#jesen v plnom prúde a u nás už druhá dávka #tekvicovysirup 🤤

    Smiať sa, či plakať?

    Ahoj dievčatá.potrebujem poradiť.posledne týždne mám neustály stres z toho ze mi príde v práci zle.raz sa mi to tak stalo v tých horucavach a odvtedy sa to somnou ťahá.mam podozrenie na tetaniu, momentálne som tyzden na PN bola som na nejaké vyšetrenia,krvné testy v norme ,EKG takisto.obcas vyšší pulz ale to prikladám tomu stresu.dnes som bola u dr a už po ceste mi začínalo byť zle.nejak som to predychala,potom u dr takisto.dr mi povedala že to vyzerá na uzkostnu poruchu.ja sama viem že to mám psychické ale neviem s tým pracovať.uz teraz mám obavy ako pôjdem do práce,že mi dôjde zle.zatial som.nikdy nedopadla len proste točí sa mi hlava,oblieva má horúčka a je mi na modlenie .posledny krat mi pri odchode z práce prišlo tak zle že má kolegyňa musela odprevadiť.ako mám prekonať ten strach že mi znova príde zle?dr mi dala lexaurin v prípade núdze ale nechcem ho veľmi často brat.mate podobne skúsenosti niektora?ďakujem pekne ♥️

    Ahojte chystame sa zajtra z vychodu na zapad a chceli by sme ist cez Strecno,kde vsak na zajtra hlasia obmedzenia,neviete ako to tam byva cez vikend? Caka sa tam dlho?

    Uplne. 😂 😂

    Dievcata co je zaujimave pre Chorvatov od nas zo Slovenska? Malo by sa jednat o nejaku pozornost. Dakujem za kazdy tip.

    🔥 Posledná šanca na obrovskú AKCIU na kočíky THULE v Modrom koníku! 🔥

    Mamičky, ak túžite po kočíku, ktorý vám uľahčí aktívny životný štýl, teraz je ten správny čas! 💪 Na vybrané modely THULE vám ponúkame najlepšie ceny na trhu a k tomu parádne AKČNÉ SETY úplne ZADARMO! 🎁 👉 https://i.modrykonik.sk/THULE_AKCIA 🎉

    Čo môžete získať? 👇
    - Šikovný batoh
    - Mäkučkú deku
    - Jedálenský riad pre vášho drobčeka
    - Alebo štýlový organizér na kočík

    THULE kočíky sú pre aktívne mamičky, ktoré odmietajú kompromisy! 👶💼 Ale pozor, táto akcia sa blíži ku koncu – tak rýchlo kliknite a nenechajte si ujsť túto príležitosť 👉 https://i.modrykonik.sk/THULE_AKCIA.

    👉 Máte otázky? Naša odborníčka Ľudka vám rada poradí na poradna@modrykonik.com.
    👉 Pri reklamácii vám zapožičiame kočík zadarmo.
    👉 Doprava je na nás!

    #thule #aktivnymamicky #najlepsiecenynatrhu #eshop_modrykonik

    (6 fotiek)

    V suvislosti s nasou vladou je to az celkom vtipne🙈

    Dievčatá, aj vám vždy v takomto obdobi mierne opadne a mierne obschne rebro ?
    Mne každý rok.

    (2 fotky)

    Prosím Sprchové sety? Aký materiál sa vám osvedčil? Práve vyberám do sprchy, len viem že by som chcela s termostatickou batériou, ale aký materiál je naj? Čítam nerezová oceľ chróm , mosadz. Do toho sa nevyznám teda a ceny za sety od sto až veľmi vysoko ako si vyberať? Nechcem lacný šmejd ani extra drahé, nejaký dobrý stred. Čo máte odskúšané vy?

    Dobré ránko makačky💪

    Baby,ta odmena 800 eur pre zmestnancov statnej spravy,patri aj upratovackam v skolstve,skolnikom,kucharkam v skolstve cize aj nepedagogickym zamestnancom ci len ucitelom?

    Dnes rano ma cakalo krasne prekvapenie 😍 Jedosko sa u mna prvy krat zvliekol 🎉🎊 zvlek cely, nepotrhany, aj oci krasne zvlecene 👍 urobilo mi to den 🐍🥰😍❤️

    Vitaj láska❤️

    (8 fotiek)

    Baby, poradte prosim, akym smerom by sa mohlo uberat dieťa na ZŠ ktoré baví biologia? Myslim, skolu, zamestnanie...

    Tetovanie

    🧡

    Mamicky futbalistov, nosia vase deti nejaku "bandaz" na clenok?Na treningy,zapasy.Myslim preventivne.Dakujem

    Dievčatá mala 4r ma laryngitidu.
    Dr som písala ohľadom cipkov lebo v noci jej opuchne hrtan.
    Prosím vás čítam, že sa dávajú teplé olejové zábaly ale aj studené s vodou 🤔
    Aké ste dávali vy?
    Ďakujem

    Jedna big tekvica v štádiu spracovania na kompót falošný ananás .Naozaj som si myslela že tých 6,5 kg očistnej tekvice od šupky, mäkkej dužiny a jadierok mi nebude trvať nakrájať viac ako hodinu. Omyl. Takže z jednej sú hneď dve dávky.
    Tu druhú tekvicu radšej dám na výstavu, už sa mi nehce spracovávať 😅

    (2 fotky)