila tiez stale brusko, no a co? prave prezivam moje prve tehu tak sa z toho tesim...neviem naco riesite ci su to blbosti... tak ju to bavi boze...
@jaerko ako pisu baby najprv rastie podbrusko a potom aj ostatne 🙂 este to nie je uplne tehu brusko ale za chvilu bude, porovnaj si tuto fotku s bruskom v 15tt a 20tt a uvidis rozdiel 😎
@misaelka Tak, keď sa z neho teší prečo ho zakrýva? Prečo rozmýšľa nad tým,či je tlstá? Ja som chudšia od nej po 3 deťoch a nevešiam to na net.
@jaerko Kto ti je starý, ty nevyzreté sopľa. ako môžeš niečo také tvrdiť, keď tu nikoho nepoznáš.
@jaerko
@juhseverzapad baby skludnite hormon 🙄
@jaerko Nikto si ego nezvyšuje, to ty si tu ideš niečo dokazovať v 12tt 😉 A podľa tvojej odpovedi si naozaj decko.
@misaelka Ja som v poho. 🙂
@juhseverzapad ja som decko A ty máš IQ hupacieho koníka lebo ani nevieš čo pojem slovíčka "jako".. A ja sa tu nejdem s tebou hádať tak buď taká laskyplná a už mi to tu nekomentuj ;) papa
toto sa treba pýtať na fóre? 😀
@jaerko Ja sa s tebou nehádam, ale nemám rada keď niekto začne niekoho urážať. Ni-ha-ha 😀
Si tlsta , v 12t nieje nic vidno a mas slovnik na urovni pristavneho robosa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@jaerko ahoj podla mna nieco na pol ceste😊ja mam podobne a som len v 10tt