dominika_c
1. okt 2024
2011 

Tam, kde niečo končí, iné začína ❤️

Keď som sa vám prvýkrát prihovorila ako ambasádorka babylove, mala som doma 7-mesačné a 7-ročné ratolesti. Dnes majú 3 roky a 10 rokov…

Aj keď mám pocit, že odvtedy ubehlo iba zopár dní a nocí, poznáte to? To, že čas uteká ako voda, nie je iba fráza. S príchodom detí je to fakt, na ktorý sa nedá pripraviť. Lebo aj napriek tomu, že sa snažíte užiť si každý moment naplno, rastú až príliš rýchlo. A tak už pomaly opúšťam svet plienok, detských príkrmov či všetkých tých roztomilých bábätkovských drobností. Nastal čas na nové veci. Novú etapu.

Od marca 2022 som s vami zdieľala nielen náš každodenný, niekedy mierne chaotický, život (aj) s #babylove. Značkou, ktorá je našou i vašou srdcovkou. Schválne nevravím o ambasádorstve ako o práci, lebo čo si budeme klamať - zdieľať skúsenosti, tipy a inšpirácie niečoho, čo je prirodzenou súčasťou vášho bežného (ne)fungovania, má od práce ďaleko. Keďže však ten plynúci čas nemožno zastaviť, je potrebné prispôsobiť tempo a plávať s prúdom. Je teda načase priznať si, že veľkú časť zo sortimentu babylove už skrátka nevyužívame naplno. Aj keď veľká časť produktov patrí stále k našim topkám. Bez vlhčených utierok ani na krok a bez kapsičiek či ovocných tyčiniek sa predajňa rozhodne neopúšťa ;)

Opäť skĺznem k obohratým frázam, a to k spojeniu, že keď niečo končí, iné začína. A tak, s veľkou radosťou, no i miernymi obavami a veľkou zodpovednosťou, naskakujem na novú vlnu, ktorou je ambasádorstvo pre dm. Po úžasnej @nesvadbovo, ktorá bola inšpiráciou aj pre mňa, to veru nebude ľahké. Latku nasadila tak vysoko, že vyššie sa už ani nedalo. Okrem toho, že som jej príspevky hltala, sadol mi aj jej humor či prístup k životu. O jej koníčkoch nehovoriac. Takže o to viac mi tu jej pravidelné príspevky budú chýbať. Verím však, drahá Simi, že ty aj tvoje dievky mi budete naďalej spríjemňovať čas na koníku. 

Bude pre mňa teda veľkou výzvou prebrať jej úlohu. Budem sa však snažiť, aby som vám svet dm priblížila svojimi očami tak, aby to bolo pre vás zaujímavé a inšpiratívne. Budeme spolu variť, piecť, upratovať, tvoriť a hľadať produkty a spôsoby, ako si všedné dni, povinnosti a činnosti nielen uľahčiť, ale aj spríjemniť. 

Tu, na koníku, som už nejaký ten piatok i rok. Zažila som rôzne jeho éry, bola aktívnejšia i menej aktívna. Ale tak v skratke - svet rada objavujem cez hľadáčik fotoaparátu, zaznamenávam s perom v ruke a vychutnávam s chuťou kvalitnej kávy v ústach. ☕️ Som skrátka tvor tvorivý, neustále niečo vymýšľajúci. Občas som trošku hŕŕ. Taktiež som tak trošku snílek, ktorý často lieta v oblakoch. Zbožňujem knihy, filmy, vôňu škorice a vanilky, bodky, pivonky, hrnčeky a zápisníky. A celkovo peknôstky akéhokoľvek druhu. Som nočná sova, ktorá neznáša skoré rána. Tie prežívam iba vďaka úsmevu mojich malých mužov a káve. Čiernej, malej. A viac sa určite čoskoro dozviete.

Verím, že na mojej novej ceste svetom #dm tu budem mať také skvelé mamičky a ženy, aké som mala doteraz. Že sa budeme navzájom inšpirovať a podporovať. Nuž, a ak máte akékoľvek otázky či želania, pokojne sa pýtajte. Pozývam na virtuálnu kávu či čaj 🙂

Prajem krásny deň a teším sa na novú jazdu 🙂
Dominika

Tesim sa na nove prispevky a novinky 👌👍

1. okt 2024

Teším sa 💗

1. okt 2024

Teším sa lebo mam radava tvoj cit pre estetickost a umenie písania, a zároveň som prekvapena a smutna,že @nesvadbovo už nebude ambasadorka DM, prečo? 😪

1. okt 2024

@alkamalka lebo som si toho na seba dala už príliš a niektoré udalosti posledných mesiacov ma "donútili" prehodnotiť priority.. Je mi to síce ľúto, ale rodina a život ako taký má skrátka prednosť..
@dominika_c ❤️

1. okt 2024

@nesvadbovo ďakujem za odpoveď, tak potom rozumiem a držím palce, všetko dobre ☺️

1. okt 2024
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@123467 ďakujem krásne, verím, že sa budú páčiť 🥰
@tinka3136 verím, že nesklamem ❤️
@alkamalka juj, ďakujem za milé slová, potešilo 🙂 a súhlasím, nesvadbovo bude veľmi chýbať 🫶

2. okt 2024

@dominika_c urcite ano ❤️🥰

2. okt 2024

Tak teda vitaj v našej veľkej DM rodine a tešíme sa na teba a tvoje príspevky 🎉🥂💐😉

Včera o 07:58

Začni písať komentár...

Odošli