modrykonik
8. aug 2024
919 

4 benefity aktívneho života aj s kočíkom

V týchto dňoch sa na Modrom koníku intenzívne venujeme téme aktívneho životného štýlu aj po narodení dieťaťa. Vieme, že mať dieťatko je náročné, dni bývajú vyčerpávajúce (niekedy aj noci), čas plynie občas veľmi pomaly, starostí pridbúda...Veríme však, že si stále môžete plniť svoje menšie aj väčšie cestovateľské sny – navyše ako rodina. Ak nie ste nosičový tip, k aktívnemu životu vám dopomôže kvalitný kočík, ktorý vás nebude obmedzovať. Práve naopak, prinesie vám do života množstvo výhod. Tu sú niektoré z nich: 

🏃 Zdravie a kondícia

Aktívne kočíkovanie vám umožňuje udržiavať si zdravý životný štýl aj s drobcom. Behanie alebo rýchla chôdza s kočíkom sú skvelými spôsobmi, ako zostať fit a navyše sa vám pri pohybe uvoľňuje dopamín, ktorý vám aj v ťažkých dňoch môže dodať trošku dobrej nálady. Ak sa chystáte behať, vyberajte kočík, ktorý sĺňa prísne kritéria podľa normy EN 1888-3 „Kočík pre športové aktivity“. Takýmito kočíkmi sú napríklad ABC Design alebo Thule Urban Glide 3.

🌍 Objavovanie sveta

S kvalitným kočíkom môžete preskúmať rôzne terény – od mestských chodníkov až po lesné cesty. Vaše dieťa bude mať príležitosť spoznať rôzne prostredia, získať nové podnety a podporíte v ňom zvedavosť a učenie sa. Deti sa môžu dozvedieť viac o prírode, zvieratách a životnom prostredí, čo podporuje ich vzdelanie a rozvoj.

Odporúčame: 

  • Hrady, zámky - Červený kameň, Bratislavský hrad, Smolenický zámok...
  • Kontaktné zoo - Farmapark Ľubina, Gazdovstvo Uhliská, Gazdovský dvor – Náš sen, Zveropark - Revištské Podzámčie pod., Zookontakt v LM, Zverofarma v Gerlachove
  • Kočíku prístupné lesné cestičky v prírode - Tále, Štrbské pleso, Kvačianska dolina, Oravská priehrada, Vysoké Tatry Hrebienok, Vrátna dolina a podobne. 

👶 Pohodlie pre dieťa

Kočíky z nášho výberu sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny komfort. Vynikajúce odpruženie a priestranné sedadlá zabezpečia, že vaše dieťa bude počas každej prechádzky v pohodlí. Nezabudájte na 5-bodový bezpečnostný pás a vždy si pred náročnejšou trasou otestujte funkčnosť bŕzd. 

👨‍👩‍👦 Spoločné chvíle

Aktívne kočíkovanie vám prinesie aj kvalitný čas pre vašu rodinku. Spoločne môžete zažívať dobrodružstvá, budovať spomienky, zážitky a upevňovať tak silné rodinné puto. Navyše sa deti učia zdravým návykom už od malička, čo môže predísť obezite a ďalším zdravotným problémom. 

V dnešnej digitálnej dobe je ľahké upadnúť do sedavého životného štýlu. Spoločné aktivity môžu pomôcť obmedziť čas strávený pred obrazovkami a podporiť zdravý aktívny životný štýl.

Vyberte si kočík na aktívne kočíkovanie a užívajte si výhody, ktoré prináša aktívny životný štýl pre vás a vaše dieťa! Vyberajte 👉   https://i.modrykonik.sk/AKCIA_kociky_pre_aktivnych_rodicov 🥳

#thule #abcdesign #janetrider #eshop #najlepsieceny  #aktivny_zivotny_styl #kociky_pre_aktivnych_rodicov #batohmamaleto #najlepsie_ceny #eshop_modrykonik 

Začni písať komentár...

Odošli