Pokračujem v testovaní mäsa z Billa. Tak som sa ráno vybrala na nákup. Výber kuracieho tu bol dnes oveľa väčší, ako naposledy. dnes ma najviac oslovily vykostené kuracie stehná. Kuracie mäso celkovo majú deti najradšej a nie je suché ako prsia. Tak isto je super aj to, že sa človek nemusí zaoberať s vykosťovaním. Takže na dnes jasná voľba.
Mäso malo už zabalené krásnu čerstvú farbu. Tak isto po rozbalení aj pekne voňalo. Nebol tam žiadny závan "staroby", alebo ako by som to napísala. Mäso bolo pekne vykostené. Žiadne zvyšky kostí. Výborne sa a ním pracovalo.
Tak teda poďme na super jednoduchý recept.
Najprv si na panvici, alebo voku opražíme na drobno nakrájanú cibuľku. K tomu si pridáme na rezance nakrájané mäso.
Keď je mäsko "urobené" do biela pridáme mrazenú zeleninu (nejaký mix na chinu), trošku premiešame a povaríme, prisame na kocky nakrájaný ananás, zmes na chinu ( tiež ju nájdete pri omáčkach, príchuť nechám na výber každému chutí niečo iné) a nakoniec pridávam zmes na chinu v prášku, ktorú si rozmiešam s vodou v sklíčku od omáčky, aby nič nevyšlo na zmar 🙂
Medzitým som si dala variť ryžu. Chcem podotknúť, že mäso bolo vážne šťavnaté a samo o sebe malo výbornú chuť aj bez dochucovania.
A tu máme výsledok. Dobrú chuť🙂
#recept #obed #vecera #china #konik_testuje #testovanie_billa2
Začni písať komentár...