Dominik Chmielewski, 40 dní pokánie za rodiny, aby sa stali miestom ukrytia pred Zlom
    25. dec. – 2. febr.
    1.) Žalm 51 - denne
    2) Desiatok sv. ruženca - denne
    3) Žalm 121 - denne
    4) Každý štvrtok adorácia Najsvätejšej Sviatosti (môže byť aj online)
    5) Každý piatok vziať kríž a adorovať (krátko)
    6) 2. februára zasvätiť celú rodinu (Korunka a odovzdať sa Svätej Rodine)
    *******
    Chrániť rodiny, manželstvá, naše domovy, aby sa stali takým Nazaretom, ktorý sa cez ukrytie sa v Bohu stanú miestom ukrytia sa pred mocnými tohto sveta. Čiže satan nebude mať prístup do domu, ktorý sa uchýli pod Božiu ochranu Nazaretského domu.
    Nemám pochýb, vy to viete, o čom hovorím, že sa približujeme časom, v ktorých sa obraz tohto sveta zmení. Pred našimi očami sa starý poriadok sveta ničí a začína sa realizovať poriadok sveta. Globálne mocnosti sa spojili za účelom zničiť Boha, Cirkev, katolicizmus a vôbec kresťanstvo ako také. Vznikne svet bez Boha. Svet, ktorý má všetko a všetkých zotročiť, pod vládou malej skupiny tých, ktorí si myslia, že sú ako Boh a chcú byť ako Boh. A nepochybujem, milovaní, že Mária jasne o tom hovorí „Boh si pripravil záchranu pre svet v mojom Nepoškvrnenom Srdci.“.
    Chcel by som, aby sme spolu podnikli jednu aktivitu, nad ktorou už nejaký čas uvažujeme... Veľa kresťanských portálov, úžasných kňazov, spoločenstiev, sa k nám pridá v tejto aktivite. Mojou túžbou je to, aby sa každý dom stal sa „nazaretským domom“ a to vo všetkých mestách a dedinách našej vlasti, takže začali by sme – 25. decembra, počas 40 dní do 2. februára, do slávnosti Obetovania Pána – čas očistenia nášho domu, našej rodiny, manželstva a to cez pokánie cez odprosovanie za naše hriechy a s túžbou, aby Svätá Rodina 2. februára vstúpila s celým nebom do nášho domu. Aby sa náš dom stal nebeským domom, podobne akým nebom na zemi bol dom z Nazaretu pred 2000 rokmi. Skrze Boha sa stal ukrytým domom, chráneným Jeho mocou, Jeho silou, Jeho starostlivosťou až tak, že sa stal pre Zlo neviditeľným. 40 dní sa budeme s celými rodinami, nakoľko to bude možné, ak by sa to nepodarilo celej rodine, tak aspoň jeden z jej členov nech sa stane takým zástancom celej rodiny, ale najlepšie by bolo, aby sa tejto aktivity zúčastnili celé rodiny; modliť sa krátkymi, ale údernými modlitbami. Veľmi krátkymi:
    1.) Žalm 51, ako prosba za odpustenie hriechov spáchaných v mojom dome, mojej rodine, môjho manželstva, mojich detí,
    2) Desiatok sv. ruženca „ktorý Ťa Panna v nebi korunoval“ s prosbou, aby Mária prišla do nášho domu ako Kráľovná a zostala kráľovnou v našom dome,
    3) Žalm 121 o Božej starostlivosti, v ktorom budeme prosiť Boha o Jeho mocnú ochranu nášho domu, mojej rodiny a môjho manželstva, aby naše odchody i príchody boli stále pod ochranou Božej starostlivosti.
    A k tomu každý štvrtok adorácia Najsvätejšej Sviatosti reálne v kostole, alebo cez online na internete, alebo sa len jednoducho preniesť vlastným srdcom (ako to Pán Ježiš prosil sv. Faustínu) pred bohostánok ... štvrtok, v deň ustanovenia Najsvätejšej Sviatosti.
    Každý piatok po modlitbe (Ž 51, sv.ruženec, Ž 121) vziať kríž a s celou láskou, počas krátkej chvíle adorovať kríž Ježiša Krista v svojom dome, vyznajúc mu svoju lásku, pobozkaním Jeho Rán, a ďakujúc Mu, že On nás spasil cez svoj kríž. Toto všetko počas 40 dní.
    A 2. februára na sviatok Obetovania Pána zasväťme celú rodinu prostredníctvom hymnu „Príď Duch Svätý tvorivý“, aby Duch Svätý prišiel s veľkou mocou, podobne ako prišiel do večeradla, aby zostúpil na nás cez Tú, ktorá je plná Ducha Svätého, aby sv. Jozef prišiel spolu s Ježišom - v 3. Fatimskom posolstve na záver prišiel sv. Jozef s malým Ježišom, ktorý žehná celý svet. Toto bude pozvanie Svätej Rodiny do môjho domu cez modlitbu Korunky Božieho milosrdenstva a cez akt odovzdania sa Svätej Rodine. Jednoduché, krátke a naozaj opravdivé ... 40 dní. Prečo práve 40 dní? Pretože Mária po narodení Ježiša musela prejsť čas očistenia svojho domu, ako to predpisoval židovský zákon a potom 2. februára obetovala Ježiša Bohu Otcovi. My chceme 2. februára obetovať celý náš dom, našu rodinu Bohu Otcovi a pozvať Najsvätejšiu Trojicu do našej rodiny, nášho domu.
    Nech do tejto aktivity vstúpia aj rehoľné domy, kláštory, fary.
    Ide mi o to, aby naše domy, v tej situácii, v ktorej sa nachádzame, boli mocne chránené pred zlom a veľmi silno verím, že po tomto akte obetovania, budú naše domovy nadprirodzeným spôsobom ukryté pred zlom. Ako Mária hovorí, ukryte sa pod mojím plášťom, aby ste sa stali neviditeľným zlu, a tak ak počas týchto 40. dní očisťovania a obetovania svojho domu, svojej rodiny Najsvätejšej Trojici prostredníctvom Svätej Rodiny z Nazaretu, ktorá sa zabýva v našom dome, Boh nás ukryje.
    Nebojme sa, nehanbime sa! Ak je tvoje srdce rozpálené týmto pekným projektom, choď, popros Matku Božiu a choď! Máme málo času. Ale pre Boha to nič neznamená, On nevie, čo je to „málo času“, pretože v jednej chvíli sa môže všetko tak rýchlo a dynamicky rozliať na celý svet, že budeme sami šokovaní.
    Nech je pochválený Ježiš Kristus. A na túto akciu žehnám každého z vás a prosím, aby ste sa celým srdcom za to zapálili: v mene Otca i Syna i Ducha Svätého. Amen.

    https://www.youtube.com/watch?v=vSkLcvnLqx8